Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

я теж вважаю, що не гірший за попереднього.

2. Чим не гірший?
    Зникла корупція, яку ставили у вину попереднику?
    Хто тепер наживається на війні?

І дальше по списку
    FB_IMG_1639172233898.jpg FB_IMG_1639491575655.jpg FB_IMG_1639491903597.jpg

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так він і дасть)) Зараз напудить тут різними чорноволохами, розведе суміш брехні та ненависті не по темі питання, як його і не бачив.
    Хоч би сказав, що це авіакрадівництво, абошо)) так навіть це не скаже, бо літакобудівництво, як і корабельне будівництво разом з Британією, так і будівництво військових баз - це для них як осиновий кілок вурдалакам...казати їм нема що на питання: "А чого Порошенко цього не робив?Боявся розгнівати Путіна??"

4. FB_IMG_1639172233898.jpg

• Баян Баян x 1
  5. ashim

ashim Well-Known Member

История не знает условного наклонения (не знайшов адекватний переклад). Могло бути так, а могло і ні.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я тут (поліглот форуму і околиць) навіщо!?:blush:
    Це буде "умовний спосіб", тільки Ви, мабуть, мали на увазі "сослагательное наклонение"
    Умовний спосіб — Вікіпедія

7. medwedo berlogsoni

Олександра Яремчук на конкурсі красунь світу Miss World

8. Good man

Good man Обычный человек

Тоже заслуга Зеленского?:haha:

9. medwedo berlogsoni

Порохоботам "показали птічку в небі", і вони на неї третій чи четвертий день дивляться. Маю на увазі Гогілу.
    Що, ніхто за три роки не звернув уваги на його фейс і не запитав, а що людина з цим фейсом робить в поліції?
    Ніхто не бачив його фото із Зеленським раніше? Чому ще тоді, коли з"явилося це фото, ніхто не задався запитанням, а що це за хрін?
    Чому ніхто не обговорював Гогілу раніше? (рояль, рояль, какая разніца, нелох, оман, вагнер...)
    Гогіла був на сайті МВС з тією ж бородою, прізвищем і біографією (він цю бороду не тиждень тому відпустив). Два роки Гогіла всіх влаштовував. Ніхто не поцікавився, що то за один. Ніхто раніше не звернув увагу на його фото поряд із горилом Валуєвим.
    Де були оті гостроокі арьєви раніше?

А зараз тільки про нього і говорять. А що робить Зеленський, поки його запеклі вороги обговорюють "гогілу-птічку", ніхто і не здогадується.
    Всі порозявляли рота і дивляться на небо, шукають "птічку".
    Шукайте "птічку", порохоботи

View: https://www.youtube.com/watch?v=sLow6esUA3o

10. Коли я почала слухати інтерв’ю колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана, яке він дав Дмитру Гордону, то я взяла до рук плетіння. І згадала про картинку, яку прикріплюю нижче :) Бо вона найточніше відображає хід моїх думок під час того інтерв'ю :)

Так от, я саме та людина, яка уважно прослухала 3 години і 16 хвилин. Загальне враження: ну такоє. Ніяких сенсацій. Жодних прізвищ. Десь відсотків на 70 власні рефлексії і психологічні етюди про поганого Зеленського і дурнувате та тупувате його оточення і відсотків 30 розповіді про те, як все було чотко в часи Богдана. І ще періодично Богдан з Гордоном розповідали одне одному, що не можна чіпати Ахметова.

Топ-фраза інтерв'ю "я не хочу про це говорити".

А навіщо тоді прийшов на інтерв'ю? Каже: я прийшов, щоб мене почули - у нас дуже погана ситуація в країні. Правда, з прогнозами у Богдана поки що було так собі. Пам'ятаю, він нам вже дефолт обіцяв.

Так і не відповів однозначно на питання, чи відчуває за собою провину за те, що і завдяки йому теж Зеленський став президентом. Сказав щось на кшалт: я щиро вірив в ідею і в те, що можна все змінити.

