Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

У вас проблемы с дикцией? Руки трясутся и в кнопки не попадаете ? Бывает. Поискать вам хорошего доктора?

2. Rabinovich

Так и Гитлер и Эйхман и остальные тоже были евреи. Правда выяснилось это в конце войны когда они случайно оказались вместе в бане

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Rabinovich, а що таке Растительная команда? Вони щось вирощували?
    Чи "У вас проблемы с дикцией? Руки трясутся и в кнопки не попадаете ? Бывает. Поискать вам хорошего доктора?"

4. А коли посол Ізраїлю звинувачує українців, то що це як не фашизм.
    Якщо країна Ізраїль відмовляється визнати Голодомор, бо там потрібно буде визнати причетність представників єврейської національності до знищення мільйонів українських селян, то що це?
    Хто були керівниками червоного терору в 1917 році. Ленін, Троїцький, Бухарін, Зіновій, Каменів і т.д.
    Хто був автором Соловецького концтабору? ТРОЦЬКИЙ
    Юначе , ви тупий як сибірський валянок, як і те неподобство, що зараз при владі в Україні, хоча оба євреї.
    Чому ви переносите поступки окремих представників на весь народ і це зразу фашизм, а коли це робили представники вашого народу, то "вони спасали своє життя", знищуючи мільйони чужих.

Останнє редагування: 26 гру 2021
  5. Rabinovich

Щас отключу автокоррекции .если вам это так принципиально

6. Rabinovich

Не украинцев а некоторых его представителей.
    И ещё , одни руководители евреи( я даже не обсуждаю бред про то что их было большинство) никогда бы не смогли ничего сделать без поддержки коренного населения . Так что не стоит только их во всем винить . Хотя это очень удобно .

7. Я те ж не буду це обговорювати, тому що життєпис представника єврейського народу Ісуса, говорить про інше.
    Хто кричав "Розіпни його"?

8. Rabinovich

Здгасте
    Кстати папа римский реабилиторовал евреев . И кстати вы этому еврею поклоняетесь . Гнать на евреев это богохульство

9. Так хто кричав " Розіпни"?
    У всьому світи стільки всякого дурману, що єврейський не самий поширений.
    Є позабористіший і набагато старший від Тори і Псалмів Давида

P.S. Якщо забрати владу і гроші з любої релігії, вона дуже швидко зникне

10. Rabinovich

Дело в том что решение о казни выносил судья
    Ну и давай еще кое что обсудим. Януковича кто выбирал? Кто кричал янека на царство

11. Москва, як Москва кричала Зеленський і тільки не Порошенко.
    А суддя просто виконав бажання тих, хто підбурював кричати "Розіпни", тому що вони бачили, що втрачають владу і гроші.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це Ви про Порошенка з Томосом?

13. View: https://youtu.be/I4EJHWrxw-o

14. Rabinovich

Заваеватели интересовались мнением покоренного народа? В период наивысшего расцвета рима? Это из фоменко да ?
    Так это москва голосовала за януковича? А что в это время делал народ украины?

15. medwedo berlogsoni

Попався, Хомчине?
    Поясніть людям, що Ви цим хотіли сказати?
    Давайте, почнем з простого: православне християнство - це релігія чи ні?
    Щоб Ви не мучилися, даю цитату:
    В цитаті є слова "релігійна спільнота". З цим важко посперечатися.
    А тепер Ви розкажіть (розвиваючи свою власну думку), звідки у цієї спільноти беруться гроші, і чому вона швидко не зникає?
    Якщо щось скажете ще і про другу складову, що підтримує православ"я як релігію, а саме - владу, буду Вам дуже вдячний.

16. Теж що і єврейський 2022 роки тому

17. Ти краще подивися на свій МПЦ і знайдеш другу складову.

18. View: https://youtu.be/I4EJHWrxw-o

• Баян Баян x 1
  19. medwedo berlogsoni

Хомчине, мені здається, що Ви - атеїст. Підняли стару методичку, яку Вам видали, коли Ви ще служили в Радянській Армії політруком, де було написано:
    Перепутали методички. Буває.

Тобто Ви стверджуєте, що релігія тримається на грошах і владі. Причому - будь-яка (Ви використали русизм "люба"), а отже - в тому числі і християнство.
    Чи християнство - не релігія? А що ж тоді, по-Вашому? "Опіум для народу"?

Останнє редагування: 26 гру 2021
  20. Rabinovich

Человек спутал понятие веры и церкви

а де твій аватар? :)