Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Так сказано: українців!
    Де хоть слово написано про кацапів.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ой, та так закликають, так же ж закликають))
    Порошенко у Шустера закликав-закликав, та й не витримав:cry:.
    Обхезався на глазах у всій України...І отримав по щах від Верещук.
    Треба все ж таки не бути таким іудою. А потім ще про "мерзотні дії" розказують...
    Мерзотні дії - це у бляберуся та у вас, хомчин - проти української влади і України в цілому.

3. IMG_20211222_065223_011.jpg
    Рубрікка "Ліпєцкая фабріка" і "конфєти в пайках пофстанцеф".

4. ashim

ashim Well-Known Member

:good:Я зараз саме цим і займаюсь. В 70-х закінчив школу на українській і ще пів-технікуму нас навчали на ній. А потім поволі перевели на іншу.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, я теперка не дивуюся, що ти так не хочеш писати своїми словами. То ж капец... Я вже змучився. Ще тре розібратися, як ти то все копіюєш і вставляєш) Карочє, ти трохи спец в тому ділі, це я признав

• Смішно Смішно x 1
  6. IMG_20211222_090017_546.jpg
    Торік очікування українців були оптимістичнішими: тоді 52% чекали, що 2021 рік буде кращим за 2020-ий.

7. Silver bullet

І що з того, придурки? Вороже військо на кордоні росте, а вірус в світі нікуди не подівся.
    Це добре, що є 65% оптимістичних. А порохоботські сектанти тільки і дивляться "а що у нас поганого") Люди чекають новорічних свят - відпочили б, абошо.
    Беріть приклад з боса)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Gyppsy

На нашій кухні ящик калатає, якийсь Петрів анал.
    Там ПЄСи пікетують Гуту. Мусет і Соня Федина там мерзне, я не вникав, зробив каву і пішов курити)

9. Gyppsy

Це президентська резиденція в лісовому масиві в Карпатах.
    Зе там чи то вже зустрівся, чи ще має зустрічатися на днях з президентами Польщі і Литви.
    А сьогодні пікетувальники хотіли, щоб іноземні посли? вийшли до них на бесіду)))
    / це я так зрозумів з репортажу по телеку/

10. Silver bullet

Прийшли до послів на міжнародну зустріч і несуть плакати, що Зеленський бездарний)) та ще що він руйнує міжнародну підтримку. :)))
    Порохоботи воні такі, порохоботи. Ну хай побачать люди, хто і що руйнує..
    Померзнуть і підуть геть.

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Але треба їх усіх переписати, ворога треба знати в лице, і порозмовляти. Не розумію - навіщо вони лізуть в міжнародну політику в такий час? Це що - жарти?
    Йшли б під Раду і з своїми "імпичментами під ялинку".
    Нащо їх туди пускала охорона?
    Невже в інших країнах демократії свобода доходить до явної шкоди державі?
    Ще послів вони, бач, требують! А може ще лимончика до чаю?

Останнє редагування: 22 гру 2021
  12. В Офисе президента вирішили, що відмазалися від проблеми з Марією Левченко. Мовляв, раніше вона працювала в ОПУ на громадських засадах, тобто даром. А тепер вона у штаті. Типу, тепер вони в доміку.

А я таки поставлю питання.

1. Хто ще "на громадських засадах" перебуває в кабінеті преЗЕдента в т ч під час його міжнародних зустрічей?

2. Хто ще "на громадських засадах" в ОПУ працює з секретною документацією, не маючи доступу до державної таємниці?

3. Чому Левченко, яка працювала "на громадських засадах" була оформлена в "Кварталі-95"? "Квартал" давав ОПУ хабаря оплачуючи працівника "на громадських засадах"? За які коррупційні послуги?

4. З яких шишів оця "на громадських засадах", маючи чоловіка - заступника міністра, оплачувала садибу яку вони знімали у біхзнесменів - громадян Росії? Чи садибу їм надавали за інші послуги?

Ні, відповідей не буде. Зараз. Відповіді будуть згодом. Не сумнівайтеся - будуть.

13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так вже 2,5 року у президентах зелено лайно.

• Тупо Тупо x 2
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся. Я відразу помітив, що третина населення сподівається (і, мабуть, небезпідставно) на краще, а третина - аби не було гірше ніж в нинішньому році, тобто, все пучком.
    Але потім вирішив дурним порохоботам не це не вказувати. Не дійде. Хомчин викладе черговий перепост, а інших два і так дурні, не зрозуміють.
    Дві третини населення задоволені ситуацією в Україні. Третина, на якій акцентує порохобот, можливо, боїться початку військових дій. Там же немає розгорнутого аналізу, чом хтось вважає наступний рік гіршим. У всякому разі - не через те, що Порошенко "сяде".

• ... ... x 1
  15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А взагалі то за подібне ФОПів штрафують на дуже велики суми, ну, за працевлаштування без оформлення, а цій зеленій гидоті все дозволено?

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До чого це?
    Якщо навіть не звертати уваги на те, що я не до Вас звертався.

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

До того, що зараз у нас в президентах кацапський крот сидить, а тобі все Порошенко сере в борщ.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Silver bullet

Це називається кризис жанру. Аби сказати "зелена гидота")
    :))) Герман - вам надто тісно на ХФ чи шо? Там ви хором співаєте про "зелену гидоту" )

• Смішно Смішно x 1
  19. Silver bullet

Взагалі я особисто ніколи б не ворушила Порошенка, і Зеленський мені був би байдуже (він і в акторах був мені не цікавим), якби не оця хорова блевотина щодо українського президента. Хайте Пуйла, люди добрі.
    А інакше ви не патріоти.

20. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ну, якщо на ХФ більшисть не дурнів, якого біса на ЛФ вас тут так багато?:)))

а де твій аватар? :)