Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я розумію що Ви звернулись до мене не процитувавши, сподіваючись що я не побачу Ваші розумові стінання і не ткну Вас пикою в лайно. Марні сподівання!
    Дурненьке, я не вступав з Вами в дискусію стосовно Хомчина. Я Ваші слова привів як доказ того що всі зебіли є бидлуватими хамами.

View: https://www.youtube.com/watch?v=nhllZWfnXKQ

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скоріше "Какой привет - такой ответ".

3. Blaberus

І що, Вам не подобається після цього справедлива критика низької культури та бидлячого хамства тупих зебілів?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, Бляберусь, я за Вами не ганяюсь. Просто сьогодні мені цікаво стало, як порохоботи реагуватимуть на ті слова Ганапольського.
    Я не настільки в Вас закоханий, щоб бігати за Вами.
    Я Вам довів два рази, як мінімум, що я кажу правду, а Ви, по своїй дурості, звинучуєте мене в брехні.
    Те що Вам хочеться, щоб законно обраному Президенту України хто завгодно скрутив голову, то - Ваша психічна недуга.
    От Ви регулярно читаєте мої пости і розбираєте їх по реченнях, розвиваєте тут демагогічний срач.
    А конкретно відповісти, що повинен зробити Порошенко із Ганапольським за його болтологію, не можете.
    Може Ви не знаєте, хто такий Ганапольський?
    Ганапольський Матвій Юрійович — Вікіпедія

Бігає туди, де більше платять. І гавкає, що накажуть хазяї. В даному випадку - Порошенко (бо зараз на його каналі).
    А Ви думайте, що хочете.

5. Good man

Good man Обычный человек

Савика Шустера ты так не называешь. А он, Шустер, в отличие от Ганапольского, украинской не владеет и родился не на территории Украины.

6. Blaberus

Тоді звідки стільки емоційного хамства і брудної лайки?
    Да Ви що? Ой не брешіть! Я Вам аргументовано довів що факта погрози не було. І Ви, замість того щоб чесно визнати себе дурнем, почали переводити стрілки на гидотного Лєща.
    Ви про це забули? Якшо Ви страждаєте на Альцгеймера, можу нагадати:
    Що, Мавпо, соромно?
    Так! Я ретельно розбираю Ваш словесний гной, доводжу що це саме гной, викриваю Вашу брехню і з насолодженням тикаю Вас пикою в лайно. Ви пускаєте бульбашки, дригаєте кінцівками, а я відчуваю задоволення.
    Я відповів. Ви не помітили?
    Майже як Маруся Звіробій №2.
    Нехай падлокловун подає на Ганапольського судовий позов. Після Марусі і Софійки буде чергова ганьба. Але для падлокловуна це так природно. Чи не так, Мавпо японська?

7. Як задовбали ці срачогони, найняті ОП

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тріпанина Хамчина - ніякий не патріотизм, а старання комусь вислужитись. Чим відрізнялись силовики, виконувавші злочинні накази беркутня на майдані та і військові нациської Німеччини?

11. Good man

Good man Обычный человек

К трепотне кацалапого ты относишься иначе.
    Савик Шустер - журналист из России.
    Ганапольский - журналист из России.
    Савик Шустер - родился не на территории Украины.
    Ганапольский - родился на территории Украины.
    Савик Шустер - за много лет работы в украинской журналистике так и не научился общаться украинской мовой.
    Ганапольский - свободно разговаривает украинской мовой.

Всё перечисленное мной - факты о которых кацалапый знает. Исходя из этих фактов, наш инженер и любитель математики, делает вывод:
    Ганапольский - российский журналист на украинском телеканале.
    Савик Шустер - просто Савик Шустер, без привязки к России.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А может обычный сотрудник фсб под прикрытием, целью которого стоит смена власти в Украине и расшатывание ситуации в целом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. medwedo berlogsoni

Савік Шустер - таке ж гімно як і Ганапольський.
    Зараз Шустер за велике бабло працює у Ахметова.
    А дурачок Порошенко спочатку, коли був президентом, посприяв закриттю канала Шустера, а тепер, як наче нічого і не трапилось, приперся на шоу Шустера і лив крокодилячо-свинячі сльози, що Шустер хворіє, бажав йому швидкого одужання і повернення в Україну.

Коли я написав "Порошенко позичив у Сірка очі", можливо, дехто не зрозумів.
    Даю пояснення з інтернету.
    Очей у сірка позичати, позичити

От це саме і є. Спочатку Порошенко, будучи при владі, виганяв Шустера, використовуючи підконтрольний йому Печерський суд, бо Шустер критикував корупцію, що квітла за часів Порошенка, а зараз "нічтожє сумняшєся" приперся на канал Шустера, якого колись пресував.

Чому Порошенку не виступити на власному каналі, на ток-шоу, які ведуть його посіпаки?
    Чому пертися на ток-шоу на каналі олігарха Ахметова?
    Та тому, що і Ахметов, і Порошенко - два чоботи пара. Дбають лише про власне збагачення і про вплив на владу, щоб та влада їх не чіпала і не заважала і далі грабувати Україну. А між собою вони завжди порозуміються, як порузмілися, коли Ахметов дозволив Порошенку прийти на Шустера.
    Он Сергія Лещенка туди не пускають. І не пускають із простої причини: Лещенко постійно стверджує, що і Ахметов, і Порошенко - бариги, які обкрадають Україну (Ганапольський вчора образно сказав: "так, і собі кладуть трохи в кишеню", при цьому зробив характерний рух рукою). Те "трохи" - це мільярди, за які купують вілли в Швейцарії та Іспанії, яхти, картини тощо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Blaberus

Відповідь на це щапитання дуже проста. Її розуміє будь-яка розумна людина, але для бидла це дуже складно.
    Поскільки для зебілів це занадто складно, я стримаю свій гонор і принижусь до пояснення дегенератам простих речей.
    Не має сенсу агітувати своїх, свої і так розумні; треба вправляти мізки тим, хто дивиться ахметівські канали.

15. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1457346138693058563?t=8O4V_Ag4QQboIH5r29CBdg&s=19

16. medwedo berlogsoni

А Ви знаєте, Хомчине, це - прекрасна ідея!
    Зараз вибирають тих, хто на сцені грав на роялі.
    Порошенкові лише треба зрозуміти злобу дня, попросити Шустера, щоб принесли в студію білий рояль (щоб Зеленський не звинуватив Порошенка в плагіаті) і зіграти своїм особистим "Ти ж мене підманула!"
    Електорат, що дивиться Шустера, проголосує на наступних виборах за Порошенка. Повірте мені на слово.

17. Good man

Good man Обычный человек

Когда Порошенко зачищал информационное пространство от этого "говна", то ты словом не обмолвился о правильности его действий. Как же так?

18. medwedo berlogsoni

До черкаської антивакцинаторки, яка дякувала за російські гроші, прийшла СБУ

Танцююча манікюрниця і @Capitoshechka краще знають, слід вакцинуватися чи ні.

а де твій аватар? :)