Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Україна зараз має всі сили кинути на оборону, проте слуги з олігархічними групами проголосували за бюджет-2022 великого крадівництва. І на цей рік замість посилення армії все кинули на дороги і нову авіакомпанію - чергову корупційну забаганку Зеленського. А до можливого масштабного зіткнення з ворогом ми підійшли з величезними дірками в фінансуванні Збройних сил, зруйнованою розвідкою і кроком до катастрофи в енергетиці.

І не виключено, що новий оберт агресії ми пройдемо з великими втратами. І крім самих себе звинувачувати тут немає кого - що обрали собі, то обрали. Просто треба готуватись до важких випробувань. Бо ніхто за нас нас не захистить.

2. Sandy

Sandy GRAND

Як же ж так? В півтора ж рази збільшилося фінансування армії! Медведо ж не буде брехати!

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є. Обмін полоненними, наприклад.
    Факт той, що Москва не хоче йти на перемовини з Зеленським.
    Зеленський хоче віддати Україну Путіну, а Путін відомовляється зустрітися з ним. Так у вас, порохоботів виходить?
    А із Порошенком розмовляла залюбки.
    Чому Кремль не бажає зустрічі із Зеленським, якщо тут порохоботи вважають його маріонеткою Кремля?
    Мало би бути навпаки. Мав би зустрічатися часто. Порошенко зустрічався з Путіним частіше ніж раз на рік. Ого!

Щоб Ви не ламали собі голову, я скажу свою думку: Зеленський - непоступливий. Значно менш поступливий, ніж у свій час був Порошенко.
    От і все.
    Заодно, я помітив, що Ви страждаєте на певну обсесію. Протягом хвилини пишете два пости. Мережа не бреше.
    Я не маю настільки багато вільного часу, щоб спілкуватися з Вами і розповідати те, що я вже багато разів казав іншим порохоботам.
    Звідки Ви взялися? Чому Вас не було тривалий час в політичних темах, а тут "понесло"?
    Можливо, вам слід щось попити на ніч? Шалхвеї, наприклад.
    sandy.JPG
    Ви вибачте, але сьогодні з"явився Сенді, завтра - Менді, післязавтра ще якийсь Фрейді, і що - я повинен з кожним вести дискусії, пояснювати очевидне? Якщо людина не бачить, що військово-морські бази закладені і будуються саме при Зеленському, хоча могли бути закладені і початі будівництвом ще при Порошенку, але все ж стверджує, що Порошенко - кращий, то що я буду тут витрачати на такого невігласа свій час?

4. Страшенно бісять люди, які наштовхаються в тексті на особистий тригер після чого на решту тексту та його аргументацію їх засліпляє. Сидять і з запеклістю прометейового орла, строчать коментарі в півтисячі знаків, про те, чого навіть не спробували зрозуміти. І пишуть в основному про Порошенка, чого в дописі немає.

• Баян Баян x 2
  5. Юрій Луценко:
    Вчора на шоу Шустера був керівник операцій по вивезенню Цемаха з «днр» в Київ. Це була блискуча операція, після якої і ГПУ і міжнародна слідча група отримала ключового свідка теракту російської армії проти голандського цивільного літака МН17.

Керівник управління департаменту контррозвідки Р. Червінський заявив, що пізніше Цемаха віддали РФ, а самого пана Червінського звільнили відразу після розмови Зеленського та Путіна.

Можу підтвердити 2 речі:
    1. Голандська прокуратура розглядала цемаха як свідка, чий допит був «максимально важливим» (внизу- фото одного з листів голандського прокурора)

2. Як Генпрокурор я довів це до відома Президента Зеленського в присутності Богдана та Єрмака. Зеленський і Єрмак всіляко вмовляли мене організувати передачу Цемаха РФ. Я категорично відмовився. Бо саме суд по МН17 - це шлях Путіна до Гаазького трибуналу.

Через декілька днів була телефонна розмова з Президентом Зеленським. У істеричній формі він знову вимагав віддати Цемаха Путіну. Я знову відмовився.

