Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. IMG_20211029_160313_511.jpg
    Центр вакцинації. Київ. Сьогодні.

Цей ебанутий нарІд, у якого було все літо і половина осені, щоб спокійно і без черг ширнутися, гідний своїх ебанутых правителів. Які протиепідемічні заходи вбачають саме так.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо, Міську-поц, тобі дальше українці видаються як "ебанутий нарІд"? :)
    А якщо то на знимках виборці Пороха? ;)

• Смішно Смішно x 2
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та звісно, там всі) З роботи ж турнуть без прививки - того і стоять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Виборці Порошенка вакцинувались при першій нагоді. Модерної і Pfiser.
    В мене і дружини Pfiser, діти Модерною. Всі знайомі також.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Gyppsy

Міську-поц, а тоді той твій "ебанутий нарІд" - то хто? :scratch_one-s_head:

6. Ти і такі зелейоби як ти.

7. Gyppsy

Міську-поц, а хто ж тоді ти і такі виборці Порошенка як ти? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хаме, скільки харкати жовчю? Я особисто знаю, хто обирав Порошенка, хоча би як "меннше зло", але є противником вакцинації. А тут поділ, що ці всі такі, а ці такі, стандартів тут нема. Хто дбав про себе і оточуючих, не піддався, що Зеленський привіз погані вакцини, Порошенко привезе краще, тоді вакцинуюсь. Хто нехотів, будь президентом, хоч Порошенко, хоч Пушкін - не йшли і не вакцинувались.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Інтелектуальна еліта.
    А циганє це хто?

10. Blaberus

А я такого жодного не знаю.
    Є. Всі хто за Зеленського всі є розумово неповноцінним бидлом. Це стандарт.
    А чому Порошенко повинен везти якісні вакцини? Він що, президент або слуга наріду?

11. Lanktocha

Не повинен.
    Тоді які дорікання, при меншій захворюваності мало вакцинувалося, нехтували, на зло Зеленському чи чекали вакцин тільки від Порошенка, а як не було де діватися - натовп і срач.

12. Blaberus

І кисневі концентратори він теж був неповинен купувати. Але він це робив, чим врятував багато життів. Пам"ятаєте що з ними стало згодом? Зрадник віддав їх ворогу на халяву.
    Я не чекав вакцин від Порошенко. Бо постачання вакцин не є його обов"язком.
    А що, зебілоїне бидло чекало вакцин від Порошенко?

13. Що отримав Путін після 2019:

1. Повернення РФ до ПАРЄ.
    2. Цемаха і беркутівців.
    3. Обмін українських моряків замість виконання Росією рішення трибуналу.
    4. Добудову "Потоку-2".
    5 Діалог з Заходом без України.
    6. Відновлення прямих поставок енергоносіїв в Україну.
    7. Безкарну паспортизацію жителів ОРДЛО.
    8. Зупинку роботи українських спецслужб через кейс "вагнервіців" тощо.

Що отримала Україна....?

14. Gyppsy

Порошенко з зеленими шмарклями на фейсі бігає по базарчиках і зупинках.

15. Lanktocha

Показуха під камери "Прямого".
    Так, але скільки навесні було тріпанини, спочатку, що нема вакцини, потім не така вакцина, потім, був би Порошенко, були би вакцини і несумнівні... Тепер вакцини є, Порошенка на попередній посаді нема, а ботам тріпатися.

16. Blaberus

Безумовно, інформація потрібна. А як Ви хотіли?
    Це правда.
    Це теж правда.
    Це вірогідно. Чому ні?
    Зараз є. Але пройшло багато часу, багато людей вмерло, падлокловун нажився на смертях. І зараз лікарні забиті хворими.
    Як би був Порошенко, всього цього могло не бути. Могло бути. Якби був Порошенко і робив теж саме що зрадник, він був би зрадником і ворогом. Але зараз зрадник і ворог Зеленський і ті хто його обрали є ворогами або бидлом.
    А ті хто проігнорували вибори є ідіотами. І не лише в давньогрецькому сенсі.

17. Lanktocha

Піар типу, про благодійні фонди Ахметова по ТРК Україна, про фонди Пінчука по ISTV - нгіяка не правдива достовірна інформація.
    Скільки ще буде харкання жовчю? Є неточності і деякі дії влади заслуговують критики, а тут... виглядають порохоботи шавками, яким лиш би погавкати, враховуючи ймовірність важкого ковідного перебігу, від якого може вберегти вакцинація - доречно тут перебирати харчами, якщо є вакцини і є можливість безкоштовно вакцинуватись, Зеленський не пускає? Хто не давав вакцинуватись влітку, коли і вакцинальних пунктів повно, і натовпів нема, і ймовірності заразитись у натовпі нема... Треба тягнутии час і потім мати причину гавкати?

18. Blaberus

Тобто, Ви бажаєте спровергнути факт що фонд Порошенко купував кисневі концентратори? Чекаю Ваших аргументів.
    Матеріали сайту ДНР не аргумент.
    Чого Ви волаєте немов потерпілий? Скільки емоцій! Яка експресія!
    Але стосовно "перебирання харчами": завдяки чому їми перебирати недоречно? Завдяки бидлу яке обрало падло!

19. Lanktocha

Ну десь на камеру привіз і що? Майже, як трапеза на храмовий празник від Писарчука, у церкві будованій за кошти Писарчука, "Який файний Писарчук, дає гроші на церкву, щось робить для людей..." і нічого, що вкрав міліарди і потім для піару дав на церкву тисячі, чи нові швидкі у медичних закладах від злодюг Дубневичів, схема така сама.
    Шановний! Дехто з моїх родичів помирав у реанімації, знав би про порятунок вакцинацію, впевнений, що вакцинувався би будь чим, не слухаючи, що погана вакцина тільки тому, що її замовив Зеленський.

20. Blaberus

А те що це врятувало життя людей.
    Це життя людей не рятувало.
    Я не знаю про них.
    Вона погана не тільки тому.
    Але чомусь слуги вакцинувались Файзером, коли в Україні не було навіть індійського лайна.

а де твій аватар? :)