Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можливо, хтось забув, як Гордон заробляв разом із Кашпіровським гроші на марновірних українцях? Я, наприклад, забув.
    Але Лещенко Сергій не забув.
    Архівні кадри з Гордоном та Кашпіровським. (Всєм спааааать!)

View: https://www.youtube.com/watch?v=joRYBoNw8Ms

І зараз цей Гордон знову продовжує охмуряти людей. Знову за гроші.
    І якщо Гордон (пророк Кашпіровського і Чумака) - категорично "проти" Зеленського, то я лише із цієї причини - категорично "за"

Останнє редагування: 27 лис 2021
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не забув занюхнити, чортів наркоман?

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та коломийка "Зеленський - Ахмєтов" - то фігня.
    Один гучно заявив, що готується люта зрада.
    Другий гучно відповів, що це брехня.
    і народ має що жувати другий день.

Робиться все дуже просто

- Зе запросив Ахєтова.
    - Ахмєтов бере з собою адвоката, оператора з звукорежисером і іде в гості.
    - Зе запрошує свого адвоката, виставляє свого оператора з звукорежисером
    - В реальному часі іде стрім на канали і мережу.
    - Розмовляють тільки Зе з Ахмєтовим і їхні адвокати.
    - Прізвища всяких-різних сбушників, агентури і людей, не причетних до коломийки, не згадуються.
    - Можна /і треба/ згадувати прізвища держпосадовців-міністрів-депутатів-бізнесменів, котрі причетні до справи.
    - Хто проти стріму - той брехун.
    Крапка.

зі

Надоїли домисли і жвачки.

Останнє редагування: 27 лис 2021
  4. Blaberus

Тобто, коли лисий Гордон (пророк Кашпіровського і Чумака) був категорично за Зеленського, Ви були категорично проти лише з цієї причини?

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Згадав подібний випадок із навчання у вузі, були викладачі, які дивились у залікову і говорили, що хоч є знання з мого предмету, але мій колега поставив низьку оцінку, тому і я не можу поставити високу, деякі інші, звертали увагу тільки на свій предмет і його не вражало, що є інші високі оцінки і це кандидат на стипендію, підвищену стипендію чи Червоний диплом.
    При голосуванні я менше всього звертаю увагу на агітаторів.

6. Blaberus

Не зрозумів, але нехай.

7. Good man

Good man Обычный человек

Что касается Гордона, то, признаюсь честно, я специально просмотрел его интервью после прояснения ситуации с вагнеровцами. Такие люди, как Гордон, держат нос по ветру. Надо лизать зад Порошенко - лижет, надо бросить его и переметнуться в лагерь Зеленского - сделал, как только почувствовал, что Порошенко проиграет выборы. Сейчас Гордон порвал все мосты с Зеленским. Я не верю в принципиальность этого действия. Важно другое - значит Гордон видит, Зеленский это уже история, отработавшая своё машина, политический импотент. Назовите как хотите, но суть одна - политик без перспективы переизбраться. Значит нахождение в его лагере никаких денег Гордону не принесёт. Поэтому он покинул его лагерь как можно скорее и сейчас ищет того, у кого в команде он сможет лучше монетизировать своё нахождение. Просто бизнес - ничего личного.

8. medwedo berlogsoni

Я припустився помилки. Лещенко цієї ночі сказав, що він також забув про те, як Гордон разом із Кашпіровським дурили людей, які вірили в зцілення телевізором від болячок.
    Взагалі, це відео від Лещенка, посилання на яке я викладу нижче, дуже раджу подивитися всім.
    Зокрема, там ідеться також про Андрія Ілларіонова, колишнього радника Путіна (чи бувають колишніми кагебісти та їх радники - це велике питання)
    Все надзвичайно серйозно. Якщо Ілларіонов запевняє, що ніякої загрози від Путіна немає, то варто задуматися.
    Дивіться і робіть висновки. Приготуйте також крем для обличчя - Лещенко навчився від Гордона, як заряджати крем та воду з-під крана.

View: https://www.youtube.com/watch?v=jzkoACoe4gw

9. Blaberus

Ділерів здав?

10. medwedo berlogsoni

Судячи з того, паря, що Гордон, який тримає ніс за вітром, не переметнувся до Порошенка, Порошенко - також уже історія, машина (точніше, бульдозерист), яка своє вже відпрацювала, політичний (навіть більший ніж Зеленський, судячи за рейтингами та антирейтингами, імпотент).

Цікаво знати, навіщо Ви отут сидите і вперто підштовхуєте в задницю (в сраку) Порошенка - політичного імпотента всіх часів і народів?

11. Lanktocha

Що незрозуміло, як у Росії піарять, що от за владу визначні кінематографісти Міхалков, Боднарчук чи Безруков і ви будьте їх однодумцями, піарили, що підтримують Порошенка Ада Роговцева та Ірма Вітовська, їх послухав і зробив по-своєму.

12. Blaberus

Нецікаво.
    Приблизно так як проросійські падла.

13. Після того, як Ахметов відмовив Зеленському у створенні на базі пулу його телеканалів українського аналога "Газпром-медіа", розпочалася робота з відновлення ліцензій 112-го, NewsOne, ZiK та об'єднання їх із телеканалом "Дом" до єдиного медіа-пакету під фінансовим та адміністративним управлінням ОПУ.

Як головні редактори цих смітників, нібито, розглядаються такі медіа-ляді, як С.Лещенко, С.Іванов, Ю.Мендель та А.Арестович. Зроблені їм відповідні пропозиції чи ні - не знаю, але, судячи з їхніх шорстких мов, що наштовхнули у вилизуванні монарших сідниць, вони це заслужили сповна.

