Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3183640188628345/

2. Зеленський!!! Де заява щодо відсторонення Марії Левченко???

3. Good man

Good man Обычный человек

Для двуличного морального урода кацалапого поясняю разницу. Во-первых, Луценко получил высшее образование в положенный срок, как все нормальные люди, а не в 45, как Гогилашвили. Во-вторых, он закончил технический ВУЗ и техническую специальность. А технари в СССР были на высоком уровне. Гогилашвили же закончил частную лавочку, основанную в 2003-м году, по проходной специальности. В общем, классическая шаражка для зарабатывания денег, не имеющая ничего общего с настоящим образовательным процессом.
    Ну, что, кацалапый, чем парируешь, что ты, "инженер математик, который видел Глушкова", не смог сделать такой лёгкий анализ? Да твоему Глушкову было бы стыдно, что шаражка Гогилашвили может называться вузом. Ты снова проявил свое двуличное уродство - с одной стороны гордишься Глушковым, с другой защищаешь Гогилашвили, которого Глушков не то что заместителем министра, заместителем охранника не поставил бы. Доказанный двуличный урод.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хіба Порошенко і його піхота форумні боти не копали яму для політичних конкурентів і самі в неї упали?
    Мають про що трубіти порохоботи. Сумнівні та підвівші люди були чи не в усіх президентів, не забули скандал із сином Ющенка, касетний скандал Кучми, сумнівні люди у команді Порошенка?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я думаю, Монастирський (не виключено, що з подачі Зеленського), вирішив дещо почистити поліцію, особливо - поліцейські верхи після того, як пост міністра покинув Аваков.
    Адже, по інструкції, патрульний не мав права зупиняти машину, що належить керівництву МВС, і тим більше - перевіряти ВІН-номер кузова автомобіля, на якому їхав Гогіла, після того як Гогіла показав посвідчення. (Маю на увазі той більш ранній епізод, що виклали в мережу уже після скандалу на Донеччині).
    Але саме така поведінка патрульного вивела з себе Гогілу. Дуже ймовірно, що Монастирський не захотів мати у своїх замах цього чоловіка. Тому і мала місце така невеличка провокація, що дала потрібний результат.

6. Навіть в планктоші криза жанру.
    Ну вже таке лахміття витягає на виправдання віслюка, за якого не голосував, що з нього вже навіть Кульпарківська сміється.
    Планктоша, а ти знаєш який великий ВВП був за царя Миколи ІІ. Огого!

• Тупо Тупо x 1
  7. О, нову методичку підвели.
    І тому звільнив за власним бажанням.

Кацалапий у нас Національна поліція самостійний орган.

8. Lanktocha

Бе-бе-бе-бе... А період царів десь був згаданий?

• Смішно Смішно x 1
  9. Було би добре, якби Президент не просто закликав звільнити, а і провів би розслідування, щодо "бойфренда" своєї помічниці. Це розслідування мало би з'ясувати важливі для українського суспільства деталі:

- Яким чином заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі отримав українське громадянство, маючи діючий паспорт громадянина Російської Федерації та індивідуальний податковий номер РФ? (Олександр Гогілашвілі отримав паспорт громадянина Російської Федерації у 2003 році, у Ленінському районі Ростова-на-Дону).

- Яким чином він отримав екстерном в Україні дві вищі освіти?

- Яким чином, і хто причетний до призначення Гогілашвілі на посаду заступника міністра МВС України?

- За які заслуги він оперативно отримав державну нагороду?

Я не думаю, що Президент наважиться розслідувати цей інцидент до кінця, і не думаю, що ми отримаємо відповіді на ці запитання. Вже давно відомо, що в кожному розслідуванні є небезпека "вийти на самого себе")))

Президент "смачно плюнув" і публічно розтер власну обіцянку: "не брати у владу своїх "любих друзів". Скільки ще таких "майцингерів" і "гогілашвіль" він притягнув із собою у владу, і дав їм посади в органах державної влади, державних підприємствах та інших "теплих місцях"?

