Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомчин, що там з Демчишиним? Чи то Зеленський героїв переслідує?

2. То що мертве - не злетить. Як все у віслюка: то не встає, то не взлітає.

Відосіки більше лох- турату не заходять.
    Холодильник потихеньку бере верх.
    Скільки там віслюк рейтингу загубив за останній місяць?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мовчить, як "срака в гостях"(с). Зараз буде чергами палити копипаст на іншу тему))

4. Євродепутат та друг України, Віола фон Крамниці в інтерв'ю НВ оцінила роль Єрмака, рівень корупції при Зеленському. Серед іншого, вона повідомила, що Сполучені Штати наполегливо рекомендували Зеленському не поділитися інформацією про закриття каналів Медведчука з Єрмаком та іншою закритою інформацією. Іншими словами, Єрмак, як і сам Зеленський, втратили довіру наших західних партнерів. Злиття спеціальної операції для затримання терористів Вагнера має в цьому першорядне значення.
    FB_IMG_1636723286247.jpg

• Баян Баян x 1
  5. Зеледовбойоби, питання до всіх, не тільки до кацалапого:

Кацалапий, де вугілля зараз?
    Кому належить Центренерго?
    Чому стоять атомні електростанції?
    Чому пусто в сховищах газу?

Теж Порошенко винен?
    Він що, ще досі президент?
    Хто тоді віслюк який злякався пальця?

6. О, буля, здристнула, як побачила питання

7. Вже не перший день розмірковую, як мені припинити пропагувати ненависть на Фейсбуці. І головне, я ж нехотячи. Ніби напишеш щось таке прикладне, максимально коректне, а тобі тут же зауваження прилітає. Я їхні правила поведінки вже напам’ять вивчила, і все одно почуваюся як теля в опері.

Постановила собі, що писатиму виключно про природу. Витрусила з географічного атласу гербарій, погортала книгу «Отруйні рослини Наддніпрянщини: 100 популярних рецептів», сходила у гугл. Але ж це неможливо, там же скрізь слово, яке на «зе» починається і на «лень» закінчується, по нинішніх часах можна на п’ятирічний бан відлетіти.

Що іще? Про ситуацію з киснем у лікарнях не пишемо, немає смислу. Про те, що до приїзду Лєнки у Львів всі прилеглі вулиці закрили під арештом і розставили снайперів на дахах із забороною містянам виглядати у вікна – само собою не можна писати, ще застрелять спересердя.

Про Центренерго, у якому миші з’їли половину запасу вугілля на зиму? Про скупчення російських танків на кордоні, яке побачила Вашингтон пост, але наша РНБО впритул два тижні не помічала? Про виплату 11 мільярдів гривень «боргів» пенсіонерам в ордло, яке пропонує провести загальна улюблениця Верещук?
    Погодьтеся, кожна з цих тем просто-таки кишить ненавистю. Я не уявляю, як до них підступитися, щоб не зачепити чиїсь почуття. Тим більше, цей «хтось» аномально чутливий, там така тонка нервова система, як ріжки у слимака. Трохи косо подивишся, воно вже здохло.

Тому я пропоную тимчасово зосередитися на позитиві. Є дві ідеально безпрограшних теми, які всі люблять і за які точно не банять - про дітей і про котів.

Тим більше, що сьогодні наш «Кіт», тобто Олексій Петров, запустив ініціативу зі збору коштів на спортивні майданчики для дітей.

Для хлопчиків і дівчаток у гарно припасованій військовій формі з Ліцею імені Івана, з яких за кілька років вилупляться злі, швидкі як блискавки, цинічні і безжальні до ворога українські офіцери. Для діточок, які у найближчому майбутньою стануть нашою гордістю, надією та силою. Для вовченят… тобто для кошенят, звичайно ж кошенят, яких з любов’ю і натхненням натаскує… тобто виховує, звичайно ж виховує легендарний Сумрак.

Так от, для того, щоб ці діточки були сильнішими і здоровішими, щоб у них краще формувався окомір, реакція і координація, їм потрібно два волейбольних майданчики. Сума до збору близько мільйона гривень.

І цю суму замахнулися зібрати ГО Справа Громад і ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" з нашою з вами посильною допомогою.

Реквізити для збору коштів тут. А ворог – там.

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
    № карти 5169 3305 2068 6400
    Для ІНШИХ банків:
    № карти 5375 4115 0177 8331
    Або за реквізитами:
    IBAN рахунок UA193052990000026002016226051
    код ЄДРПОУ/ІПН 42992954
    Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
    Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД ГО
    Призначення платежу: благодійна безповоротня допомога на користь ГО від ПІБ

АВТОР: Тамара Горіха Зерня - для сторінки "Пора перемагати"

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли свинорилий в січні 16-го "дарував" танки комбату-танкісту (який, красива, їх не прийняв, бо було цілковите Лайон), то на яворівський полігон не випустили жодного солдата, і охороняли його і СБУ, і снайпери, і мусора... І це, Карл, на закритій території...
    А тут снайпери... І де? В ареалі зосередження свинориликів...
    Все вірно зроблено. Ще би дустом трохи не завадило...

