Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Ловить наркомана

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто ловить наркомана?
    Хомчине у Вас на клавіатурі існує клавіша з буквою "і" (українська буква, якої немає в російській мові)?

3. Кацалапий ловить наркомана, або українці ловіть зелених наркоманів

4. medwedo berlogsoni

Хомчине, ну, то як там стосовно того, що Ви казали днів десять тому, що Лещенка беруть в ОП замість Подоляка?
    І чим Вам так подобається неповносправний Гео Лерос, що Ви на нього весь час посилаєтеся?
    Ви вірите Гео Лєросу? (Тільки без діда на пасіці - своїми словами).

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, не взяли? Не дивно. Там і на своїх наркоти не вистачає.

6. Blaberus

Ви теж наркоман?

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це я виборець Зеленського? Вже і всі горобці на плоті знають, при такому виборі я противсіх.

8. medwedo berlogsoni

Я спілкуюся лише з найдурнішим порохоботом - з Хомчиним. Інших прошу не втручатися.
    Хочу добитися від Хомчина, щоб він мене полюбив і сказав, що він мав на увазі під датою 24 серпня 1992 року.

9. Blaberus

Тобто, мене Ви вважаєте розумним порохоботом? Але я не можу відвісити Вам аналогічного компліменту; бо розумних зебілів в природі не існує.

10. Blaberus

Тобто, Ви нічого не зробили щоб падло не дірвалось до влади? Ви ідіот!

11. Lanktocha

Говорили балакали... До декого не доходить, мушу повторити, при всіх сумнівах у Зеленському, не бажав і ІІ ходки Порошенка. Не від мене одного тут щось залежало, реальний прогноз і у кого всі шанси на перемогу, нічого би не змінилося, хоч голосуй 2 руками за Порошенка.

12. FB_IMG_1637764095820.jpg

13. medwedo berlogsoni

Перепостивши вкотре цю дурну картинку, Ви яскраво продемонстрували, що Ви - найдурніший із порохоботів. Усі інші - просто дурні.
    Ви не можете сказати, що Ви мали на увазі, вказуючи дату 24 серпня 1992 року.
    Якщо Ви тоді були "під дією сильних речовин", то коли ці речовини припинять свою дію, скажіть, будь ласка. що це за така знаменна для Вас дата.
    І відганяйте від себе настирливу муху. Вона все прагне на Вас сісти.

14. Blaberus

Мавпо, це не мухи. Це таргани в Вашій голові.

15. Blaberus

Отже, Ви ідіот не лише в класичному, давньогрецькому сенсі.

16. Lanktocha

Знову, бачиш недоліки чи критикуєш Порошенка - лютий ворог.

17. Blaberus

Сонечко, якшо голосував за Зеленського - дебіл або ворог. Якшо підтримуєш Зеленського - ворог або дебіл. Зрозуміло?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. ⚡️"Московський комсомолец" дуже розпереживався за Андрія Єрмака. На Росії прямим текстом пишуть, що глава ОПУ їхній хлоп. Мовляв бандерівці не народжуються у російської мами родом з Ленінграда та "крупного радянського чиновника при Горбачові"

МК навіть перерахував «досягнення» "Тимофеича" (Єрмака)

Андрій Єрмак та Дмитро Козак погодили проведення самостійної зовнішньоекономічної діяльності ОРДЛО.

Ще півтори роки тому Єрмак та Козак погодили підписання Путіним Указу про визнання на Росії сертифікатів походження товарів з ДНР та ЛНР

Тобто, Єрмак дав згоду на рішення, котрі дозволяють банановим республікам Донбасу мати ознаки справжньої держави.

❗️А тепер головне! Андрій Єрмак погодив і, ніби-то навіть переконав Володимара Зеленського, про входження Донбасу до складу України на правах конфедерації

❗️Але реалізації фінального етапу сценарію завадила... перемога у США Джо Байдена. Тому збереження Єрмака у владі для Росії - це шанс реалізації проекта «конфедерації України та Донбасу».

Тому думайТЕ!
    IMG_20211124_160430_432.jpg IMG_20211124_160434_786.jpg IMG_20211124_160439_681.jpg

19. medwedo berlogsoni

Хомчине, я розумію, що достукатися до Вашої порожньої голови - марна справа, але все ж... Що означають виділені мною слова "согласно Минску"?
    Согласно Минску.JPG

Хто підписав Мінські угоди, на які тепер посилається Росія? Коли Порошенком підписувалися Мінські угоди, Єрмак ще кіно крутив.

20. medwedo berlogsoni

Хомчине, а Козак що, по-Вашому, "куратор Донбасса и Украины", якщо Ви наводите той висер комсомолки, як аргумент?

а де твій аватар? :)