Ніколи ніхто не дожене Порошенка по антирейтингу. А це якраз те, що не дасть перемогти у 2 турі. Пороха нам не треба ні в якому разі. Та він і не піде на вибори. Йому скоро не до виборів буде. ДБР розбирається з Ленкузнею, де бізнес і нічого, крім нього)
Більше викликає радості і оптимізму падіння рейтингу ЗаЖОП. Чи більша радість нашкодити конкуренту, який тебе усунув?
Я скажу, де. На сайті Україна24 Ахметова. Там ще й ідіотський фотоколаж. Спочатку - Порошенко, потім - Юлька, потім - Зеленський. Стосовно того, який рейтинг буде весною, побачимо. Крім того, просто не може за кілька днів рейтинг упасти з 24 до 16. Немає об"єктивних причин. Ахметку скоро будуть розпитувати стосовно загибелі Євгена Щербаня. У Зеленського рейтинг якщо і впав, то лише на долі відсотка. Може бути пов"язано із обов"язковим впровадженням РКК для ФОПів. Ну, не хоче народ платити податки в державу. Ніде в світі не хоче. А РКК дають об"єктивну картину доходів. Не забалуєш. А то їздять на шикарних машинах по шикарних дорогах, а в державу платять копійки.
Що Ви дурниці плетете? Де це в СРСР були дороги? Від Москви до Ленінграда не було автомагістралі європейського рівня. Не було автомагістралей і між великими містами. Москва - Горький, Москва - Харків, Москва - Київ, Київ - Харків. Одні направлєнія. Здається з Москви до Пітера до цих пір немає автобану в європейському розумінні. Варто було подивитися на карту автомобільних дорог Європи (є в мене така). В Європі - павутина автобанів, в європейській частині СНД (GUS = Gemeinschaft Unabhängiger Staaten - так тоді після розпаду СРСР позначали цю територію на німецькій карті - пауза на сорок тактів)
Українські педагоги отримали понад 40 тисяч ноутбуків в рамках проєкту «Ноутбук кожному вчителю» При Порошенкові учителям могли лише православні іконки китайського виробництва розміром з поштову марку пороздавати. З зображенням Порошенка з томосом.
Там не подразумевалось, что люди будут массово ездить на личных автомобилях. Сами дороги были, но однополосные. Ты от сути не уходи. Суть в том, что Украина получила независимость не благодаря мостам и дорогам, а благодаря "попам" независимости. Без них ничего не бы не было.
А коли невдовзі почне розпадатися Росія, ніякі попи не допоможуть. А до того йде. Путінський режим тримається на багнетах (погляньте в гуглі переклад, трудяга запоребриковий Ви наш)
Чотири з половиною тисячі переглядів Порошенка за 48 годин, включно із годинами вихідного дня і шість з половиною тисяч переглядів Запорізького моста лише за ніч (протягом 12 годин). От і все в сухих цифрах, що потрібно знати. Що українців цікавить більше: Порошенко з томосом чи мости через Дніпро) Прохання не чіплятися до чисел: Я прекрасно бачу, що 4,6 тисяч і 6,4 тисячі, відповідно. Краще порахувати, скільки в середньому за годину дивилися на ПОПа і попа, і скільки - на міст. Добре, що ці дві картинки в Ютьюбі випадково опинилися на моєму екрані поруч. Видно, що ВАЖЛИВІШЕ. Порошенкові, щоб залишитися при владі, слід було ініціювати велике будівництво мостів, доріг, шкіл, лікарень, віськово-морських баз, складання літаків тощо, а не попереду попів бігати.
Промосковське кодло провело опитування і з'ясувалося, що Порошенко швидше стане Президентом, аніж його посадять. Проголосувало майже 14 тисяч людей
Так у нас тут є кілька представників промосковського кодла прямо на форумі - Гудман, наприклад. Він також хоче, щоб Порошенко став президентом. До речі, а Ви звідки пишете? Хто Ваш провайдер? І, крім того, опитування бувають різні. View: https://www.youtube.com/watch?v=hIis4btYfl4
Аналогічне опитування колись провели в Древній Іудеї. Там запитували і отримали відповіді: Що реальніше: багатий попаде в рай - 9 % верблюд пролізе в вушко голки - 91 % Потім ці результати були занесені в Євангеліє
Скільки лізти у вікно. як не впускають у двері? ЖОДЕН екс-президент не відходив так від влади. Янукович - інша тема розмови. Кравчук - не справився із кризою, пішов на дострокові вибори, Кучма - може і договорняк, що я не застосовую сили до майдану і погоджуюсь на дострокові вибори, ви, прийшовши до влади, не рухаєте мене і не арештовуєте нікого з мого оточення, Ющенко - хоч мав хороші наміри, не все вийшло, багато виборців почувалися обдуреними, ніякі ботоферми і політОЛУХи не тріпались. Уявімо, наступний президент інший - далі 5 років стогонів і харкання жовчю від порохоботів?
а шо ви думали? Вони ж нікуди не дінуться. Порох все одно хоче на Банківську, і буде хотіти поки його не винесуть вперед ногами. А разом з порохоботами працюють ольгінці, у яких ті ж самі "манєри" і закиди до української влади. Просто один до одного! Тролі та спамери залишаться на роботі.
Як на мене, це явище варте окремого дослідження. Враховуючи Петрову жадібність, неможливо припустити, щоб усі порошки були проплачені. Звичайно, на кожному форумі є одна-дві людини на ставці. Але ж інші? Можливо, має значення те, що Петрові піарщики відразу після виборів обізвали порошків "елітою". Напевно, це гріє душу і возвеличує у власних очах.
Справа проти Порошенка виявилася настільки зашкварною, що навіть відомі медіа- і політичні мразіли погидували нею. Крім відвертих лєщєнків, кацалапів, і інших малоросів. Зате трохи рублів перепало старій хвойді