Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А можливо він охренів від такої дурості і нахабства зрадника.
    З.І. Бутусов, до речі теж падло.
    З.З.І. Падлокловун відповів на запитання Бутусова?

2. A хтось тут відверто бреше про те що живе в Україні, але так детально описує життя кацапів.
    Ніщо не видавало в Штірліці радянського шпійона: ні парашют, що волочився за ним по вулицях Києва; ні будьонівка на голові, ні газета"Брехня", що стирчала з кишені ватника.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський – Бутусову: Я вам скажу – на вашій совісті смерті людей

Нехай Бутусов спробує довести в суді, що цю інформацію про удар байрактаром, він взяв десь із інших джерел, із інших ЗМІ.

Якщо він це десь прочитав, це легко буде довести. А якщо розсекретив інформацію, тоді відповідатиме.

4. Blaberus

А що, хіба на совісті зрадника мало смертей?

5. medwedo berlogsoni

Попросіть @MARTINI , хай покаже Вам публічно мій АйПі. І побачимо, хто із нас ху.
    Я зараз працюю через ЛайфСелл.
    Є доказ. А от що Ви за хрєн з бугра (чи з-за бугра) - поки що невідомо.
    my IP.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Blaberus

Я знав це!
    Шановнмй Медведо, я завжди підозрював що Ви працюєте за гроші, щоб яскраво виявити всю дебільність отари зебілів!

7. medwedo berlogsoni

Як виняток, пояснюю. Я в інтернеті дійсно заробляю гроші. Я веду консультації з бухгалтерського обліку, і за це отримую гроші.
    Є таке поняття, як віддалене адміністрування. Мені телефонують, я віддалено заходжу на комп"ютер клієнта, виконую потрібні налаштування. Мені за це платять.
    Але мова не про це. Мова про те, найдурніший із порохоботів (Ви - другий після нього) зараз не доведе, що він користується інтернетом українського провайдера.
    Ви, здається, трохи кумекаєте в бухгалтерії (якщо я Вас із кимось не переплутав), і тому знаєте, що зараз змінився порядок розрахунку лікарняних, а також відмовилися від паперових лікарняних - лише в електронному вигляді. Це вимагає відповідних налаштувать бухгалтерських програм. І я цим займаюся. Досить успішно.
    Бувайте здорові, і більше не чіпляйтеся до слів, як гімно до штанів.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Колись для відволікання від скандалу з панамськими офшорами, нелегальною поїздкою на Мальдіви був план "Шатун", не розкачуйте човен, хто критикує Порошенка, той "Рука Москви". Тепер "Шатун-2" щодо Зеленського?

9. medwedo berlogsoni

Можна почути Бутусова і Зеленського. Прошу звернути увагу, як Зеленський спокійно, не перебиваючи, вислуховує Бутусова (лише уточнював деталі запитання), і як після цього веде себе однин із верховних порохоботів Бутусов.
    Я вже не кажу про те, як він без упину хлебтав воду із стакана.

View: https://www.youtube.com/watch?v=KKw7LM2dlBY

10. Blaberus

Тобто, стосовно ігнору Ви брехали? Це не дивно. Бо всі зебіли брехуни і, що характерно, вони брешуть з любові до мистецтва.

11. Blaberus

І знову брешете! Тварюка перебивала.

12. medwedo berlogsoni

Бутусов завівся після того, як Зеленський натякнув, що знає, що Бутусова, як головного редактора Цензор.нет, фінансував контрабандист. Проти цього контрабандиста було введено санкції. Бутусов почав ліпити чомусь Турчинова та інших.

13. Blaberus

А непогано Бутусов тикнув жидівську пику в лайно. Вам сподобалось? Мені понад усе сподобалась міміка падлокловуна і його інтонації. Згадується стара, але дость актуальна пісня:

View: https://www.youtube.com/watch?v=6sZGPqfeS4g

14. Уважні люди в стрічці вже відмітили, як лагідно і обережно бубачка назвав свого секретута брехуном - буквально два дні тому Єрмак заперечував свою присутність в свій день народження на держдачі взагалі, а на пресусі шмаркля сказав, що єрмак там був в цей день. Тобто всі чутки про чотиреденну п"янку підтвердив сам шмаркля своєю тупою брехнею.
    Обожнюю ідіотів - вони самі дають всі карти в руки.

15. Blaberus

:rock:

16. Blaberus

Маєте на увазі оффшори на яких було 300 баксів?
    Не пам"ятаєте, скільки крадених грошей падлокловун заховав в оффшорах?
    Що в цій поїздці було нелегального?
    До речі, пам"ятаєте як віслюк поперся за державний рахунок в Оман, а згодом в Катар щоб заховати там крадені гроші?
    А Вам що, Зеленського шкода? А мені ні.

17. У Шустера - Василий Бурба. Выступил по видеосвязи и отреагировал на высказывания Зеленского в свой адрес:

"Выступление президента было эмоциональным, такие эмоции я себе позволить не могу - в то же время, не могу и проигнорировать. Противоправные действия на Майдане. Президент понимает, что 2.5 года вся правоохранительная сфера под его контролем, осуществлялась проверка моих действий, проведено более 20 допросов - ни оного обвинения?"

Что касается проживания в Конча-Заспе, то по словам Бурбы, ему пришлось проживать в государственном помещении ради безопасности. Помещение в итоге у него забрали.

По поводу спецоперации «Вакцина» бывший глава разведки сообщил, что это просто какая-то дичь впервые слышит об этом, и что с темой вакцин связан лишь в том отношении, что сходил и вакцинировался.

Также Бурба раскритиковал Зеленского за другие заявления по своему адресу и пообещал подать в суд, чтобы расставить точки и побороться за доверие зарубежных партнеров.

❗️Только бы действительно подал в суд. Последний, конечно, засцыт выносить решение против Зеленского, но главное не это. Главное - сам процесс! Главное - держать этого мелкого лицедея в постоянном стрессе!

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, це ти кого перепостив?

Я дивився і спіч Зеленського про Бурбу, і включення Бурби у Шустера.
    Поки що 1:0 на користь Зе.

Гадаю, Бурба ще навіть не усвідомив, в якій грі він бере участь.

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

После "перемирия" было 1995 обстрелов. Погибли 45 военных ВСУ, а 154 были серьезно ранены. Это тоже "в ответ на "Байрактар"?

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

не придурюйтесь, гаразд? Одна річ коли за один день гине кілька військових, а інша - протягом місяца чи більше та ж кількість.

а де твій аватар? :)