Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Яресько допускає, що 90% боргу України належить "Сім'ї" Януковича

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Hase

Hase зайчик

"Нафтогаз" відмовився від "знижки"
    Експерти схиляються до думки, що в нинішній ситуації НАК "Нафтогаз України" знаходиться у більш вигідному становищі, ніж минулого року.

По-перше, "Газпром" все ще обмежений у диверсифікації постачань, і не має змоги "перекинути" українську частину газу на інші напрямки.

По-друге, НАКу не потрібно накопичувати велику кількість газу у підземних сховищах під час підготовки до зими.

Цього року споживання буде меншим, ніж минулого. Обсяги транзиту, радше за все, теж зменшаться завдяки політиці "Газпрому". Тому немає сенсу накопичувати багато газу в ПСГ. Маючи 17-18 млрд куб м, можна пройти опалювальний сезон. Такі обсяги "Нафтогаз" встигне накопичити, вважає Михайло Гончар.
    http://www.epravda.com.ua/publications/2015/07/1/548873/

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Lember

Lember New Member

Любому из политиков на Банковой хочется задать вопрос, почему не решается проблема расизма по отношению к цыганам? http://family-institute.org.ua/novi...kazhut-diskriminacija-pererosla-v-rasizm.html
    Их более 200 тысяч в Украине. В одном Закарпатье живет 100 тысяч цыган, и их никто не представляет в органах власти ни на местном, ни на областном уровне! Продолжаются унижения цыган в милиции, их не принимают на работу, боятся врачи, цыганских детей не берут в школы. А потом удивляемся, почему среди них так мало образованных. Есть же Стратегия защиты и интеграции цыган в украинское общество, но на не дают денег.. Хотя давно пора цыганам, как носителям уникального языка, дать право участвовать в выборах, представлять цыганские интересы той или иной области. Необходимо на уровне местного самоуправления ввести институт советников по цыганским вопросам, предусмотреть должность представителя МВД по связям с цыганами. Не говоря о включении Украины в программу "Ромской декады". Это все нужно делать и чем раньше, тем лучше! Тем более, накануне децентрализации, которая не должна обойти стороной права 200 тысяч украинских цыган.

• Тупо Тупо x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Варто розпочати зі створення добровольчих циганських батальйонів для боротьби з нацистсько-російським аґресором. Перше обов'язки потім права.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я також дивився "Ширлі-мирлі".Чудовий, скажу Вам, фільм
    https://ru.wikiquote.org/wiki/Ширли-мырли

• Смішно Смішно x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Послу вишиванку подарували

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Bastard

Bastard Well-Known Member

хочеш аби цю проблему вирішили по-німецьки ))

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

39 пакетів діамантів?о_О Нормально живуть.

• Тупо Тупо x 1
  11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Пілітє,Шура с Мішіко у моря...пілітє!
    :cry:

View: https://m.youtube.com/watch?v=YmWbBZVesRU

• Тупо Тупо x 1
  12. Yurko NOTOCO

Для Manura...
    Поки державою не будуть управляти в національних інтересах Національні патріотичні діячі української держави,то єсть Націоналісти...ніц не вийде!
    Вийде лише в націоналістів!
    В греків і то скоріше вийде!
    :hi:

13. manur

manur Well-Known Member

Дорогенький мій пане Юрку, наційоналісти також РУЖНІ бувають. Розуміє пан? РУЖ-НІ !!!

Більшість з тих, жи вже були при владі - вже обіс.... карочє, запацькали кальсони. Вони, може, й націоналісти, але свої інтереси ставили (і ставлять) вище він державних, народних, націоналістичних і т.д...

Ще маю надію на такого націоналіста, як Ярош. Може, той ще якусь кашу добру заварить.

А про свою улюбльону Свободу мені більше не розказуйте. Вище пояснив...

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Yurko NOTOCO

Я й про те і мовлю...щоб злодій на Україні теж був національним,а не приїжджим чи насадженим тут кимось!
    Злодій,але наш...як мовив У.Черчіль!
    Може Ярош і здолає тих всіх злодіїв в балаклавах...то й зобачимо!:bandera:

15. Yurko NOTOCO

А про ідеї мудрегелів і ""борців з корупцією", Ви мені не розповідайте,які вони правильні,ОК?
    Мені закладене в програмі партії Свобода важливіше,ніж брехлива ідея т.з.борців з олігархами!
    То в них така метода,боротись самим з собою,щоб інші боялись!
    Зрозумієте це,приходіть на розмову!
    :bye2:

16. manur

manur Well-Known Member

Ви знов алкоголію перебрали? Та в каждій програмі каждої партії закладено багато файного. Але толку з того? Те, жи закладено - то тіко на лохторат орієнтоване. Багато з того закладеного лідери партій і не думають пробувати виконувати.

17. manur

manur Well-Known Member

А я трохи НЕ ПРО ТО. Я б хтів, аби в Україні злодіїв вогулє не було. А, гейби хто такий появлявся, то аби зразу до цюпи йшов... з конфіскаційов майна, єсьтєсьно.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. Yurko NOTOCO

Йой,йой,йой! Хлоп сі на Рокфеллерів,на Ротшильдів,на пів-Німеччини багачів замахнув'сі!
    Дивітьсі жеби с те не зрізались зі "Своєю Боротьбою" Адольфця Шикльгрубера! Успіхів!:yahoo:
    До речі в 2016 році закінчується вето на друкування,обговорення і цитування на "Майн Кампф".
    Ото на ділі наступає ХХІ століття і нова Ера...принаймі в гЕвропі!
    Привіт потомственним європейцям!:bye2:

20. manur

manur Well-Known Member

В названих вами хіба прапрадіди троха накрали. А всі решта нащадки ведуть собі нормальний бізнес і навіть !!!!!!!! подумати страшно!!!!! - податки сплачують.

Ну, не все так гладко, звиклє, але в загальному таки так.

А наші зара хочут нахапати. Так що, не рівняйте того з пальцем.;)

а де твій аватар? :)