А я аж вчора-нині мабуть трошки зрозумів причину такого постоянства У всьому вина всяких гаджетів - там не дуже й розгуляєшся /у всякому разі новачкам в тому ділі/ Он дивіться, є у нас юзерка АннаМарі То вона як чіпилася теми Дурні питання., так і фігачить там все запорідком Міську-поц копіпастить всяку лабуду навіть не читаючи. Висновок - для різноманітного спілкування потрібен ПК, а не бретванка.
Є краще слово "ворухати". Коли я ще був студентом, приїхав із села і якось в студентській їдальні вирішив взяти холодні рибні фрикадельки. Колупнув вилкою, а мій однокурсник, що сидів за столом напвпроти, поморщився і запитав: "Нащо ти їх розворухав?" Слово "ворушити" має нейтральний відтінок, а "ворухати" - це коли розворушиш, а воно смердить. Не знаю, чи в російській є аналог. "Шевелить" носить нейтральний відтінок.
Тут можна пофантазувати. Наприклад: прийшла людина до Петрових посіпак з пропозицією послуг. А вони їй: ні, це занадто примітивно (монохромно). В нас таких, хоч греблю гати. А ось, якщо Ви зможете з якоїсь мізерії викрутити справжню (багатобарвну) Зраду, тоді - ласкаво просимо!І матеріально допоможемо. Трішечки, звичайно. Що поробиш. Такий спонсор...
Відхилення. У нас тут стало "доброю традицією" чіплятися до аватарів. Мене називають японською мавпою, Джиппсі - циганом. Я вирішив не відставати від традицій ЛФ - у Вас - відхилення. Розшарування думок. Якщо у Вас є інше пояснення, чому Ви вибрали саме таку картинку, я залюбки почитаю. Поки Ви у мене ще не в ігнорі. Досі були малоактивний. Не буйний, на відміну від Хомчина і @#$беруся. Хоча для мене очевидно, що всякий противник Зеленського - ідіот. Враховуючи результати його президентства. Для прикладу: Зеленський підписав закон про статус УБД для добровольців https://pravyysektor.info/oriyentyr...dobrovolchyy-ukrayinskyy-korpus-pravyy-sektor Зеленський підписав закон про військових капеланів Якого вам, порохоботам, я вибачаюся, блядь, ще треба Президента? І це - тільки кілька пунктів у підтримці армії. Не рахуючи технічного забезпечення ЗСУ та ВМС. Будівництва військових кораблів, військово-морських баз тощо. Ви все, ідіоти, одне і те ж торочите "пліснява", "оман", "нелох", "рояль" і не бачите того, чого не зробив Порошенко, і що зробив Зеленський. Прошу у публіки пробачення за "мою французьку".
На жаль, Ви робите ту ж помилку, що і всі нормальні люди. Ми сприймаємо порошків, що вони ніби адекватні. Але це ж не так! Чи із-за грошей, чи із-за схибленого світогляду, - не так важливо. Вже запізно.
Так, іде. Але ж ми хвилюємося! На ОФ постійно кажуть, що українці на виборах змінили на переправі коняку, яка кудись справно тягнула, на незрозуміло що.
ОФ , наскільки чула, завжди мав ватний уклін. І кремлеботи пишуть там, навіть не сумніваюсь. Справа в тому, що Порошенко Путіна задовольняв більше, бо з Медведчуком залюбки контактував, через того йшли перемови і таке інше. А цей так з Мертвечуком жорстко ...Так що є вірогідність, що дійсно порохоботів не так вже і багато, а от кремлеботів, що прикидуються патріотами, і здійснюють плани по підриву України з середини - цих до чорта. У нас на форумі є одне малохольне диво, з жовто-блакитною авою, який ні слова на мові не вміє, зайшов і одразу спалився - назвав когось "паря". У нас таке слово не почуєш ніколи, це ісконно кацапське)) Так шо б ви думали - вчить нас як нам тут жити і яких президентів вибирати. Звісно, за Петра). Отож. А як заробляв Петро? Він організував куму Путіна монополію – використовуючи свій вплив на СБУ добився закриття цілої мережі дрібних та середніх постачальників – в результаті той отримував надприбутки та ділився з Порошенко – це нормальний бізнес? Державну власність- трубу віддати куму Путіна!Це нормальний бізнес українського президента?? Хай показово посадять трьох Петрових "подєльників", і вони на суді даватимуть свідчення - тоді картина стане зрозумілою - і у нас, і за кордоном - я в цьому впевнена. А поки буде оця блювотина, нагнітання проти діючого президента. Я боюсь думати, що тепер кремлеботи будуть кожного українського президента хейтити, прикидучись, що вони порохоботи. Зеленський, звісно, піде. Та Порошенка будуть боятися люди як вогню - і все через оцей балаган, що творять якоби патріоти. Зараз поперлися аж до Гути - требують, щоб їм послів подали для їх потреб)
Прикро, звичайно. Але, що ж поробиш? Так було завжди. Українцям краще чубитися між собою, аніж згуртуватися перед навалою ворога з Московії.
А ти тупіший, ніж я думав. Тупим потрібен комп. Всі нормальні користуються всіма досягненнями сучасності