Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Тут не до кінця зрозуміло чи Росія Єрмака зливає, чи просто сміється з України і впевнена, що він дуже міцно сидить на своєму місці, а кацалапого цікавить чому Україна не сприймає кацапську інтерпретацію Мінських домовленостей.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо Україна не сприймає інтерпретацію Мінських домовленостей (підписаних Порошенком), то значить, робить вірно.
    Причому, якщо бути точним, це влада під керівництвом Президента Зеленського не сприймає інтерпретації Мінських домовленостей (фактично - зрадливих), підписаних Порошенком.

Ви погоджуєтеся з тим, що Україна не сприймає такої інтерпретації саме завдяки нинішній владі?

3. Ні,і тому що ти не показав цей пункт в Мінських домовленостях. А посилаєшся на кацапів.
    Ой, перепрошую, ти ж у нас теж кацалапий.
    І чого я не здивований

Я з іншого боку, мене не цікавить, що було підписано шість років тому.
    Мене цікавить чому ти вигороджуєш кацапських кротів в теперішній владі.

Останнє редагування: 25 лис 2021
  4. Спершу Зеленський на вокзалі розповідає казки про те, як наш паровоз вперед летить…

Сьогодні на летовищі Борисполя знову обіцяє.

А що залишається йому робити, коли за 2,5 роки «роботи» суцільні провали?

У 2016-2019 рр Україна демонструвала найшвидші темпи росту авіаційного ринку в Європі, працюючі українські аеропорти били європейські рекорди за кількістю пасажирів, лише за останній рік Порошенка ми перевезли понад 25 млн пасажирів - абсолютний рекорд України за всі часи і посіли друге місце в Центрально-східній Європі за авіатрафіком в аеропортах, після Польщі.
    Про таку «дрібницю», як здешевлення авіаквитків у 10 разів, масовий захід лоукостів у 2018 - навіть згадувати не буду.
    Українцям і в Україну стало літати зручно, швидко і дешево, а не як чи за скільки захоче Коломойський.

За 2,5 роки Зеленського не збудовано і не відремонтовано жодного летовища - знову суцільні плани.
    Жахливе падіння авіаперевезень.
    Жодної підтримки українським авіакомпаніям під час пандемії. У той час, коли європейські сусіди заливали своїх авіаперевізників дешевими грошима, аби втримати їх на плаву, нашим - Зеленський розповідав казки, не забуваючи при цьому змушувати їх організовувати евакуаційні рейси за власний кошт.

Тепер нова примха божевільного: за 3 млрд грн платників податків взяти в лізинг аеробуси і створити державну авіаційну компанію!

Апетити зростають під час їжі?

Замість того, щоб інвестувати в летовища, підтримувати існуючі вітчизняні авіакомпанії, знайти ринки збуту і налагодити виробництво вантажних літаків на Антонов - Зеленський хоче традиційно красти.

А коли вчергове нічого не вийде, гроші зникнуть - розведе традиційно руками.

Просто слів немає. Не UNA, а хуна суцільна
    FB_IMG_1637851154443.jpg

5. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , а мені чомусь здається, Хомчине, що це саме Ви служите Росії.
    Це Ви навели навіщось думку російського ЗМІ, яка мене зовсім не цікавить, це Ви розповсюджуєте фейки, які вигідні Росії.
    Наприклад, брехню про введення з 1 грудня військового стану сюди притаскали саме ви.
    Це - фейк. Є офіційна заява.
    А Україні зараз доводиться викручуватися після тих зрадницьких Мінських домовленостей, якими зараз козиряє Росія.
    І неважливо, як вони інтерпретують. Важливо те, що вони були підписані Порошенком, і зараз Росія ними козиряє.
    А брехня Ваша полягала в тому, що "Єрмак із Козаком" домовилися.
    Ви даєте якусь ахінею про якогось неіснуючого Олександра Мула і прив"язуєте все те до Зеленського, що начебто Зеленський його призначив на ту посаду, хоча мова йшла про Сергія Мула, який спокійно грабував Україну всі п"ять років порошенківського правління.

Якщо Ви на службі Росії, то так і скажіть.
    До речі, фейк про начебто призначення Сергія Лещенка замість Подоляка сюди запостили першим також Ви.
    Вас уже давно слід було назвати скотиною, але Ви цього не розумієте і не зрозумієте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. І знов нічого посуті.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Перепрошую за свій п"ятак
    Міську-поц, а от дуже прикро, що тебе не цікавить, що було підписано шість років тому.