Отже, що розповів/сказав Андрій Богдан:

• Зеленський носиться із ідеєю «посадити всіх», хто виступає проти нього – Шустера, Бутусова, і Гордона з Богданом;

• Зеленський не бреше – він насправді продовжує грати роль президента і досі почуває себе в серіалі Слуга народу. Тому, коли камери відключаються, софіти гаснуть, його далі нічого не цікавить. Президент залежний від лайків і оплесків, він шоумен і з цим нічого не поробиш;

• Жека Кошовий, він же Лисий, лобіював на пост першого заступника міністра освіти і науки свого друга Андрія Вітренка;

• Сергія Лещенка привів до Зеленського Богдан, треба було підсилювати медіа складову. Але в депутати Лещенка не брали, бо пообіцяли, що не буде в Слугах жодного колишнього депутата. Лещенко образився, пішов і за нього всі забули. Тоді Богдан привів Лещенка ще раз. Того запитали, що він хоче, а Лещенко хотів в Укрзалізницю. Боротися з корупцією. Отак і порішали. Присутність Лещенка біля Зеленського – це поглиблення дна;

• Такої корупції, яка є при Зеленському, не було при Порошенку і не було навіть при Януковичу;

• Хорошого немає нічого. Дороги будують, так. Але у всьому світі знають, що саме так відмивають і крадуть гроші. Все, що залито в бетон, рахується тяжко. Через рік доріг вже не буде, бо по ним їздять перевантажені фури;

• Санкції РНБО проти громадян України, без суду, це злочин. Такого немає ніде в світі. Данилов вже зараз боїться, що йому прийдеться відповідати, як все закінчиться. Бо всі повтікають, а він залишиться;

• Зеленський вже позбавився від всіх розумних, бо він терпіти не може таких поруч з собою. Ключова фігура там – Коля Тищенко. Він все може – і купа бізнесів, і якась руда, ще щось. Коротше, Коля – зірка. Його треба в прем’єр-міністри;

• Депутати отримують «зарплату» в конвертах. Умовно, наприклад, 20 тисяч доларів. Але якщо ти не голосуєш за закон, то тоді починається система штрафів. Карають таким чином неслухняних. У НАБУ все задокументовано. Але вже півтора року не призначають прокурора САП. Тому все мертво. А от як призначать прокурора, почнуться облави. Американці вже прямо вказали на непризначення прокурора САП. У Зеленського навіть документ підписали, мали призначити в литсопаді. Але вони нічого не виконують;

• Все, що робиться в сфері зовнішньої політики - дипломатична ганьба. Особливо те, як Байден перед і після розмови з Путіним зателефонував главам кількох держав, а Зеленському ні. Лише через 3 дні переказав, про що говорили з Путіним;

• США примусять виконувати Мінські угоди, які виконати неможливо. Для Зеленського це патова ситуація. Для зміни Конституції треба два голосування у ВР по 226 голосів. Рішення Конституційного суду (привіт, Тупицький!). І ще одне голосування у ВР у 300 голосів. Окрім цього, 70 відсотків населення проти імплементації Мінських угод. Буде бойня;

• Не вірить, що Єрмак працює на РФ. Каже, що це дуже серйозна операція, яка довго мала б готуватися;

• В Україні наступає колапс. Газу і вугілля немає у достатній кількості, ціна висока, бюджет планується, виходячи із вартості газу. А влітку, коли готувався бюджет, ціна була одна, зараз в 4 рази вища;

• Якщо буде мороз, міста почнуть замерзати. «Тому треба молитися, щоб була тепла зима»;

• Коли до президента приходять на доклад, навіть коли мова йде про державну таємницю, у президента в кабінеті завжди компанія – це 5-6 різних людей. Він не може бути наодинці. Он Марія Левченко, помічниця з Кварталу, навіть в його кабінет перебралась;

• У президента якийсь маніакально-депресивний психоз, біополярочка. У нього точно якийсь розлад. Це яскраво було видно на останній прес-конференції. Він був злим, роздратованим, погрожував. Розповідали, що коли він у перервах заходив в кімнату, де була «обслуга», його за ту прес-конференцію дуже хвалили: все прекрасно, ти так круто відповідаєш!

