Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, @Mykhaylo Khomchyn-е,, що скажете? Ганапольского ще не вигнали, як Ви колись пророкували, з каналу Порошенка "Прямий"?
    Може, зараз виженуть за те, що прирівняв незрівнянного Порошенка до розкрадачів України Ахметова і Пінчука?
    Мотя вчора заявив, у відповідь на підписання Зеленським антиолігархічного закону, що Ахметов, Пінчук і Порошенко зберуться десь на Сицілії і порадяться, як стерти Зеленського на порошок. Як стерти на порошок законно обраного Президента України.
    Порошенко повинен негайно спростувати цей наклеп, а самого Ганапольського (російського журналіста на українському телеканалі) негайно прогнати.
    Прожене, Хомчине, чи давайте якусь картинку зі стрілочками?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це добра новина, якшо це правда.
    Мавпочко, Ви взмозі привести відеодоказ? Або збрехали як завжди?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що і треба було довести.
    Та навіть дописи Хамчина, якщо це не "Євангеліє" від чорноволохів.

4. При попередній владі всі кричали, що була корупція, а тепер немає її. Куди ж тій корупції із теперішнім піздєцом тягатись.

5. medwedo berlogsoni

Є доказ. Мені просто ліньки Вам щось доказувати.
    Бо Ви - дурень. Я Вам казав про "поміркований прогрес в рамках закону", а Ви сміялися. Визнайте, що Ви - дурень, тоді я доведу, що Мотя таке казав.

От Сергій Лещенко демонструє звук, що сказав Ганапольський.
    Можете своєю дурною головою думати, що Лещенко - чрєвовєщатель, але при бажанні неважко знайти і запис відео, де це Ганапольський говорив.
    Компетентні органи цим займуться. А для мене і так все ясно.

View: https://youtu.be/FroX2pCh0io?t=680

Останнє редагування: 6 лис 2021
  6. medwedo berlogsoni

Я, Блядьберусь, не знаю, чи Ви вірите мені, чи не вірите, чи я -мавка, чи я - мавпа, мене це не цікавить.
    Я тикаю Вашу погану морду в ефір на Прямому, саме в те місце, на якому сидить Ганапольський і яким каже (на каналі Порошенка), що олігархи (Ахметов, Пінчук, Порошенко) зітруть Зеленського в порошок.
    Дуже цікаво.
    Слухайте і дивіться.

View: https://youtu.be/nNo8YHRkZLw?t=4192

7. medwedo berlogsoni

Розшифровка попереднього відео (там, де виставлено час).
    Ганапольський:
    слухайте самі, порохоботи, що говорить Ганапольський на каналі Порошенка і робіть висновки.
    Це погроза законно обраному президенту з боку російського журналіста чи ні?

8. При попередній владі всі кричали, що була корупція, а тепер немає її. Куди ж тій корупції із теперішнім піздєцом тягатись.

9. При попередній владі всі кричали, що була корупція, а тепер немає її. Куди ж тій корупції із теперішнім піздєцом тягатись.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як завжди, нема що відповісти, буде в 10 раз жована пережована копіпаста, як нових методичок ще нема.

11. Blaberus

Але в наступному дописі Ви намагались довести Вашу брехню. І довели що Ви є брехлом.
    Чого це я дурень? Хіба я голосував за падлокловуна? Ні. Хіба я зараз його підтримую? Ні. Отже я тенично дурнем бути не можу. Більш того, я довів що Ви як філолог тупий. Чим вчинив Вам настільки важку психічну травму що ви досі ніяк не отямитесь.
    Більш того, Ви розумієте що я не дурень. Бо інакше як пояснити те, що Ви виклали те, що вважаєте доказом, незважаючі що я не виконав наступну умову:
    Знову відосік з Лещєм? Серлещ щось розповів там про свою дружину - московську шльондру або за квартиру, що куплена на крадені гроші? Якшо ні, цей відосік нецікавий.
    ............................................
    Лактоша, як Вам лексика пересічного зебіла?
    Ось бачіте! Ви скаржитесь що порохоботи якісь не такі. Але хіба розумний порохобот здатен на таке хамство як тупий зебіл? Ні!
    Можу додати що це цитати лише двох дописів пересічного зебуїна. Уявляєте, скільки лайна вилили зебіли вна людей, які мають іншу думку! Дійсно, зебуїни це погань.