На що Зеленський сказав, що тоді мої дні на посаді - недовгі. Я сказав: скільки їх не є, але до останнього я буду відстоювати необхідність засудження російських терористів і тільки після вироку - організації обміну.

Згадую це для того, щоб підтвердити слова полковника Червінського: « В офісі… бояться посваритися з Росією. Там не один кріт, а просто така ціла група людей: Татаров, Єрмак, Демченко»

Свідків стає все більше.
    Правда, Андрей Богдан ?

6. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви заперечуєте, що Порошенко зустрічався із Путіним під час своєї каденції аж шість разів? Тобто, частіше, ніж раз на рік?

7. Сидять і з запеклістю прометейового орла, строчать коментарі в півтисячі знаків, про те, чого навіть не спробували зрозуміти. І пишуть в основному про Порошенка, чого в дописі немає.

8. medwedo berlogsoni

Хотілося б побачити, як Гаага виколупає Путіна з Кремля?
    Чи він сам з"явиться за повісткою? "По самі Нідерланди"?

Суд завершиться що з Цемахом, що без Цемаха, і буде доведено, що саме Росія збила МН17. Але я чомусь сумніваюся, що Путін опиниться в Гаазі.

9. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви заперечуєте, що Порошенко зустрічався з Путіним шість разів? І строчите одне і те ж із запеклістю порохобота-долбодятла?,
    Зауважте, я вже Вас не називаю довбойобом, щоб модератори мені знову не винесли попередження. Тому, коли Ви товчете одне і те ж, Вам цілком підходить назва "долбодятел".

10. 27 років тому (5 грудня 1994 року) у Будапешті, в обмін на відмову від ядерної зброї, Україна отримала "гарантії безпеки" від США, Великої Британії та Росії.

Відповідно до пункту 4 Меморандуму, країни-гаранти зобов'язуються "добиватися негайних дій з боку РБ ООН з метою надання допомоги Україні як державі-учасниці Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, яка не володіє ядерною зброєю, у разі, якщо вона стане жертвою акту агресії або об'єктом загрози агресії із застосуванням ядерної зброї."

Всі! Лише " добиватися дій " з боку лівої організації, якою є СБ, де РФ може у будь-який момент накласти вето. І то лише за загрози ядерного нападу. Косяк наших чиновників, які брали участь у підготовці документа.

Не варто сподіватися ні на які меморандуми, підписані Росією і ні на які прямі переговори з Путіним (до яких так прагне Зеленський), бо немає такого документа, який вона рано чи пізно не порушила б. Власні збройні сили і подальше вступ до НАТО набагато надійніше за всі договори з Імперією зла.

11. medwedo berlogsoni

Суть не в тому, що я помилився в назві - я далекий від таких деталей.
    Суть у тому, що в Харкові розпочали виробництво танків саме за президентства Зеленського.
    У Харкові почали виготовлення танків «Оплот-2М»

Так що ви, панове порохоботи і паря з-за поребрика можуть ловити мене на дилетантських дописах, але це не міняє суті того, що в Україні розгорнуто виробництво танків.

А це і озброєння для ЗСУ, і валюта для держави, коли танки йтимуть на експорт.
    Я нічого не знаю про танки, трактори, коробки передач і диференціали, що туди заливають, і чим їх заряджають.
    Але я бачу, що виробництво розгорнулося.
    Саме тому Путін і поспішає з війною проти України. При Порошенкові загрози посилення України просто не існувало. Томосів путіни не бояться. (вимовляється як: Танки грязи не боятся).

12. Суть у тому, що намагаючись зализати сраку віслюку кацалапий яскраво продемонстрував свою обмеженість.
    Виробництво танків Оплот давно освоєно. Вони продавались на експорт.
    Просто, коли в 2014-15 роках при обмежених фінансових ресурсах військове керівництво вирішувало витратити обмежені фінансові ресурси на виробництво кількох танків Оплот чи направити ці кошти на модернізацію десятків одиниць бронетехніки, законсервованої на складах і в коротші терміни, перевага була надана модернізації.
    Одночасно велись роботи по організації виробництва бронетехніки тільки з українських комплектуючих.
    Тепер, коли це все досягнуто, зелейоби брешуть, що це віслюк створив танк Оплот.