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. От як замаскованого кацапа попєрдоліло.
    А як кричав я льотчик. Я в танку горів.

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не знав і мені тільки бракує перейматися чиїмись візитами.
    правила є правила, не забув, як Ющенко приїхав у Львів, мене не пропустили через перекриту вулицю, а така дорога мені би значно скоротила шлях, здавалося б, які недоброзичливці у Ющенка у регіоні, де мав найвищу підтримку, але мусить бути безпека.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Хто така лєнка?

13. Зеленський та Слуги – це не нові обличчя, а стовідсотково старі совки. Новини останніх років найбільше нагадують новини півстолітньої давності. Ви помітили, як усе життя країни за останні два роки перейшло з нормального розвитку з ясними і зрозумілими перспективами в якусь постійну битву. І це не про фронт. Там якраз навпаки. Щоб не злити агресора Росію, будь-які активні наступальні дії припинилися.
    У нас у цивільному житті, як у совку, постійна битва. Битва за врожай, битва за дороги, битва з коронавірусом, тепер ще битва за вугілля та газ, щоб просто пройти зиму та не було відключень із аваріями.
    А замість ясних та зрозумілих цілей, на кшталт Армія, Мова, Віра, Євросоюз та його стандарти, безвіз та НАТО. Ми маємо постійну боротьбу з кимось усередині країни. З Порошенком, з олігархами, з малим бізнесом, Слуг Народу один з одним та засідання трійок НКВС, тьху РНБО замість судової реформи.
    А народу замість реальних справ щодо покращення рівня життя, пропаганда, видосики Найвеличнішого лідера, обіцянки інвестицій з Оману. І постійні звинувачення від Зеленського та Ко всіх і вся у своїх невдачах та дурості. Від Байдена – чому ми не в НАТО, до своїх ручних олігархів – ви куди вугілля поділи.
    І головна постійна брехня та корупція від СН та ОПи, що роз'їдає країну як іржа. Членам КПРС, тьху Слуги Народу та наближеним до Генсека, тьху до Зе президента – все. А решті – закон, причому як його розуміють Зеленський та Офіс Президента, а не Конституція.
    Oleg Helgiv

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, ті факи від Лєпроса - то для дурачків радість.
    Ви скажіть краще, міністр Демчишин (квота БПП в уряді Яценюка) самостійно призначав терористів на керівні посади державних підрприємств, чи йому хтось "підказав" таке робити?
    Демчишин Володимир Васильович — Вікіпедія

І чому того Демчишина за часів Порошенка спустили на гальмах, а замість Яценюка Порошенко всунув Гройсмана?

Як Ви думаєте, визвуть Порошенка для надання свідчень з даного приводу чи ні?

Стосовно вугілля, недостачі вугілля зараз, то лише такі циніки, як Ви, Хомчине, можете маніпулювати цим питанням.
    Росія не пропускає ешелони з вугіллям з Казахстану. Тому і нестача.
    Росія заблокувала поставки в Україну вугілля з Казахстану – Герус

Стосовно африканського вугілля, то його поставку тоді заблокували Порошенко і Медведчук.
    Зараз почалися перемовини України знову.
    Кулеба провів першу за 23 роки розмову з главою МЗС ПАР

А вугілля не йде через Росію, бо Медведчук сидить вдома. При Порошенку Медведчук організовував і поставки вугілля з ОРДЛО, і скрапленого газу з Росії.
    Тепер його судитимуть за держзраду. І до Порошенка черга дійде, коли Медведчук та Гонтарєва почнуть "колотися".

Чому Порошенко зараз такий активний? Тому, що коли його візьмуть за вим"я, він почне кричати про "політичне переслідування".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Це що, нові темники від подоляка, які серлещ отримав під час останнього походу в ОПУ?

16. Не хочеться псувати настрій ні собі, ні вам…але я виявився правим.

Тепер Лещенко відповідає за інформаційну політику в Офісі Зеленського.
    Це коли дно пробите сотні разів.

Кажуть, що Подоляка відсторонили і призначили ось це. Корупцію в Укрзалізниці вже подолав. Мільйони свої отримав. Тепер буде нам втюхувати свою маячню про «найвеличнішого».

До речі, про двох загиблих на сході країни знов нуль реакції. Все що треба знати про цю владу.
    IMG_20211112_161843_797.jpg

17. Раніше, ми побачили, що таке клоун у підорасів, а завдяки призначенню Сірунчіка на нову посаду ми можемо побачити наочно, як виглядає підарас у клоунів...
    М-да, я б бажав побачити якесь інше шоу... FB_IMG_1636753672001.jpg

а де твій аватар? :)