Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Буля харківська, а Ви з нетерпінням чекаєте віяльних відключень? Я з нетерпінням. Бо бажаю щоб зебілоїдне бидло страждало.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бляберусям, які стверджували, що замість вакцини вводять вітамін.
    От випадок. Тяжка форма ковіду - настільки рідкісне явище серед вакцинованих людей (тих, хто записаний як вакцинований), що зараз цим випадком займеться навіть СБУ. І когось посадять за те, що не вакцинували, а сертифікат видали.
    Знайдуть і того, хто видав сертифікат (якщо він не підроблений, а справжній), і сімейного лікаря, і дату вакцинації, і кололи чи не кололи, і якщо кололи, то що кололи.
    З якої радості будь-яка медсестра колотиме вітамін замість вакцини? Щоб потім "сісти"?
    «Взяла лікаря за руку і сказала: «Я не вакцинована» – в Ізмаїлі у важкому стані госпіталізували жінку із «фейковим» сертифікатом

Конкретна лікарня, конкретний лікар, конкретний випадок, крім розголошення прізвища хворої.

Тому, це вже до брехуна Хомчина, якби ковішілд був гімном із-під крана, випадків тяжкого захворювання вакцинованих цією вакциною було б набагато більше.

Дурні ви, порохоботи, ой, які дурні! (Як і всі порохоботи).

3. Де гроші?

А ЯК ПОЖИВАЄ СТЕПАНОВ?

Команда президента Зеленського дуже любить вишукувати «злочини» в діяльності своїх попередників, точніше серед діячів часів президента Порошенка. Про цьому, вона ну от просто вперто не помічає вад власних і діяльності власних чиновників. Один з кричущих прикладів цього – колишній міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

На посаду міністра охорони здоров’я Максим Степанов претендував ще в першому уряді Олексія «самокатника» Гончарука, проте призначений не був. Злі язики стверджують, що причиною був корупційний шлейф який тягнувся за Степановим ще з часів керування ним Поліграфкомбінатом «Україна». Ніби про колишній «подвиги» Степанова Зеленському розповів Арахамія, і це відстрочило призначення Степанова на 8 місяців. Але – лише відстрочило.

Перебування Степанова на посаді міністра охорони здоров’я може стати сюжетом для гостросюжетного детективу. Протягом керування Степановим українською медициною сталася передача коштів Ковідного фонду на президентську програму «Велике будівництво». Саме за Степанова регулярно виникали скандали, коли медикам не доплачували за роботу з КОВІДними хворими. Саме за міністра Степанова смертність від КОВІД досягла відмітки «більше Іловайська на день» (під Іловайськом, нагадаю, загинули біля 400 українських солдат і добровольців) і трималася біля місяця.

Окрема тема – кисень в лікарнях. КОВІД – це в першу чергу враження легень. Смертність була б у рази більша, якби не штучна вентиляція легень і насичення киснем. Питання забезпечення лікарень киснем існує ще й зараз. За Степанова воно вирішене так і не було, натомість апарати ШВЛ та кисневі концентратори закуповували масово благодійники. В т ч, Фонд Петра Порошенко.

Натомість, зараз вже призабули, як Степанов намагався закуповувати «вітчизняні апарати ШВЛ» від підприємства «Новатор», і як проти експлуатації яких виступила Асоціація анестезіологів України. Бо реально це був не апарат ШВЛ, а модернізований мішок Амбу, який стискав не лікар, а автоматичний важіль.

Але два найбільші скандали що сталися за Степанова це історія з закупівлями костюмів біозахисту для лікарів і провалена вакцинація. Ідеться от про що.

Ставши міністром охорони здоров’я Степанов відмінив вже укладений тендер на пошив костюмів біозахисту для лікарів, бо вони мовляв не відповідали певному європейському нормативу. Контракти були укладені, згаданий нормативі в умовах тендеру не фігурував, проте контракти були розірвані – виключно через турботу про здоров’я українців. Український виробник тоді вже закредитувався, придбав матеріал і пошив частину костюмів. І не міг продати їх за кордон – діяла заборона. Дії МОЗ виробника поставив на межу банкрутства. Врятувала виробника… корпорація «Рошен», яка викупила у нього костюми. Потім через Фонд Порошенка костюми були передані лікарям, які були раді бодай чомусь.

А костюми закуплені з подачі Степанова у Китаї, за словами керівника підприємства «Медичні закупівлі» Арсена Жумаділова, прибули невчасно, не в повному обсязі і не відповідали не те що нормативу через який стався весь сир-бор, а й тим нормативам які висували вітчизняному виробникові.