-

12. Blaberus

Мені сподобалось. Немає значення, хто відкрутить дурну кловунячу голову. Аби хутчіш це зробили.
    І я щось не помітив там погроз. Сєрлєщ помітив, але він покидьок що живе в краденій квартирі з дружиною, московською курвою. Хіба можна вірити цій мразоті?
    Зебіли, напевне, вірять з декольких причин. По-перше, вони теж мразота; по-друге, вони тупі. Також той фокт що людина накрала грошей на квартиру у Києві і одружена на курві московській, викликає в них майже релігійний екстаз.

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ваш висер підійшов би під будь-яку інформацію. Але тут конкретика: Ганапольский, російський журналіст на порошенківському каналі з сурдоперекладом погрожував Президентові Зеленському, що варто лише Ахметову, Пінчуку і Порошенку зібратися і сьорбанути білого вина, і вони Зеленського знищать (там далі йде мова про тваринку, яка бачить розумного хижака лише раз, коли той її зажимає в зубах).
    Я не знаю, чи вони Зеленського їстимуть утрьох, запиваючи білим вином, чи хтось із них один не поділиться з іншими.
    Ви, Хомчине, - порошенківський дурачок, якщо самостійно не можете оцінити тих слів Ганапольського про Порошенка.
    Я вважаю, що Порошенко має його за це вигнати геть зі свого каналу.

14. medwedo berlogsoni

Бляберусь, Лещенко сказав правду, і це видно з того ролика, який я все-таки найшов, тому що мені дуже вже хотілося тикнути Вас мордою.
    Ви хотіли "пруф"? Ось Вам пруф.

View: https://youtu.be/nNo8YHRkZLw?t=4190

Ми зараз говоримо не про Лещенка (який, між іншим, нічого не збрехав, а навів слова Ганапольського). Ми говоримо про Порошенка. Чи має право Ганапольський ставити в один ряд Ахметова, Пінчука і Порошенка?
    А він це зробив.
    Я з цього питання почав сьогодні вранці, а Ви назвали мене брехлом.
    Я дав відеодоказ, що Ганапольский таке казав.

15. Blaberus

Схоже, падлокловун здатен об"єднати навіть ворогів.
    Так! Дуже доречна алегорія.
    Мені байдуже. Аби воно здохло.
    А я вважаю що Вам треба свої вважання роздрукувати на форматі А3, скласти декілька разів, звернути в щільну рульку та запхати туди, куди московська шльондра дрючить Сєрлєща страпоном.

16. Blaberus

Воно невзмозі казати правду. Це у нього така патологія.
    Там немає погроз. Вам відомо що таке погроза? Ретельно вивчайте УПК.

17. Blaberus

А ось вам ще докази того, що зебіли є хамським бидлом:

18. medwedo berlogsoni

Бляберусь, те що Ви - дурень, Ви довели, точніше, підтвердили тим, що я давав запитання Хомчину, а відреагували Ви.
    Не до тебе п"ють, не кажи дай Боже. Відома така приказка?
    А те, що Ви мені даєте оцінки, мені байдуже.

19. medwedo berlogsoni

Даю повну цитату сказаного мною вранці. Де я там говорив про погрози?
    А про те, погроза це чи не погроза - сперечайтеся з Лещенком. Це він оцінив це як погрозу. А я переповів сказане ним.

Ви можете вчепитись, на не на Сицилії, а на Сардинії. Але це суті сказаного Ганапольським на каналі Порошенка не міняє
    Ганапольський поставив в один ряд Ахметова, Пінчука і Порошенка (експрезидента, якщо забули).

20. Blaberus

Тобто, Ви розумієте що погрози не було і щоб не виглядати повним дебілом все скидуєте на Лєща.
    А що з ним сперечатися? Харканути в мерзотну пику, ось і все сперечання.

а де твій аватар? :)