Нажаль, відповідь на це запитання суспільство отримує лише тоді, коли нові призначенці "слуг" стають обєктами публічних скандалів.

10. Good man

Good man Обычный человек

Я не отрицаю, что у других тоже были родственники, друзья и т.д. Рад, что ты не отрицаешь факт того, что Зеленский в этом смысле ничем не отличается от предшественников.

11. Good man

Good man Обычный человек

Да, да. Монастырский сидел и ждал, а до этого он не мог подойти к президенту и сказать: у меня в замах человек по сути без образования, не работал в органах ни дня, глупый, я не понимаю, что он вообще тут делает, давайте его уволим. Вот, прямо, не мог так сказать, оснований никаких не было.
    Кацалапый, ты спрашивал про твоё отношение к ситуации. Вот, пожалуйста, совершенно нелогичная отмазка с твоей стороны.​

12. Lanktocha

А колись заперечував і робив ідола?

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А ссылочку на инструкцию можно?

14. medwedo berlogsoni

@MayorMayor, то все - мої здогадки.
    Стосовно інструкції, коли можна зупиняти авто, а коли ні.
    ПОРЯДОК ЗУПИНЕННЯ АВТО ПРАЦІВНИКАМИ ПОЛІЦІЇ 2021 | Адвокат у Києві
    Гогіла пред"явив документи, як належить. А перевіряти ВІН можна лише в тому випадку, якщо автомобіль такої моделі знаходиться на даний час в угоні.
    Знову ж таки, повторюю - моя думка така, що могла мати місце невеличка провокація.
    А просто звільнити, згідно з трудовим законодавством, дуже важко. Он Тупицького вже другий рік звільняють.
    Про "за власним бажанням" також знаємо.
    Звільнили, так звільнили.
    А паря, до речі, так і промовчав стосовно того, що на весіллі сина Луценка використовувалися автомобілі Генпрокуратури та весілля охороняли працівники Держохорони. А що ще можна сказати?
    До речі, мій син, коли я згадав Гогілу, запитав: "Звільнили?". Кажу: "Так." Він каже, ну тоді вже більше нема про що говорити. Всі подальші розмови - інформаційне сміття.
    Або, як я би скаламбурив, "Інформаційний мусор про колишнього мусора".

15. Good man

Good man Обычный человек

Дальше можно не читать. Перевожу на нормальный язык:
    Буду трепать языком что угодно, лишь бы оправдать Зеленского и его команду.

16. А, кацалапий, виявляється на підсосі у серлєща працює.

СІРОЖА ПЕРЕВОДИТЬ СТРІЛКИ

Великий залізничник Сірожа Лещенко ударно займається відмиванням репутації Офісу Зеленського після історії з Гогілашвілі. Мов причинний на ринку він тепер верещить, що Гогілашвілі - то призначення Авакова, і Зеленський тепер мусить виправляти "кадрові помилки". Я цілковито згоден, що призначення Гогілашвілі то провина в першу чергу тодішнього міністра Авакова, але хочу нагадати що "кадрова полмилка Авакова" - чоловік помічниці Зеленського яка якогось лиха ходить на роботу в ОПУ навіть не будучи там оформлена і допущена до державної таємниці.

Це прикрий збіг обставин, правда?

От ще один прикрий збіг обставин. Я викладаю свій допис від 17 травня цього року про те як співмешканка Лещенко діджейка Анастасія Тапольська забила болт на карантинні обмеження після того як попереження їй винесли працівники поліції. Як їй вдалося це, і до чого там Гогілашвілі - насолоджуйтеся.

"Вкотре переконався, що наймогутніша людина в Україні це не президент Зеленський, не генпрокурор Венедиктова і навіть (страшно вимовити) не Арсен Аваков. Наймогутніші люди в Україні - це великий борець за правду і видатний залізничник Сірожа Лещенко і його дружина Настя Топольська - та що рятує у Москві геїв від Кадирова за зумовленою ціною.

Дивіться самі. 15 травня поліція чомусь (швидше за все "по стуку") прийшла у приміщення на заводі "Кузня на Рибальському" де готувалася вечірка. Київ - у жовтій зоні карантину, про всяк випадок. Масові заходи від 00-00 до 7-00 год. заборонені.

