Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Уважаемый (на самом деле нит), похвастайтесь своими ЛИЧНЫМИ достижениями за последний год.Это ведь так просто для человека, который за год собирается "преобразовать" жизнь миллионов людей сделать то же со своей жизнью.Как я понимаю, сейчас у вас нобелевка по экономике и литературе впридачу, а еще год назад вы бомжевали на теплотрассе?Не?

• Не подобається Не подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor, побалакайте Ви з цим чарівником. З мене досить.
    Людина каже, що президентом має бути. Хай загляне в діючу Конституцію. Там написано, хто може бути Президентом. Це - виборна посада.
    В другому турі - половина тих, хто взяв участь у виборах плюс один голос. Чи більше. І не інакше.

3. medwedo berlogsoni

@Korolev, я прошу мене в своїх дописах не згадувати, тому що я Вас відправляю в ігнор. Я займаюся більш буденними справами, ніж наведення порядку в Галактиці (яка, як відомо, вопасносте) - рубаю дрова, консультую віддалено бухгалетрів, почитую художню літературу іноземними мовами тощо. А повідомлення, що хтось щось написав тут на ЛФ, йде зараз в основному від Вас, який, я охоче вірю, цитую
    Так що і щоб Вас не відволікати, а то я дійсно захочу ще й почути від вас зміст теореми Пуанкаре, а Ви - зайнята людина, відправляю Вас в ігнор.
    Але я - така людина, що інколи заглядаю, що там ігноровані наляпали. Не все, звичайно, читаю, але мені буває дійсно цікаво.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, Ви би сі встидали таке казати на всіх ігнорованих...
    Я аж трохи обідився на Вас - бо я не ляпаю.

зі

до речі, @medwedo berlogsoni, а доки Ви плануєте мене тримати в ігнорі?

5. MayorMayor

Мдя..."Жалкое зрелишче.Душераздираюшчее"(С).Почему-то каждый "спаситель голактеко" сливается буквально после пяти-шести предельно приземленных вопросов.

6. MayorMayor

Пусть лучше с ним "коммунарец" балакает?(Кстати, он еще жив?).Эти два одиночества просто созданы друг для друга.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я это тоже понимаю. :sad:Но вместе с тем уверена, что лучшим президентом на данном этапе был бы военный, какой-нибудь боевой генерал, имеющий безупречную репутацию у подчиненных. Бывшие чиновники, тем более политики и крупные бизнесмены, не годятся совершенно.
    Все их "знания и опыт" известно какие. Нафиг-нафиг.

8. Sandy

Sandy GRAND

Сапог у власти? Ну-ну...

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну да, пока есть война. Жесткая дисциплина исполнения приказов, непререкаемый авторитет, исполнение законов. А что вы предлагаете? Если не Зеленский, то снова Порошенко?
    Демократия, что стала приобретать черты анархии, до добра не доведет.

10. medwedo berlogsoni

Я, можливо, скажу грубо, дам грубе порівняння, але тим не менше. Поставте найкращого, найзалізнішого, найчеснішого, найавторитетнішого генерала командувати отарою овець, кіз і телят...

Щоб далеко не ходити стосовно неухильного виконання законів... Тупицького, хабарника, ставленика Януковича, давно вже слід усунути.
    Але закон не дозволяє.
    Склад Конституційного Суду України — Вікіпедія
    Там же читаємо про Тупицького

Тупицький Олександр Миколайович Голова КСУ 14 травня 2013 15 травня 2013

Він - суддя КСУ з 14 травня 2013 року. Тобто, згідно із законом він може покинути посаду лише 14 травня 2022 року.
    А до тих пір він буде Вашому генералові вставляти палиці в колеса, визнавати накази, невигідні тим, хто його призначив, неконституційними, і прочая, і прочая.
    А після Тупицького посаду Голови КСУ займе таке ж саме...
    А там, дивись, генерала уже більше цікавить власна підшлукова чи ще яке-небудь люмбаго.

Можна було б, звичайно, Тупицького пристрелити чи "потрапити" під Камаз. Але це вже було б не зовсім законно.

11. Sandy

Sandy GRAND

Зато за поребриком сейчас как хорошо!

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я не собираюсь бьіть президентом, так само понятие "президент"
    противоречит моему понятию правления "от Бога".
    Ибо наидурнейшим венцом народного избрания будет антихрист ( ну, вьі поняли о ком), а все решится божеским помазанием его избранника на царствие, которого еще не бьіло до єтого, но скоро будет, в отличии от всех народньіх избранников, которьіе много обещают и обманьівают не меньше.
    А так спасибо, что не забьіваете)

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Блин, еще одна мессия.:crazy:

14. Blaberus

А почему нет?
    Может хоть Вьі назовете минимум один параметр, согласно которому Зеленский лучше Порошенко?