Бо геть-man Порошенко такого понапідписував, що нашій державі голова буде боліти не тільки при Зе, а /можливо/ і при майбутніх президентах і владах.

Останнє редагування: 25 лис 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. medwedo berlogsoni

Де ж не по суті?
    Це ж Ви брехали, що з 1 грудня буде введено військовий стан.
    Це ж Ви брехали, що Лещенка назначають замість Подоляка.
    Це ж Ви притягли за вуха якогось неіснуючого Александра Мула.

Якщо зібрати всі Ваші бріхні за останні три роки, вийде товста книжка.

А кроти були саме при Порошенкові. Грановський - чим не кріт (втік з України). Демчишин - чим не кріт? Переховується. Медведчук - чим не кріт? Порошенко - чим не кріт? (Заховався за кордоном і скидається на те, що повертатися, як мінімум - до Нового року не збирається). Має собі нірку в Іспанії.

9. І що понапідписував?-
    Томос
    Мова
    Армія
    Кацапів від цього буде боліти голова.
    Чи не так малоросе?

10. А хто такі Єриак і Демчина?

11. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

12. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви - форменний ідіот.
    Для України зараз важливіше отримати катери та іншу зброю, чим томос.
    Тим томосом тільки мух відганяти (хай бляберусь вибачає, це я не про нього).
    От що потрібно зараз Україні:

View: https://www.youtube.com/watch?v=LmnsHLDTFdU

13. А яке відношення зедовбойоби мають до цього?

14. Я добре пам'ятаю літній день 2014 року, коли на Донбасі через обстріл "ополчєнцамі" загинула дитина - а в той же вечір в караулці по тєлєку на "1+1" між випусками "ТСН" (яким ми тоді ще вірили) реготав Квартал-95.

Той регіт супровождував всю нашу війну, вони обсміяли все що могли, потім навіть замість парадів бійців влаштували паради блядєй - а перепросили лише у Кадирова.

Тому ті, хто зі складними ліцамі зараз ледь не вимагають емпатії до складних часів кварталівського недоросля, нічого не розуміють у справедливості Всесвіту - і будуть дуже здивовані майбутніми подіями.

Я ні.

15. 2014ый. Мариуполь только-только освободили. Первая волонтерская практика - летом на блокпосты вода, мивина, трусы и носки.

Осень 2014. Со стороны оккупанта ползут танки и бахают мины. Тушенка, пенка для бритья, панянкам-снайперам женская гигиена, картошка мешками, домашняя тушонка.

2015ый. Гигиена. И цифровые радиосканеры. И два первых внедорожника. И опять питьевая вода. Потому что в приазовье жарко.

2016ый. Американские друзья подарили 4ый фантом ДШВ, я собрал на Ipad AIR 2 для обработки телеметрии.

2017ый. 4K видеокамеры и лаптопы нового поколения. Просто потому, что те ноуты, с которыми хлопцы пришли на войну в 2014, уже устали.

2018ый. Порошенко дарит контрснайперские комплекты на полмиллиарда, поэтому приходится собирать на 4к мониторы. И новые принтеры.

2019ый. Вода в приазовье залила окопы, собрали на грязную помпу. И на новый dji phantom.

2020. Хрен тебе, захиснік, а не підвищення грошового забезпечення.

2021. На границах Украины сосредоточена рекордная группировка российских оккупантов. В это же время штурмовая бригада, которая призвана сдерживать вторжение до подтягивания основных войск, уже не в состоянии заправить все свои БТР.

А вот при Порошенко эта самая бригада ананасы кушала на десерт. Талантливо пятый «крал». Миллиардером вошёл в президенты, ушел миллионером.

P.S. Какой бы дефицит в ЗСУ не был, но дизеля у них хватало всегда.
    Tanya Adams

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Мавпо, як Ви вважаєте, чому Лактоша на погодився с цією мудрою фразою?
    Можливо він теж ворог або дебіл? Або він розумна людина і не погодився, тому що людина, що голосувала і (або) підтримує зрадника може бути ворогом і дебілом одночасно?
    Як Ви вважаєте?

17. medwedo berlogsoni

Хомчине, я Вам не дивуюся. Ви нічого толкового крім образ сказати не можете.
    Ви краще не про відношення когось до чогось, а про те, що краще для України в нинішній ситуації: сучасна зброя, чи середньовічний томос?

Я скажу Вам по секрету: отой томос для Москви важить не більше, ніж фак Лєроса - для Зеленського.
    Дурачки тут кілька днів раділи з приводу отримання томосу і стільки ж днів - з приводу демонстрації Лєросом фака з парламентської трибуни.

а де твій аватар? :)