Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І робота порохоботів

Один президдент - минуле, другий - найближче минуле, світ клином на цьому не зійшовся.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Києві від Covid помер 8-річний хлопчик, серед померлих – жодного вакцинованого | Солом'янський район

Що ще можна сказати? Цифри говорять самі за себе.
    Сьогодні зустрівся біля магазину з колишньою медсестрою (в масці, пенсіонерка, тридцять якогось року народження). Питаю - вакцинувались? Аякже, відповідає, ще в березні була перша вакцинація. Не розумію, каже, тих людей, що бояться вакцинуватися. Дурні люди.
    Заходжу в магазин. Кілька душ, всі без масок.
    Кажу: Тільки що зустрів Ольгу Степанівну (ім"я по-батькові тут змінено, щоб Бляберусь мене не звинуватив у розголошенні персональних даних). Вакцинована і в масці ходить. Розумна жінка, медик. І вакцинувалася, і маску носить.
    Дивлюся, всі швиденько повдягали маски, навіть той страждущий, що стояв біля бару, щоб труби в собі охолодити.

Мені здається, деякі люди просто соромляться одягати маску, щоб не подумали, що вони - боягузи. Герої нашєго врємєні, блін.

І це при тому, що в районі госпіталізують хворих на коронавірус, і в селі хворіють, і на дверях магазину об"ява, щоб заходили і вакцинувалися. Чекають на жарєного пєтуха.

3. Нові перетасовки в кишеньковому Уряді Зеленського змусили порахувати президентський кадровий балаган.

За половину каденції Зеленського:
    Другий голова ВР
    Другий прем'єр
    Другий генпрокурор

третій міністр оборони
    Третій міністр фінансів
    Третій міністр енергетики

Четвертий міністр освіти!
    Четвертий міністр охорони здоров'я!
    п'ятий міністр економіки!

Буде 5 керівник митниці!!

Вінницька і Київська області - по 3 голови облдержадміністрації

Чернігііська - 4!
    Харківська -4!
    Львівської -4!
    Хмельницької-4!
    Херсонська -4!
    Одеська -4!

Черкаська - 5!!
    Миколаївська - 5!!

Сумська -7!!!

І ми ще дивуємося, що вони забули купити газ, вугілля і кисень:sad:

4. Все в житті має свою ціну. Це аксіома для людей і для народів.

Ми обрали Януковича. Це була помилка.

Ми заплатили за неї кров‘ю сотень людей на Майдані. Вбитих, поранених, закатованих.

Ми з повернення незалежності роками дивилися, як знищується, деградує наша армія. Ми знали про це і нічого не робили із цим. Це була помилка.

Ми заплатили за це землями у 2014 році. Землями і містами. І життями людей.

Ми спостерігали, як міліція і СБУ перетворюються на корупційні клоаки. Ми знали це. Ми не виправили це. І коли ворог кинув їм кістку, вони обернулися проти нас. Менти, прокурори, «контора» – у Криму, Донецьку, Луганську. Ті, хто мав придушити активність терористів ще на початках, самі стали терористами.

Ми ще не виплатили всю ціну. Бо міліція, прокуратура та СБУ не зачищені навіть близько. І багато хто там мріє про триколор на мундирі. Ми ще заплатимо за це.

Як платимо зараз за обрання Зеленського.

Ми платимо за це життями людей, що помирають від ковіду там, де могли б не померти, якби лікарні на черговий рік пандемії були б готові, а люди – вакциновані.

Ми платимо за це грошима, нашими грошима, які йдуть олігархам.

Ми платимо зруйнованими інституціями, які доведеться тепер будувати з нуля.

І ми тільки почали платити. Це не кінець.

Я не знаю, якою буде фінальна ціна. Коли Історія нарешті скаже нам, що ми виплатили все по цьому рахунку. Можливо, як і за обрання Януковича, ми заплатимо землями і кров‘ю на вулицях. Можливо, нам пощастить і цього не станеться.

Але все має свою ціну. І інколи ця ціна завелика.

У мене на пальці – кільце. На ньому зображено повішеного. Це давній символ, який бере корені ще у скандинавській міфології, а можливо і ще глибше. Цей повішений – бог Одін, який повісив себе на гіллі Іґґдрасілля, щоб пізнати тайни рун, і віддав око, щоб набути мудрості. Такою була ціна.

Це просте нагадування. Нагадування самому собі на кожен день.

За все треба платити. Все має свою ціну.

Історія вже нараховує відсотки.

Ю. Гудименко.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, твій Гудменко чомусь пропустив Порошенка
    Його обрання - це була помилка, чи нє?

6. Lanktocha

Не допустили фальстар тоді, а допусти зараз, піддайся на провокації Пояркова, Федини чи язикатої Маруськи не буде помилкою? Чи за принципом, як скзали зібратися на протест перед візитом Зеленського на саміт у Парижі "для попередженння", так само, нічого не сталося, але майдан "для попередження"?

7. Що, знову припинили видавати таблетки на Кульпарківській?

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо ще раз напишете фальстар замість фальстарт, я відправлю Вас в ігнор. Казав уже разів кілька.
    Фальстарт — Вікіпедія
    :)

"The false start.", lithographie de Jerome Park - 1868

Останнє редагування: 5 лис 2021
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Нє.

10. Lanktocha

Півідходить тут приказка "Не лізь поперед батька в пекло".

11. Blaberus

Бидло вибрало зрадника, країна даремно витратила, в неймовірно кращому випадку, декілька років. Але винні порохоботи. Я вірно Вас зрозумів?

12. Blaberus

Падлокловуна. Або вважаєте що воно фінансує вбивства нашіх людей згідно своїм переконанням?

13. Lanktocha

Діалог та переконання - агрресія та гівноометання, невід'ємні риси порохоботів, скоріше відштовхують і викликають бажання зробити навпаки.
    Що змінилося після 2019 - впав рейтинг Зеленського, антирейтинг Порошенка - не змінився, а може і зріс. "Можем повторить" панове порохоботи?

14. 20211102_222224.jpg

• Баян Баян x 1
  15. Blaberus

Може приведете бодай одну цитату, брехливий Лактоша?

16. Lanktocha

Цитату чого? Чи тепер вже порошенківські ботоферми - безневинні овечки? Скільки агресії, виливання жовчі, обзивання та приниженнгя, хто у дечому думає інакше?

17. 20211102_222224.jpg

• Баян Баян x 1
  18. Lanktocha

19. 20211102_222224.jpg

• Баян Баян x 1
  20. Blaberus

Неадекватної поведінки порохоботів.
    Приведить цитати, будь ласка. Чекаю з нетерпінням.
    Я взмозі привести хамські вислови зебілоїного бидла: є бажання читати зебільне хамство і бруд?

а де твій аватар? :)