Про вакцинацію можна сказати одне – Україна почала її пізніше за Зімбабве. Хоча за словами того самого пана Жумаділова, МОЗ Степанова до самого кінця 2020 р. не давав узгодження на укладання контрактів, а потім через уряд фактично нав’язав «Медичним закупівлям» цілком конкретного виробника вакцини – Ковішилд.

Звісно про всі ці деталі дізналися ЗМІ. Ми пам’ятаємо, як скандал спалахував за скандалом. Не дивно що у перші три місяці вакцинації першу дозу отримали лише 2% громадян – один з найбільш провальних темпів у Європі.

Логічне питання – чи не час ДБР, НАБУ та ГПУ зайнятися діяльністю екс-міністра Степанова? Відповідь, нещодавно НАБУ закрило кримінальну справу щодо закупівлі вакцин за міністра Степанова. Складу злочину НАБУ там не знайшла. Все решта, українським силовикам не цікаво взагалі.

Справді! Це ж вам не генерали Марченко і Павловський!

• Баян Баян x 1
  4. Blaberus

Тому що на ньому було написано "короноквак".
    Мавпочко, то що Ви думаєте про аварійний стан української енергетики? Хто повинен сидіти?

5. Кацалапий працює чітко по методиками

IMG_20211102_134154_802.jpg
    Телеграм-канали Кіріла Тимошенко далі ганяють «гівно». Правда, чомусь замовчують як називалася «британська вакцина» і чому її немає у списку рекомендованих у країнах ЄС

Чому вони усіх тримають за ідіотів?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще порохоботи будуть тріпатись?
    З приводу вакцинації, скільки було заяв Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я про нерівномірний розподіл вакцин, є думки, швидше зупинили би пандемію та не допустили мутацій вірусу, проведи вакцинацію швидко і масово, а так, що ми маємо, багатші розвинутіші країни вже думають чи варто колоти ІІІ дозу, а бідні слаборозвинуті країни - брак вакцин та не більше 5 - 10% населення вакцинвано. Так що не факт, будь Порошенко президентом Зімбабве, була би це країна лідер по вакцинації.

7. Blaberus

Тобто, наша країна бідна і слабкорозвинута? Вірно! А хто її опустив до такого стану? Тупорилий нарід що обрав падло.
    А стосовно Порошенко: будь він президентом, провина була би на ньому. Але зараз інший президент, якого обрало генетичне сміття.

8. Lanktocha

Скільки ще тріпатись? Не тільки від президента тут залежить, при Порошенку Україна входила у G7?

9. Наразі у нас слаборозвинений тільки планктоша

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Blaberus

А що не залежить від падлокловуна? Парламент його, кабмін його, силовики його. Можливо причина в наркоті?
    При Порошенко ми експортували електроенергію, а зараз в енергетиці криза.
    Як би Ви знали, як я чекаю віялових відключень! Бо зебіли повинні страждати.

Останнє редагування: 2 лис 2021
  11. Blaberus

Не тільки!

12. Lanktocha

Ну погавкай ще, шавка. Дати аргументовану відповідь заскладно, легше копіпастити "Євангеліє" від чорноволохів та розводити срач.

13. Blaberus

Лактоша, який Ви вульгарний! Замість того щоб розводити брудну лайку, відповісте на запитання:

Звідки мій слуга має гроші щоб здавати ПЦР раз в три дні? Він що, жирує за мій рахунок?

• Смішно Смішно x 1
  14. Lanktocha

Вакцинація потрібна, але це особиста справа кожного..

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

у нищих слуг нет)
    За твій рахунок, істото, максимум що - це туалєтний папір у Раду поставляють, та й те сумнівно.:)))

16. Здається мені, що як тільки Єрмак дав команду Подоляку організувати "витік інсайдів" про дефолт, до зеленої шмарклі в Глазго підійшов невиразний чолов"яга з очами з карбіду вольфраму, як у банкіра у восьмому поколінні, і пояснив, що у такому випадку інтереси кредиторів будуть задовольнятися за рахунок тих коштів на офшорних рахунках зе-братії, законність яких вони пояснити не зможуть. Тому буде віслюк голий-босий, простоволосий весь залишок свого нікчемного життя.
    І лице в нього завжди буде скучне...
    Так що вірогідність дефолту я оцінюю як досить малу.

17. Blaberus

Сама себя обслуживаешь?

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вам вже соцпрацівники гімно підтерають?

19. Blaberus

Взагалі це обов"язок депутатів з правлячої партії і президента особисто. Вони слуги яких мені обрав дурний нарід.

20. Blaberus

Лактоша, запитання було інше: звідки у мого слуги гроші на ПЦР раз в три дні? Він що, краде?

а де твій аватар? :)