Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто там кілька місяців сміявся над фюзеляжом Ан-178 ( "а де - крила України?")?
    Перший літак готовий, другий - складається з випередженням графіка. В першій половині наступного року перший підніметься в повітря.
    А міг піднятися ще при Порошенкові.

View: https://youtu.be/9SWG3SlniK0

Звичайно, порохоботи зараз почнуть: Хай ще підніметься, коли то буде...
    Але літак уже зібраний і перевіряється (без російських вузлів), а отже - обов"язково підніметься!

• Подобається Подобається x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А тут Ви знов брешете:
    Зеленский пояснил, почему не работает метод "надо просто перестать стрелять"
    "Попри всі дані розвідки": Зеленський побачив в очах Путіна бажання закінчити війну

Отже, ці заяви мали місце. І Вам не вдалося вилизати сраку падлокловуну, лизоблюд Зеленського.

Дуже добре. Чи підходить до ньго вираз "зрадник"?

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо перестане стріляти той, хто нападає, а не захищається.

інші ярлики і звинувачення:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Blaberus

Лактоша, вітаю! Своїй дебільністю Ви переплюнули навіть Булю харківську і мавпу японську!
    Отже, падлокловун смішив своїми дебільними жартами тих що нападають, а вони не перестали стріляти. Вони що, надурили падлокловуна?
    Я надав Вам посилання про пошук миру в оченятах Пуйла, про "сойдьомся посєрєдінє" і, нарешті, про "пєрєстать стрєлять". Отже, Ви знову збрехали стосовно "блаблабла".

6. Blaberus

Якраз комунячий стиль для дебілів.
    Довго літати не буде. Випереження графіка - це черговий злочин падлокловуна.

7. Lanktocha

Може бути, переоцінив свої можливості та не знав обстановки на 100%, саме такі оправдання ліплять порохоботи на популістичну брехню Порошенка перед "вадінтур", що військові дії на Донбасі будуть завершені за години.

8. Blaberus

Яке воно тупе! Що за бидло обрало цього дегенерата?
    І знову збрехали!

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Заяви складені не ним одним, розраховані і на ватний електорат, попередніх виборців Бойка.
    Не було ттаких оправдань?

10. Blaberus

Отже, за падлокловуна проголосував ватний електорат, попередні виборці Бойка.
    Всі зебіли тупа погань.
    Не було. Приведіть докази.

11. ПОПРИ ОБІЦЯНКИ НЕ ПРИЗНАЧАТИ "АРМІЙСЬКИХ ДРУЗІВ І КУМІВ": ЖУРНАЛІСТИ З'ЯСУВАЛИ, СКІЛЬКИ ОСІБ, БЛИЗЬКИХ ДО ЗЕЛЕНСЬКОГО, ОБІЙМАЮТЬ ВИСОКІ ПОСАДИ

З десяток людей, пов’язаних із президентською родиною і бізнесом, стали нардепами від "Слуги народу"

"Кварталівці" – на державних посадах. Три десятки осіб, пов'язаних із родиною Зеленських і "Кварталом 95", зробили блискавичні кар'єри і зайняли високі пости, попри обіцянки президента не призначати "армійських друзів і кумів". Про це мовиться в новому розслідуванні "Бігус.інфо".

Зокрема, журналісти згадують Олександра Вігліано, який після перемоги Володимира Зеленського став заступником очільника проєктного офісу "Укрзалізниці", Ірину Копайгору – державну уповноважену Антимонопольного комітету – і Ольгу Піщанську, яка очолила відомство, а Анна Кучук – апарат голови СБУ.
    Як відмічають розслідувачі, саме представники цієї групи обранців майже не виступають у парламенті, але найохочіше підтримують законодавчі ініціативи Зеленського.

12. Lanktocha

Не тільки, знайшов чим зацікавити виборців різних категорій.
    Хоча би дописи затятих форумних порохоботів. Чи я не бачу, що не хочу бачити?