• Президент легко впадає в істерику. Якщо тисяч 5 збирається на мітинг, пікет, він починає істерити. Після «замаху» на Шефіра вони там всі їздять на броньованих авто, 57 чоловік охорони, УДО вже з ніг падає;

• Якщо замах на Шефіра був, то нехай покажуть хоч одну експертизу. Ніхто в країні не вірить у той замах;

• Лєну, дружину президента, поважаю. Те, що відбувається з Зеленським, її біль. Вона була категорично проти президентства;

• Призначення в міністри і на інші посади на 50 відсотків погоджував Коломойський;

• Депутат Брагар (це той, що пропонував «продавати породистих собак для сплати комунальних платежів») потрапив в депутати тому, що його мама працювала нянею у Зеленських, чи «щось таке». Авакова звільнили через нього. Бо поліція посміла зупинити Брагара, коли той вів авто у нетверезому стані. Це стало "червоною ганчіркою" для Зеленського;

• Зеленський намагається копіювати раннього Путіна, але у нього виходить пізній Брежнєв. Він те і робить, що покладає квіти скрізь. Їм там немає чим зайнятися. Вони не розуміють, що робити. Тому і ходять з квітами;

• За Путіним Зеленський бігає вже 2 роки, набиває йому стрілки. Свято вірить, що він у чомусь переконає Путіна. А Зеленському відповідає прес-секретар Путіна;

• Зеленський благословляє стеження за політичними опонентами. ГБР отримує дозволи на негласні заходи через суддю у Полтаві, кого спіймали на хабарі. Це – стандартна практика;

• Офшори, до яких мав відношення Зеленський, працювали і в 2020, і в 2021 роках;

• Ситуація в країні – дупа. Якщо війна, нас ніхто не буде рятувати. Рєзніков, міністр оборони, хороша людина. Але він адвокат, який він міністр? Проблема в тому, що на посади ніхто йти не хоче. Всі розуміють, що їх чекає;

• Не вірить, що Зеленський добуде до кінця терміну. Каже, що міг би вже піти, поїхати собі в Італію, жити з родиною. Всі люблять Італію – і Богдан, і Аваков, і Зеленський;

• Зеленському немає куди тікати. Його не прийме жодна країна. Бо спочатку всі йому раділи, потискали руки, була надія. А тепер через дії Зеленського на нас дивляться як на мавп.

Коротше, пів светра я сплела, поки слухала :)

Обожнюю, коли люди, які ще вчора шептали у вухо безпорадному "лідеру", в якому місці тому посміхатися, водили за руку і показували пальцем, де стати і коли починати говорити, сьогодні розповідають, що король - голий.

А ми вас попереджали.
    Zoya Kazanzhy

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Такий самий піар, як перед "вадінтур" закінчення війни за години, долар по 10, не брати і не давати хабарі...

12. Богдан:
    - Ето всьо разваааал. Дальше - катастроооофа. Ето неудачная сєрія Слугі народа. Всьо. Надо уходіть. Жить в Італії, фотографіроваться на пляжі і пісать сценарії.
    - Почему в Італії?
    - Он любіт Італію, я люблю Італію, ти любиш Італію, Аваков любіт Італію, Савік Шустер любіт Італію.
    - Там всє встрєтімся і устроім пєрєворот. - рже го*дон.

Ось що для них - це все: невдала серія фільму. Спробували, ну нє получілось, після чого треба просто кинути розвалену країну, знищені долі людей і втікти в Італію. І насолоджуватися там життям разом з іншими покидьками, готувати черговий переворот.

Ось хто ти і що ти для них, о виборець. Ось звідки їхнє "Пєтя сбєжит". Вони самі такі. Вони самі сбєгут, але спершу тут все розкрадуть, знищать, зруйнують, і підпалять місце злочину. А ти іди в криївки раз лох, ха-ха-ха.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Отже, Гогілашвілі тупо звільнили. І це є черговою нашою поразкою, як і черговою перемогою владного криміналу.
    Замість кримінальних справ і детального розслідування (починаючи від нападу на вартового) – його тупо по-тихому сплавили на заслужений відпочинок. До речі, там, на блокпосту, до бикуватої розваги "потряси за душу вартового" до Гогілашвілі азартно приєдналися і два бика з його супроводу. І якщо ці пацанчики були з ГУР, то я за армійську розвідку спокійний. Бо чого хвилюватися за усопшого…
    Тут пару днів тому Аброськін розродився санкціонованою порцією правди про діяльність Гогілашвілі на бойовому посту наркоборця:

----------------------------------------------------------------
    Vyacheslav Abroskin разом з Jason Schumacher.
    13 грудня о 23:01 •