13. Вони тупі:
    "Усі розуміють, що немає там жодного руху. Ми зробили справді все, що могли: КПВВ відкрили, розведення зробили необхідні, обміни полоненими. Це теж все важливо, але це не те, чого чекають більшість людей, оскільки вони хочуть бачити справжній рух.

І ми хочемо підкреслити, і президент уже зазначив, що прямі переговори — це, у тому числі рішучий крок до цього. Чому? Тому що Росія завжди намагається уникнути цього, вони кажуть, що сідайте спочатку з цими невизнаними ватажками, мовляв, вони — сторона конфлікту», — пояснив Арахамія.

Рашка вас згинає в баранячий ріг, бо перед виборами дебіл розповідав, що стане на коліна. Ну то його і ставлять на коліна - які питання?

Ось що буває, коли замість політичного класу, який у боротьбі з ворогом декларує позицію: "буде по-нашому, або ніяк", норот обирає оце от.

14. Ворог збирає сили на кордоні і демонструє готовність до прямого вторгнення, а паралельно торгується з цивілізованим світом, щоб той здав Україну?
    Відповідальна влада збирала би засідання РНБО спільно з опозицією, всіляко демонструвала би єдність країни, не вилазила б з міжнародних форумів.
    Запаси газу і вугілля добігають кінця, експерти пророкують кризу на кінець січня - акурат під готовність росіян до вторгнення?
    Відповідальна влада забезпечувала б закупівлю енергоносіїв, відмовилась би від крадівництва, вела б переговори з ЄС про розв‘язання кризи.
    Стає очевидною зрада в Офісі Президента, коли блискучі спецоперації зривались заради ясних очей Путіна?
    Відповідальна влада визнала б помилки, відсторонила б фігурантів і забезпечила б розслідування.
    Що робить Зеленський?
    Обговорює підозру Порошенку.
    Воістину, Бог позбавив їх решток розуму.
    З іншого боку: а може, країні просто час мати відповідальну владу? І маразматичні кроки влади нинішньої - це її внесок у реалізацію цієї потреби?
    В цивілізованому світі відповіддю на кризу довіри є дострокові вибори.
    Зе і Ко стрімко їх наближають.

15. Good man

Good man Обычный человек

Паря, не отмызывайся, ты просто в своей России понятия не имеешь об украинских заводах.

16. Sandy

Sandy GRAND

Для цього не обов'язково зустрічатися. В цьому питанні, нажаль, все залежить від ботоксного недомірка, захоче - буде обмін, ні - то й ні. До того ж, від Пуйла достатньо лише його згоди, все інше - робочі питання, які спокійно вирішуються підлеглими.

Трохи не так. Москва готова обговорювати з Зеленським будь-які питання двосторонніх відносин, окрім питань Криму та Донбасу. Питання Криму є закритим остаточно з їх точки зору, щодо Донбасу - їдьте у Донецьк і там домовляйтеся з тамтешніми абізянами.

Знову ні. Зеленський не хоче віддати Україну Путіну, але він невіглас у міжнародній політиці. Все шукає мир в очах крокодила, не розуміючи, що крокодил просто хоче їсти і мир для нього означає смерть.

І, тим не менше, ми всі чудово пам'ятаємо агресивне просування наративу "Кто уґодна, толька нє Парашенка!" від цапомордих - чи не так?

Вами тут ще й не тхнуло, коли я вже був на цьому форумі. Так, чимало часу не заходив, але ж ось, пробило. Може потім ще зникну на невизначений час, поки що спілкуюсь. У будь-якому випадку, це моя особиста справа, звідки братись, куди братись та які мережеві спільноти відвідувати.

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не така вже безальтернативність.
    Ніхто не відповів, не було такої розкрутки і такого фінансування, тому не були фаворитами силовик Наливайченко чи дипломат Безсмертний.

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Але на мотузку без мила заслужив сповна.

19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Хто? Как могут свои против своих в рамках фсб ополчиться?

Останнє редагування: 4 гру 2021
а де твій аватар? :)