15. Blaberus

Вообще, согласно твоим властителям дум из МП, всякая власть от Бога. Или от Ктулху, смотря чему они там поклоняются. В том числе власть президента.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Принаймні був такий сценарій перед "вадінтур", ясно кого стосувався.

Про наболіле, як би не подобався Зеленський і порохоботи можуть тріпатися до посинінь, як кажуть, вище голови не підстрибнути, чув не від одного експерта, враховуючи, що Порошенко вже був при владі, ніяк не назвеш "новим обличчям", має антирейтинг, навіть при президентських виборах 25% і 2 - 3 місце - максимум. Появляються "нові обличчя", які будуть забирати електорат, як у Зеленського, так і у Порошенка.

17. Сегрегація?
    Слуги народу дивні.
    То Зеленський хоче надати дітям, як народжені при ньому - пєчєньки у вигляді економічного паспорта.
    І віддавати їм більшу частину державної ренти з корисних копалин.
    Тільки якщо ваша дитина народжена у 2018 році - вона дискримінована за ознакою народження при Порошенкові.

Тепер відзначилася Ірина Верещук.
    Вона запропонувала Кабінету міністрів підвищити стипендію до 6500 гривень усім студентам, які приїхали з окупованих Росією Криму та Донбасу для навчання в українських університетах.

Пряма мова Верещук:
    "Ми запропонували, і я сподіваюся, мене підтримають колеги з уряду, і я навіть не сумніваюся, що мене підтримають і прем'єр, і президент, збільшити стипендію. Вона має бути підвищена. Усім студентам, які приїхали з окупованих територій до 6,5 тисяч. Тобто, вдвічі буде збільшена стипендія".

З одного боку прєлєсно. Таким чином вона сподівається перетягти молодь з окупованої частини в Україну і інтегрувати її тут.

Хоча невідомо, чи зможуть вони інтегруватися виключно тому, що їм платитимуть більше ніж іншим студентам. Вони і так про Україну чули лише погане з дитсадка. А з 2014 року - виключно погане.

Думаю, що якщо вони з Україною в серці - значить так їх виховали в сім'ях. Фактично у підпіллі. Бо в школі про любов до України не порозказуєш. Там оди Путіну треба співати.
    А раз любов вкладена батьками - вона від грошей незалежна. Любов до України або є, або немає.

А ось дискримінація тут явна. Чому діти які здали ЗНО в Полтаві чи Вінниці мають отримувати втричі меншу стипендію, ніж ті, хто не здавав ЗНО, зате приїхав з Луганська чи Сімферополя?

От усе як у слуг. Усі вони так сильно "люблять" Україну, що аж конверти розпухають. А піпл, якому вони служать - живе на мінімалку.

Дуже велике і правильне бажання інтегрувати молодь з окупованої України в нашу реальність. Але погано, коли вони бачитимуть, що в Україні є дискримінація. І дискриміновані - їх одногрупники. І це точно не додасть любові місцевим до приїзджих.

А у Слуг хай би краще подумали: як так виходить, що цього року поад 30 тисяч молодих людей вступили до університетів інших країн? Кожен сьомий випускник, єслі шо.

І як вони збираються тут будувати Зе!комунізм без головного ресурсу - людей? Ще і при тотальній дискримінації.

Верещук у відставку!
    Віктор Бобиренко

18. Blaberus

Нехай тренується. А що стосовно Вашої культури?