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

звісно, треба було набрати таких незнайомих менеджерів, щоб палки в колеса вставляли в президентські ініціативи:))) - з групи Медведчука чи Порошенка. Ото б була співпраця)) І при цьому піднімати гвалт, що президенту нічого не вдається - дайте назад Порошенка, в нього такий гарний кум Юга.
    Така вже маячня, порохоботи.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

@Silver bullet, і якось при цьому порохоботи "забувають", що на хлібних посадах Порошенко прилаштовував своїх кумів (Стець, Ю.Луценко). Для першого придумали міністерство, для другого - спеціальний закон, який дозволяв електрикам ставати генпрокурорами.

І крім того, хоча Зеленський і ставить "своїх", але якщо вони не справляються, або починають грати власну гру, з ними досить швидко прощаються (Богдан, Разумков, та багато інших, яких уже порохоботи закреслювали на якомусь фото).
    А Порошенко тримав Югу, Свинарчуків, Медведчука та Грановського до упору. (Поки сам не напоров у штани на виборах).
    Багато хто з них уже накивав п"ятами з України, набивши кишені народним добром.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый снова прокололся. Никаких претензий по работе Разумкова у Зеленского не было. Ни одного юридического или иного замечания не было ни от кого. Все признавали, включая представителей разных партий, что к нему нет никаких претензий по работе.
    Вся претензия заключается в том, что Разумков перестал быть своим, послушным. Поэтому твои слова о том, что Разумков не справлялся с работой главы парламента полное враньё. Но тебе, пензюку, врать привычное дело. Ты для этого тут ошиваешься, чтобы враньём ослабить Украину.

16. Стою на Київському вокзалі. Слухаю оголошення. Поїзд з Дніпра - запізнюється, 40 хв. Інтерсіті з Запоріжжя - запізнюється, 30 хв. Поїзд з Рахова - запізнюється, 40 хв. Схід і захід - разом!

"Слабаки!" - думаю про пасажирів та зустрісаючих, що зараз нервують через запізнення. Я менше місяця тому поїзда що запізнювався чекав 1 годину 40 хв. А тут 30-40 хв. - які дрібниці?

І отаке щоразу як я буваю на вокзалі, а буваю я часто - їжджу багато. Постійно так. За Порошенка я вже встиг відвикнути що таке гарантовано щось запізнюється - але правда ваша, нема чого згадувати кривавих бариг. За них той - Роттердам+ та "свинарчуки"!

Треба розуміти - кінець епохи бідності, ЗЕвован з олігархами бореться, Ахметов скоро лусне від грошей.

Зате знаєте, це просто дивовижно виглядає. Оголошення про запізнення поїзда на півгодини. Дядько поруч цідить матюки крізь зуби, він доньку з дитиною зустрічає. А над усім цим - великий екран де нон-стопом іде реклама Великого Будівництва!
    Печера Дракона

17. Я не знаю що сьогодні розкаже про вагнерівців Bellingcat. Я не знаю як вони розкриють участь Зеленського і Єрмака. Але уявляю як Арестович і Сірожа Лещенко не спали ніч, вигадуючи що брехати в яких випадках - і якось веселіше стає.
    IMG_20211116_173540_030.jpg

18. medwedo berlogsoni

Дуже підозрілим виявився аукціон з продажу заводу "Більшовик"
    АМКУ перевіряє, що трапилось, що завод продано на долі відсотка дорожче від стартової, а Голову Держмайна, який допустив такі махінації з держмайном, поперли "за власним бажанням".
    Хотів всучити завод Більшовик мільярдеру Хмельницькому, у якого колись збанкрутів банк Хрещатик з моїми та державними грішми, але півтора мільярда на придбання Більшовика раптом знайшлося.
    АМКУ повернув без розгляду заявку фірми колишніх власників банку "Хрещатик" на купівлю заводу "Більшовик" (17.11.21 19:18) « Нерухомість | Бізнес.Цензор.НЕТ

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

Паря, ти уважно читай і не пересмикуй. Кидай свої кацапські звички.
    Я чітко написав.
    Перекласти?
    https://translate.google.com.ua/?hl=ru&sl=uk&tl=tt&text=або починають грати власну гру,&op=translate
    запитай свою мордву, вона тобі скаже, що це означає.

а де твій аватар? :)