Поліцеські провели роз'яснювальні розмови з організаторами та попередили їх про кримінальну відповідальність. Ба-більше, поліція про цей рейд відзвітувала на своєму сайті.

Як раз там же на заводі журналісти 5-го каналу побачили Топольську і Лещенко які хутко стрібнули у машину і забралися геть.

А вже вночі сталася дискотека на кілька тисяч рил, де хедлайнером виступила... Настя Топольська. Тобто з попереджень поліції парочка Лещенко-Топольська просто посміялися.

Як таке сталося? Журналіст Володимир Бойко на своєму Телеграмі написав, справа в тому, що Лещенко і Топольська близько дружать з Олександром Гогілашвілі, заступником міністра МВС Авакова. На посаду Гогілашвілі потрапив завдяки тому, що його дружина Марія Левченко багато років була секретаркою Зеленського особисто, а нині вона - помічниця президента України. Характерно, до обрання Зеленського президентом Гогілашвілі не служив в МВС, він керував "Міжнародною антинаркотичною ассоціацією", що лікувала алкоголиків та наркоманів. Одним зі спонсорів МАА був... Володимир Зеленський.

Ну, не чужа Зеленському тема наркотиків.

Призначення фахівця по наркотиках Гогілашвілі до МВС не випадкове. Подейкують, що головний його обов'язок - приглядати за "потужним міністром" Аваковим.

Бойко стверджує, що саме від Гогілашвілі поліцейським прийшов наказ забиратися геть. Масовий гульбан відбувася - гуділи до самого ранку.

І знаєте що цікаво? Коли президент Зеленський попив кави у Хмельницькому з порушення карантину - був скандал і хтось навіть штраф заплатив. Коли у Тищенко працював "Велюр" - з ним жорстко поговорив Зеленський. Тощо й тощо.

А тут член наглядової ради УЗ і великий борець за законність і правду Сірожа Лещенко разом з дружиною прилюдно зневажають і карантинними заходами, і попередженнями поліції, і...

Щось мені підказує, що їх навіть не пожурять.

Ну що ж? В кожній новині треба шукати позитив. Я вітаю опозицію - по факту влада дала нам картбланш на будь-які протестні акції, незважаючи на карантин. Якщо можна Лещенко з Топольською, чому не можна нам? Тільки тому, що у нас знайомого заступника Авакова нема?"

Тоді Лещенко не просторікував про кадрові помилки Авакова - правда?

IMG_20211214_061110_391.jpg
    Печера Дракона

17. medwedo berlogsoni

"Антонов" побудує п'ять пасажирських літаків для національної авіакомпанії UNA

Давайте, порохоботи, починайте: меморандум - це ще не контракт, де візьмуть гроші, один літак побудували, а обіцяли п"ять, побудували п"ять літаків, а дешевше було боїнги купити і так далі.

18. IMG_20211214_080213_895.jpg

Все що обіцяють зелені збувається з точністю до навпаки
    Це вже навіть не анекдот - ці "економічні прориви" нових єбал.

Хтось непогано прібарахлілся на гральному бізнесі.

Але ви не хвилюйтесь, 6 мільярдів здеруть з нас через 5600 та "податковий аудіт з 1995 року", як пропонує цей нострадамус.

Останнє редагування: 14 гру 2021
  19. Уже давно помічаю, якщо зелені чогось обіцяють - станеться абсолютно навпаки.

20. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, это известный приём в психологии. Когда ты не прав, а вместо своих аргументов начинаешь говорить за оппонента его аргументацией, пытаясь сыграть психологическую двухходовочку:
    Если я не прав и я говорю твои аргументы, с которыми ты согласен, значит твои аргументы неверны.

Называется это не логикой, а казуистикой. На такое лови своих коллег по Пензенскому ФСБ.
    Всё перечисленное тобой верно, будут самолёты, будет разговор. А пока лишь бумага, а она всё стерпит.

а де твій аватар? :)