19. Перед перемовинами з Путіним щодо України Джо Байден зателефонував своїм західним колегам - лідерам Німеччини, Франції, Великій Британії та Італії, щоб узгодити позиції.
    Після розмови з Путіним щодо України Джо Байден зателефонував своїм західним колегам - лідерам Німеччини, Франції, Великобританії та Італії, щоб узгодити позиції.
    Дзвінок Президентовi України після розмови Джо Байдена з Володимиром Путіним щодо України перенесено на четвер.
    Ну, хоч лідеру Ісландії не зателефонував, і дякую.
    А чого ви все так дивуєтесь?
    "Лише рік. Лише за рік про суб'єктність України вже ніхто не говорить. Дорослі дядьки і тітки самі вирішують, що вони робитимуть з Донбасом і на який Північний потік-2, наприклад, його обмінювати” - це перша моя цитата, яку я знайшов. Це я написав рік тому.
    «Ну що, українські колеги. Прийміть мої поздоровлення. П'ять років. П'ять років ви волали на весь світ, що в Україні жахлива корупція. П'ять років ваші корисні ідіоти їздили всіма Брюсселями, оонами, європарламентами, євроасамблеями та скрізь, з кожної трибуни, розповідали про те, що в Україні страшна, нелюдська, неймовірна корупція. Що в неї найпродажніша у світі влада. Що найпродажніший у світі президент. Що договорняки та схеми. П'ять років ваше телебачення транслювало, транслювало, транслювало на весь світ одне – корупція, корупція, корупція. НАБУ лайно. Суди лайно. Влада лайно. Все лайно. Ніхто не впорується. Повна дупа. Крадуть. На вугіллі. На тарифах. На євробляхах. Зубожиння. Геноцид. Газовий холодомор. П'ять років ви вбивали в голову тим, від кого залежить суб'єктність України, що вона нездатна до суб'єктності. І вбили таки. Вітаю, длбби. Вас почули» - це моя друга цитата. Це дві тисячі дев'ятнадцятий.
    Таких своїх цитат я можу насмикати ще сотні. Про те, що Україна втрачає - і врешті-решт втратить - суб'єктність, люди, які знаються на політицi та державностi - скiльки горла волали всі ці два роки.
    Два роки до мене в коментарі приходили мамчині політологи, та ... А, гаразд. Чого там тепер.
    Мої вітання.
    Ваш Дід.
    Тож ніякої несподіванки тут немає. Мені, наприклад, про це навіть нецікаво вже писати. Все це було зрозуміло вже два роки тому – і сталося те, чого не могло не статися. Дивуватися та заламувати руки тепер немає жодного сенсу. Розписувати все це – теж. Ті, хто крутяться у нашому інформаційному міхурі у фейсбуці та читають такі пости – і так усе розуміють.
    Ті, хто не розуміє – такі пости не читають.
    Тому ситуацію, що склалася, треба просто прийняти як даність, і все.
    Нас тепер водитимуть за ручку. Ми поки що дитинчата.
    Ок, отже, наше завдання – рости та вчитися.
    Коли ви ведете дитину в дитячий садок, ви ж не питаєте її думки, дiйсно?
    Ви, з висоти свого життєвого досвіду, обираєте найкращий для нього садочок і просто відводите його туди - все, ти тепер навчатимешся тут.
    І тепер найголовніше для нас, аби дорослі дядьки вибрали нам гарний садочок та відвели нас за ручку туди.
    Ну, якщо вже ми самі ніжками не можемо.
    Якщо вже у нас клоун у президентах.
    Треба сказати, у цьому сенсі Україні до біса щастить. Нам просто до біса пощастило, що до цього моменту на роль дорослих дійсно прийшли дорослі. Які виберуть нам гарний садочок, я не маю сумніву. І не дадуть шибенику в сусідньому підворітті ображати нас просто так зовсім вже відкрито.
    Ні, воювати за нас вони не будуть. Але допомогти – допоможуть. Це питання вже вирішене.
    Україні, повторюся, щастить. Був би зараз Трамп – він обміняв би Україну на Сєвпотік. Все, що йому потрібно – ринок збуту для своєї сланцевої нафти та зрідженого газу в Європі. І нарощування її видобутку. "Амеркіа фьорст" - забули, чи що? А "Америка фьорст" означає саме Америка фьорст. Ми знайшли новий гігантський ринок, починаємо розвивати та нарощувати свій видобуток, на нас посиплеться новий золотий дощ грит агейн – саме це відповідає нашiй вигодi.
    Ну і яке нам до дідька дiло до якоїсь там України?
    І Путін пішов би на це. Для нього це була б гарна партія.
    Тому що спочатку америка фьорст - а далі посипалося б уже все. Європейська співдружність перестала б існувати.
    А чекати і грати вдовгу він вміє.
    Україні щастить, що доросла людина, на відміну від нарцисів, що самомилуються, не образлива. І справу ставить вище образ і марнославства. І готова заплющити очі на «Прокурор стовідсотково моя людина», на «Бурисму» та бурштин. На нові заведені кримінальні справи. На мочилово у телевізорі та блогах.
    Ну, обiсралася дитина, буває.
    Так що нам залишається тільки дякувати нагодi за везіння і прийняти ситуацію.
    Прикро? М'яко кажучи.
    Соромно? Так пи.дець як.
    А тепер підтягаємо штани, беремо дорослого дядька за руку, йдемо з ним у гарний садочок, який він для нас вибрав, і вчимося, вчимося і ще раз вчимося.
    Вчимося обирати головою, а не серцем.
    Будувати державність, а не срачі.
    Бути суб'єктом, а не посміховиськом.
    Аналізувати інформацію, а не кричати про свинарчуків та липецьку фабрику.
    І не ламати свою країну самими ж своїми руками.
    І на наступних виборах зробити дорослий вибір і також спробувати обрати дорослу людину.
    А не чергове непорозуміння, якого в болт не ставить уже взагалі ніхто, навіть найголовніші наші друзі та партнери.
    А разом із ним і всю країну до купи.
    Ну що тут сказати.
    Попереджали.
    Ваш Дід.

• Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)