Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Зараз ми живемо в часи смути.

Коли з річницею Революції Гідності нас вітає істота, яка відпустила беркутівців, оточила себе катами Майдану і ригами.
    Коли з річницею Революції Гідності нас вітають істоти, які не мають гідності, бо вже 3-й день не можуть витягнути русского бамбона з рота і сказати щось про зраду найвищих осіб держави в справі вагнерівців.

Але є сотні, тисячі, мільйони справжніх українців, які знають що таке Гідність і Свобода.
    І вони переможуть. Переможе Україна.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Очікувана реакція порохоботів.
    То спочатку казали, що Зеленський не з"явиться на урочистостях, тепер, коли він все-таки з"явився, вшанував загиблих, їм не подобається, що не так.
    Він вчинив так, як і слід робити Президенту.
    А охорона тому, що він розпорядився не виплачувати Ахметову три мільярди гривень до тих пір, поки Ахметов не віддасть державі свій борг у три мільярди.
    Знаючи Ахметова і знаючи, про які гроші йде мова (а можливо, і ще більші, якщо врахувати, що Ахметов наступного року заплатить Укрзалізниці на 15 мільярдів більше, ніж мав би заплатити згідно із тими законами, які діяли при Порошенку), то не дивно, що охорона була посилена.

Ну, а Порошенко до кінця року в Україні не з"явиться. Замість того, щоб працювати в Верховній Раді, куди його обрали виборці, він буде кататися по Європах і Канадах.
    До кінця року Порошенко здійснить велике дипломатичне турне

Турне поїхало в турне. Турнуть скоро турного порошенка. А турні порохоботи за нього гузки рвуть собі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мене, чесно, здивував Шустер. Він як белени наївся. Сам, не менше ніж його ангажовані гості, мочив Зеленського...:facepalm:Він би хоч сам мовчав та іншим разом покликав другу сторону, щоб були рівні умови...А там буде згода чи не буде - хай. Він здурів після хвороби? секретні документи зливати на шоу, Кричати "злили, зрадили!" не маючи доказів - все тільки вивчається, експерти працюють.
    Президенту відніше, що важніше - обмінний фонд з вагнерівців чи перемир'я та обмін, яке так довго налагоджувалось і якого родичі чекали...Не могли на 3 дні пізніше привезти їх в Минськ, після всього? Щоб не переносити. А тепер винуватий Зеленський.Злив.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

5. medwedo berlogsoni

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шустер журналіст, він робить свою роботу.
    І друга сторона також була покликана
    То був шанс для Зе і його команди покінчити з домислами.
    Та нехай собі Петро у вічі європейцям\канадцям\американцям лізе.
    Лише б не ліз селфітися на ж/д цистерну )

7. medwedo berlogsoni

Чи є підтвердження того, що Єрмак таке говорив генералу Бурбі?
    Чи повинен генерал вірити на слово звичайному завгоспу?
    Чи приклав генерал руку до козирка і сказав "Єсть, товаришу завгосп!"

Останнє редагування: 21 лис 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Gyppsy

:good:
    О, звідти і потрібно починати танцювати. ІМХО

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Біллінгкет каже що говорив. Ви вірите Біллінгкету?
    В ідеалі він повинен був заарештувати і завгоспа і падлокловуна.
    Але виникає питання: чому завгосп досі нє в КПЗ?

10. Gyppsy

Навздогін
    ЗІ
    У мене під панамою крутяться обривки домислів
    В 2004 році Бурба по службі мав відношення до розгону студентів на Майдані...
    В 2004 році Порошенко не визначився з підтримкою Майдану...
    ... Порошенко пригрів Бурбу...
    ... Бурба і АТО...
    ... Бурба і Чаус...
    ... Бурба і вагнери...
    ... Бурба і ПЄСи...

Тре то якось зібрати до купи, але ж лєнь...

11. medwedo berlogsoni

- Разрешите обратиться, товарищ завгосп?
    - Ну?
    - Мне нужно к Президенту по поводу одной сверхсекретной операции.
    - Выкладывай, здесь все свои.
    - Операцию проводить немедленно, или отложить на несколько дней?
    - Отложи на несколько дней.
    - Так сказал Президент?
    - Да, он просил так передать.
    - Вас понял. Есть отложить на несколько дней. Разрешите идти, товарищ завгосп?
    - Валяй, генерал...

12. Blaberus

Дивно.

13. Blaberus

Ну що, завгоспа на нари?

14. medwedo berlogsoni

Вибачаюсь, що звернув увагу на Вашу нісенітницю.
    Беллінгкет говорив, що не змогли знайти підтвердження слів Бурби з інших джерел.

Соромно, Бляберусю, не знати цього
    Странный "Вагнергейт": чем закончится взрыв политической "бомбы"
    А це означає, що Бурба міг це видумати. Або сказати це за чиєюсь вказівкою.

15. medwedo berlogsoni

Ні, завгоспу - разову премію в розмірі місячного окладу за те, що викрив генерала, який не знає Уставу (Статуту).
    Не знаю, як це звучить в українских військових статутах, але в тому Уставі, який я колись читав, коли ще служив, є такі поняття, як "прямые и непрямые начальники и командиры", чи щось в цьому дусі. Прапорщик не є для генерала ні прямим, ні непрямим начальством.
    Завгосп просто пожартував, думаючи, що генерал розуміє і знає, чиї накази і вказівки він повинен виконувати, і не віднесеться до поради завгоспа серйозно, а дочекається вказівки безпосередньо від Президента.

16. Цікаво, що там може крутитися під панамою. Панама кругла. Вона й створила ту одну єдину звивину в твоєму мозку. Більше звивин, як показують твої дописи, немає.
    Яким чином військова розвідка була причетна до побиття студентів?
    Ось чоловік Верещук був, тому вона зараз зеленими.
    Так само Тарасов, яким приймав участь на боці антимайдану і був люстрований, зараз сидить в ОП, а сьогодні набрався наглості прийти на майдан з віслюком.

17. Gyppsy

О, Міську-поц, ти знову мене згадав? :)))
    А десь вчора чи нині вже"с некролог по цигану казав і в кінці ще й припечатав "Амінь" ;)
    Ну та менше з тим, я не обідчивий, коліґуємо дальше

Міську-поц, ти нашо мене баламутиш? Нашо зараз мені пхаєш якогось чоловік Верещук і так само Тарасов?
    Ми ж за Бурбу говоримо;
    Не хочеться лазити аж в 2004 рік, бо під панамою звивин тільки трошки більше, ніж під капелюхом ;)
    Ну то най вже Помаранчева революція залишиться просто в пам"яті.

Диви, шо Віка каже за Бурбу
    Міську-поц, а ти памам"ятаєш, що казав і робив Порошенко на старті Євромайдану, ще поки Революцією гідності і не пахло, а Петро ще не виліз на гона, а був кимось там при уряді Януковича?

18. 20211121_125227.png

19. Gyppsy

Міську-поц, і нашо ти мені то показуєш?

Давай шось за Бурбу і Порошенка.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

а де твій аватар? :)