Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто не шкодує своїх грошей, замість безкоштовної вакцини хоче робити платний тест - йому видніше.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви коли останній раз підставляли задницю слугам?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Щоб підставити задницю слугам треаа мати їх поруч. А вони, падлюки, поховались по держам дачам, які обіцяли віддати голодним "дєткам".

4. VasMT

Слуг мало, на всіх не вистачає.
    Виходьте на центральну вулицю і виставляйте свою задницю...
    Слуги скористаються нагодою...

• Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Невзоров про Яроша (можна послухати і трохи раніше, на пару хвилин, де він говорить про війну між Росією та Україною)

View: https://youtu.be/l58OqeImJWk?t=2320

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а хто такий Нєвзоров, щоб його слухати, що він говорить про Яроша?о_О

7. VasMT

Плете, як небіжка ногами.

8. Blaberus

Тобто, вони полізли вирішувати задачу яку вирішити невзмозі? Яке тупе бидло що неадекватно оцінює свої можливості! Недивно що всі дегенерати проголосували саме за них.
    Натякаєте що слуги хтиві гоміки?

9. Blaberus

Але в чому справа? Справа в тому що мій слуга заявляє що витратити 800 гривень раз в три дні для його бюжжету є чимось несуттєвим. Звідки в мого слуги такі гроші? Він їх краде або отримує конверти в сортирі?
    Я не проти щоб воно подохло від Ковіду. Але поред тим як подохнути воно буде валятися в реанімації. Ви в куврсі скільки коштує доба в реанімації? Хто буде за це платити, мій слуга краденними у мене грішми або держава моїми грішми?

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А самому якісь дії для запобігання найгірших сценаріїв будуть?
    Є такі і комусь не так образливо перехворіти, але не вакцинуватись із якимись "масонськими чипами".
    Зараз антивакцинаторський майдан - порохоботам світитись там недоречно, але засвітились там деякі ватні діячі.

11. Blaberus

Лакша, що там з відповіддя на моє запитання? Звідки гроші у мого слуги?
    Безумовно, розумним людям нічого робити серед бидла.

12. «Не буває сильної армії там, де влада не поважає людей, які щодня віддають життя за країну. Я зроблю все, щоб ви відчували повагу.

Це гідне, а головне, стабільне фінансове забезпечення, ваші житлові умови, законні відпустки після виконання бойових завдань, відпочинок для вас і ваших родин.

Потрібно не розповідати про стандарти НАТО, а творити ці стандарти.

Безумовно, окрім війни, є ще багато бід, які роблять українців нещасливими. Це шокуючі тарифи, принизливі зарплати і пенсії, болючі ціни, неіснуючі робочі місця.

Це медицина, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні.

Це міфічні українські дороги, які будуються та ремонтуються тільки у чиїсь бурхливій уяві.

Дозвольте мені процитувати одного американського актора, який став класним американським президентом: «Уряд не вирішує наших проблем. Уряд і є нашою проблемою».

І я не розумію наш уряд, який тільки розводить руками й каже: ми нічого не можемо зробити.
    Неправда. Можете.

Ви можете взяти аркуш, взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори!

Зробіть це. І люди оцінять».

Володимир Зеленський, промова під час інавгурації, 20 травня 2019 року.

13. VasMT

Це саме в Вашу голову влізли такі пустотливі думки. (що й не дивно).
    Мова йшла про інше...

14. Blaberus

Безумовно не дивно. Бо саме такі асоціації викликае падлкловун і його банда. Можливо Ви цього не відчуваєте, поскільки на рівні підсвідомості це для Вас природно. Недивно що Ви так полюбляєте Януковича. Бо Вас приваблює блакитний кольор.
    Я не користуюст послугами робітників соціальних служб. Але якшо нарід навісив на мене слуг, навіщо їм сидіти без діла?

15. VasMT

Ну то ж підставляйте задницю.

16. Blaberus

17. ЛИСТОПАД 2021

Газу бракує. Вугілля - теж. В уряді пропонують "альтернативні засоби обігріву".

Я розумію, що мова вкотре йде про шини?

Микола САВЕЛЬЄВ, есквайр

18. Blaberus

То що, падлокловун даремно лисого Гордона шашликами годував?
    І чи не значить це що сцикла зрадив не лише лисий Гордон але й Дєрмак?

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я і не включав того кіна. Нема потреби.

зі
    Ярош став радником головнокомандувача ЗСУ | Українська правда

Дмитро Ярош
    2 листопада о 10:28 ·
    Наказом генерал-лейтенанта Валерія Залужного призначений Радником Головнокомандувача Збройних Сил України.
    Дякую за довіру!
    Разом переможемо!
    Україна понад усе!

20. Blaberus

Невже навіть понад грошей твого барона?

а де твій аватар? :)