Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ashim

ashim Well-Known Member

Він не піде. Схоже, порошкам це не дозволяють. Єдиний засіб - ігнор. Перевірено.:good:

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А я аж вчора-нині мабуть трошки зрозумів причину такого постоянства
    У всьому вина всяких гаджетів - там не дуже й розгуляєшся /у всякому разі новачкам в тому ділі/

Он дивіться, є у нас юзерка АннаМарі То вона як чіпилася теми Дурні питання., так і фігачить там все запорідком :)))

Міську-поц копіпастить всяку лабуду навіть не читаючи.

Висновок - для різноманітного спілкування потрібен ПК, а не бретванка.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є краще слово "ворухати".
    Коли я ще був студентом, приїхав із села і якось в студентській їдальні вирішив взяти холодні рибні фрикадельки.
    Колупнув вилкою, а мій однокурсник, що сидів за столом напвпроти, поморщився і запитав: "Нащо ти їх розворухав?"

Слово "ворушити" має нейтральний відтінок, а "ворухати" - це коли розворушиш, а воно смердить.
    Не знаю, чи в російській є аналог. "Шевелить" носить нейтральний відтінок.

4. medwedo berlogsoni

У нього відхилення. Погляньте на аватар.

5. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А що з аватаром не так, дурень?

6. ashim

ashim Well-Known Member

Тут можна пофантазувати. Наприклад: прийшла людина до Петрових посіпак з пропозицією послуг. А вони їй: ні, це занадто примітивно (монохромно). В нас таких, хоч греблю гати. А ось, якщо Ви зможете з якоїсь мізерії викрутити справжню (багатобарвну) Зраду, тоді - ласкаво просимо!:good:І матеріально допоможемо. Трішечки, звичайно. Що поробиш. Такий спонсор...:cry:

Останнє редагування: 22 гру 2021
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Може тобі піти звідси, Буля? Тут і без тебе бидла вистачає.

8. Blaberus

Какой палец тьі оттяпаешь себе, "ашимка природьі"?

9. Blaberus

От же брехуха!

10. Blaberus

Воно тупе і не розуміється в фізиці, не кажучі вже про класику британського рока.

11. medwedo berlogsoni

Відхилення.
    У нас тут стало "доброю традицією" чіплятися до аватарів.
    Мене називають японською мавпою, Джиппсі - циганом.
    Я вирішив не відставати від традицій ЛФ - у Вас - відхилення. Розшарування думок.
    Якщо у Вас є інше пояснення, чому Ви вибрали саме таку картинку, я залюбки почитаю. Поки Ви у мене ще не в ігнорі. Досі були малоактивний. Не буйний, на відміну від Хомчина і @#$беруся.
    Хоча для мене очевидно, що всякий противник Зеленського - ідіот. Враховуючи результати його президентства.
    Для прикладу:
    Зеленський підписав закон про статус УБД для добровольців
    https://pravyysektor.info/oriyentyr...dobrovolchyy-ukrayinskyy-korpus-pravyy-sektor
    Зеленський підписав закон про військових капеланів

Якого вам, порохоботам, я вибачаюся, блядь, ще треба Президента? І це - тільки кілька пунктів у підтримці армії. Не рахуючи технічного забезпечення ЗСУ та ВМС. Будівництва військових кораблів, військово-морських баз тощо.

Ви все, ідіоти, одне і те ж торочите "пліснява", "оман", "нелох", "рояль" і не бачите того, чого не зробив Порошенко, і що зробив Зеленський.

Прошу у публіки пробачення за "мою французьку".

12. Blaberus

Але це правда!

13. Blaberus

Який не є дебілом, наркоманом і зрадником.
    Що там з паливом?

14. ashim

ashim Well-Known Member

На жаль, Ви робите ту ж помилку, що і всі нормальні люди. Ми сприймаємо порошків, що вони ніби адекватні. Але це ж не так! Чи із-за грошей, чи із-за схибленого світогляду, - не так важливо. Вже запізно.:sad:

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну що ж, хай смердять далі) караван іде

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. ashim

ashim Well-Known Member

Так, іде. Але ж ми хвилюємося! На ОФ постійно кажуть, що українці на виборах змінили на переправі коняку, яка кудись справно тягнула, на незрозуміло що.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ОФ , наскільки чула, завжди мав ватний уклін. І кремлеботи пишуть там, навіть не сумніваюсь.
    Справа в тому, що Порошенко Путіна задовольняв більше, бо з Медведчуком залюбки контактував, через того йшли перемови і таке інше. А цей так з Мертвечуком жорстко ...Так що є вірогідність, що дійсно порохоботів не так вже і багато, а от кремлеботів, що прикидуються патріотами, і здійснюють плани по підриву України з середини - цих до чорта.
    У нас на форумі є одне малохольне диво, з жовто-блакитною авою, який ні слова на мові не вміє, зайшов і одразу спалився - назвав когось "паря". :)))У нас таке слово не почуєш ніколи, це ісконно кацапське))
    Так шо б ви думали - вчить нас як нам тут жити і яких президентів вибирати. Звісно, за Петра). Отож.
    А як заробляв Петро? Він організував куму Путіна монополію – використовуючи свій вплив на СБУ добився закриття цілої мережі дрібних та середніх постачальників – в результаті той отримував надприбутки та ділився з Порошенко – це нормальний бізнес? Державну власність- трубу віддати куму Путіна!Це нормальний бізнес українського президента??
    Хай показово посадять трьох Петрових "подєльників", і вони на суді даватимуть свідчення - тоді картина стане зрозумілою - і у нас, і за кордоном - я в цьому впевнена. А поки буде оця блювотина, нагнітання проти діючого президента.

Я боюсь думати, що тепер кремлеботи будуть кожного українського президента хейтити, прикидучись, що вони порохоботи. Зеленський, звісно, піде. Та Порошенка будуть боятися люди як вогню - і все через оцей балаган, що творять якоби патріоти. Зараз поперлися аж до Гути - требують, щоб їм послів подали для їх потреб)

Останнє редагування: 23 гру 2021
    • Подобається Подобається x 2
  18. ashim

ashim Well-Known Member

Прикро, звичайно. Але, що ж поробиш? Так було завжди. Українцям краще чубитися між собою, аніж згуртуватися перед навалою ворога з Московії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Так коли ти вже підеш в ігнор і перестанеш тут відсвічувати

20. А ти тупіший, ніж я думав. Тупим потрібен комп. Всі нормальні користуються всіма досягненнями сучасності

а де твій аватар? :)