Що ж, можете далі радіти "боротьбі" гаранта з олігархами, але буде шкода, якщо ви надто пізно зрозумієте, що вас ще раз наздогнали - витончено і невимушено.

14. Кацапня вже не палиться.
    Кацалапий, циган, планктоша, прохвессорша - всі посилання на кацапських діячів, артистів, лібералів, в лапках само собою розуміється, бо де починається питання України закінчується росій самий ліберал

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Гордон выжидает, куда качнется маятник общественных предпочтений. Он не политик, а бизнесмен, он не формирует повестку дня, а подстраивается под неё.

16. ЯКА ДО БІСА ВІЙНА З ОЛІГАРХАМИ?

Знаєте, мені просто смішно стає, коли провладні боти плачуться, ніби зміна ставлення преси до "Слуги народу", це наслідок боротьби Зеленського з олігархами. Мовляв, причина – у прийнятті закону про «деолігархізацію».

Так, то правда, прийняття закону про «ЗЕолігархізацію» збіглося в часі з конфліктом між Офісом президента і медіа-групою Рината Ахметова. Але. Як раз Володимир Зеленський з олігархами не боровся ніколи. На відміну від Петра Порошенка.

За президента Порошенка всі топ-олігархи країни стали бідніші у 2 і більше рази. Позаяк гаманці – це найбільш чутлива ерогенна зона в олігарха, протистояння олігархів з Порошенком цілком зрозуміле. Водночас.

За президента Зеленського топ-олігархи країни збагатилися від у 1,4 до 2,7 рази на тлі падіння виробництва і обвалу економіки через пандемію Ковід. Позаяк більше продукції за валюту олігархи продавати не стали, причина такого збагачення проста – олігархи змогли різко знизити розходну частини своїх підприємств. Коштом держави, звісно.

Пройдемося по конкретних прикладах. Олігарху Фірташу держава списала біля 25 мільярдів грн. боргів і ще приблизно 35 мільярдів реструктуризувала, тобто відклала їхню виплату на невизначений термін. Ще за мовчазною згодою НКРЕКП облгази Фірташа включають у квитанції температурні коефіцієнти, які (!) уже закладені в тарифи за газ. Тобто люди платять двічи.

Заява ніби ЗЕ бореться з олігархами особливо смішно звучить якщо торкнутися стосунків держави з олігархом Коломойським. Отут атракціон щирість у повний зріст. Після обрання Зеленського президентом суди: підтвердили скасування кредиторських вимог «Дніпроавіа» Коломойського перед Приватбанком на 1,5 млрд грн; пробачили Укртатнафті (Коломойського), штраф на 1 млрд грн; НПК «Галичина» пробачили штраф на 326,9 млн грн.; скасували 60 млн грн податкового боргу МАУ Коломойського; “списали” з Коломойського борг ПриватБанку на 7,5 мільярда грн. Щойно суд скасував Коломойському штраф 4,7 млрд грн. перед Антимонопольним комітетом. Це не враховуючи історії з «Центренерго» та інших дивовижних оборудок олігарха.

Очевидно, якби не арешт активів Коломойського на заході за позовом ФБР, саме Коломойський а не Ахметов мав збагатіти у 2,7 рази на тлі економічного занепаду країни. До речі, про Ахметова.

Зелені пропагандисти чомусь взагалі перестали пригадувати, що до вересня 2021 р. у Офіса Зеленського з олігархом Ахметовим були дивовижні стосунки. Ахметов збагачувався з астрономічною швидкістю, очевидно цьому процесу сильно посприяв дефіцит вугілля, з яким Україна в’їхала в опалювальний сезон торік. Пригадаємо, ще рік тому експерти говорили про можливість віяльних відключень – їх не сталося через теплу зиму, через імпорт електрики з Білорусі, і… через те що електрику і вугілля державі продавав ДТЕК. За ринковими цінами.

Прем’єр-міністром країни було призначено колишнього топ-менеджера ДТЕК Шмигаля (він досі на посаді). В уряді з’явилося чимало людей Ахметова. Зеленський у флісці а-ля ЗСУ виступав на каналі Ахметова – і той самий Савік Шустер навколо нього хіба що гопака не танцював. Ба-більше, коли Зеленський почав носитися з темою деоліграхізації, канал Ахметова запустив шоу «Велика деолігархізація», чим ясно показав, що структури холдингу Ахметова не бояться жодних деолігархізацій.

Яке до біса протистояння з олігархами, шановні? Суперечка між ОПУ і Ахмєтовим з банальщини – боротьби за владу. На каналах Ахметова прописався щойно звільнений екс-спікер Разумков. Разумков розколює «Слугу народу» і через це ОПУ наїхала на Ахметова. Все решта – справа техніки.

«Слуги народу» пафосно заявили, що не ходитимуть на канал олігарха Ахметова. Свої тези вони озвучують виключно з каналу олігарха Коломойського. Боротьба з олігархами, кажете?

17. IMG_20211128_101141_892.jpg IMG_20211128_101155_340.jpg

Два тексти Арестовича.
    Дворічної давності та вчорашній.
    $8 000 на місяць (так-так - вже стільки!) - Завжди $8 000.

18. Blaberus

Що таке? Вже і мавпа японська зрадила Зеленського?

19. Lanktocha

Приїджена і не цікава вже ця байка про фуфайку, у дечому критик Порошенка - "Рука Москви".
    Для початку, я не мавпа і можу мати та маю стосовно деяких речей свою думку, а не "Цей великий вчений так сказав", "Бабка так сказала"....

а де твій аватар? :)