"Блок-пости - це півбіди. Є значно гірше з того, що накоїв цей горе-заступник міністра - він майже знищив кращий Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України.
    Саме за його ініціативою був звільнений у 2019 році начальник цього підрозділу Андрій Кіхтенко, який на моєї пам’яті єдиний побудував за короткий термін найкращий підрозділ за всю новітню історію України.
    Саме завдяки йому в нашої країні відкрився офіс DEA USА (Управління боротьби з наркотиками США). Саме йому та його підлеглим вдалося встановити найкращі відносини з колегами США та Європи за напрямом діяльності протидії наркозлочинності.
    Саме цей полковник Андрій Кіхтенко надав стримкий розвиток цьому департаменту, були проведені унікальні спецоперації, вилучені тисячі кг кокаїну, героїну. Затримані транснаціональні злочинні групи, але в перші дні свого призначення цей «невпізнаваємий» товариш звільнив Андрія, бо чомусь не сподобався він йому.
    А за керівником департаменту з поліції пішли геть й його підлеглі, яких відбирали, навчали за підтримки Посольства США в Україні.
    Ось це дійсно непоправна шкода, а швидкий розвиток такого важливого департаменту був, на жаль, зупинений".

View: https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/2783978281894828

-----------------------------------------------------------------------

Звісно, намальована картина справляє враження ще жахливіше, аніж трупи Хьорста в формаліні. Але у мене на це виникає питання номер раз: це Аброськін тільки зараз про таке довідався чи сміливо мовчав і спостерігав разом з усім тим правоохоронним кодлом, як урка з вулиці наводить шмон в департаменті протидії наркозлочинності? Чи не міг би Аброськін нагадати – хто був шефом поліції в 2019-у, коли простий ростовський пацанчик Гогілашвілі викурював полковника поліції Кіхтенка? Тобто, ви уявляєте всю ступінь маразму, яка твориться в тому МВС? – цей Гогілашвілі не просто сидів на потоках чи ще які делікатні кримінальні справи провертав, а конкретно розвалював діючий підрозділ по боротьбі з наркозлочинністю, який був утворений при взаємодії з Управлінням боротьби з наркотиками США. У мене вже давно немає особливого пієтету від абревіатури США, але в плані боротьби з наркотою навряд чи можна знайти кращого союзника.
    Ну, і тепер мені цікаво: які подальші плани на життя у Гогілашвілі. Чи не потягне його терміново на родіну? Хоча Боцман, ще один птєнєц гнізда Авакова, при всьому його замежному андерграунді сидить тут досить впевнено і з душевним спокоєм буддиста спостерігає нашу метушню з приводу чергового зашквару в тих сферах, де відбувається мудре керівництво нашими долями і де кришують таких як він і Гогілашвілі.
    Олег Сенякевич

14. ashim

ashim Well-Known Member

Вроде, "сослагательное" официально заменили на "условное". Я бачив переклад "умовний спосіб", але він мені не сподобався.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із серії: кажи "Блін", але не мовчи!

16. Good man

Good man Обычный человек

Объясняю популярно. Всё, что ты сказал, было заранее просчитано Зеленским, кроме провалов. Гогилашвили был поставлен на этот пост со словами:
    Сидишь тихо, не восовываешься, твоё дело ...(дальше задача); ты никто, в случае чего тобой пожертвуют на раз-два. Удачи.

17. medwedo berlogsoni

Але це - граматичний термін
    От, для прикладу,
    Способи дієслів (дійсний, умовний, наказовий). Творення дієслів умовного способу
    Я граматичні терміни пам"ятаю ще зі школи, хоча зараз уже давненько на пенсії за віком. (Гудман мене шанобливо старим маразматиком кличе. Я не знаю, що те слово означає, мабуть, щось шанобливе :cools: :hi:).
    Причому, хочу зауважити, що українські граматичні терміни, як правило, набагато логічніші і зрозуміліші, ніж російські.
    Для прикладу: дієслово - слово, що виражає дію. Порівняйте з російським глагол (глаголить - балакати, теревені справляти).
    Прикметник - слово, що означає прикмету: синій, великий, багатий.
    І російське: имя прилагательное. Що прилагається, до чого прилагається?
    Українське вигук: ой, ай, гоп, вай, вау!. Слово, яке вигукують, вимовляють голосно. І російське междометие. Що метают, між чим метают? Дідько лисий (не Гордон) його знає.

18. Good man

Good man Обычный человек

Статью Путина об Украине ты писал?

19. ashim

ashim Well-Known Member

Згоден. Як правило, це так.

20. У нас пара котів завелась. Лижуть nuts один одному

а де твій аватар? :)