Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже до всіх оленів дійшло, я не прихильник жодного з них і освідомлюю, один - минуле, другий - скоре минуле.
    А пес буде сидіти на дивані і на когось гавкати і комусь висувати притензії. В бан дятла!

2. Чого бо воно таке дурне ся вродило?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Данілов сьогодні сказав, що ковід - хвороба невакцинованих.
    Сьогодні розмовляв з однією людиною. Вона не бажає вакцинуватися, хоча в селі будь-хто може вакцинуватися в будь-який робочий день на медпункті.
    Причина, чому не вакцинується ця людина, така: Я ходжу на роботу, а мені той і той сказав, що після другого уколу ліва рука не працює. А мені треба працювати.
    А те, що у випадку захворювання можна в кращому випадку стати інвалідом і мати проблеми з диханням, а в гіршому - жодних проблем з диханням (перестати дихати), до людини якось не доходить.
    Аргументи: влада бреше. Бо серпні замовчували захворювання з тієї причини, що треба було відзначати День незалежності, витратити 5 мільярдів, і саме тому приховували кількість хворих, а тепер надумалися і до хворих на ковід приписують усіх - і простуджених, і з грипом.
    Коли ж я кажу, що у серпні в нашому селі не було жодного хворого на ковід, а зараз - уже кілька хворих, і при чому тут День Незалежності, і при чому тут Зеленський, то замість відповіді - мовчання. І стійке переконання, що "що хочуть, те роблять".

4. Lanktocha

По суті так, що на 100% не є правими, ні затяті прохоботи, ні прихильники Зеленського, так що ніяке "Євангеліє" від чорноволохів не може бути істиною, що оскарженню не підлягає.
    Реальний випадок, жінка, що продає у хлібному кіоску сказала, що у неї дочка чи сусідка вакцинувалась і з високою температурою потрапила у лікарню, я після вакцинації таких симптомів не мав, але стандартів тут немає. Скільки чув відмов від вакцинації, що через вакцину масони чипують людей. Мені один лікар не радив вакцинуватися через захворювання, коли поставив перед фактом, що відваживсі на вакцинацію і досить легко переніс, просто похитав головою.

5. БІЗНЕС БУДУТЬ ПРЕСУВАТИ

Є в мене один знайомець, успішний бізнесмен, який всі 5 років президентства Порошенка нив про те, як влада гнобить приватний бізнес. Під час виборів ця особа ударно топила за кандидата Зеленського, розповідала як хороший хлопчик з народу, не пов’язаний з владою забезпечить бізнесу тепличні умови, стрімке зростання і взагалі не життя а цукор. Ба-більше, коли сталися перші очевидні факти обдурювання Зеленским своїх виборців, ця особа доводила, що навіть коли Зеленських робить те саме що й Порошенко, вони роблять різне, бо у Зеленського – висока мета!

Часи змінилися. Зеленського цей знайомець більше не вихваляє. Тим більше що щойно йому і всьому бізнес-середовищу підвезли «покращення». На Інспекційному порталі оприлюднений проект плану комплексних перевірок суб’єктів господарювання на 2022 рік. А тепер пристебніться аби не впасти.

На 2022 рік заплановано здійснення 29 916 комплексних перевірок юридичних та фізичних осіб – підприємців. Це на 25 030 більше ніж було у плані на 2021 рік. Тобто питання не в тому що перевірок стало на 50%, на 70% чи на 90% більше. Питання в тому, що кількість перевірок на наступний рік зросте більше ніж у ШІСТЬ разів!

Я не те що уявляю, я бачу як тіпнуло під час цієї новини бізнесменів. Бо що таке перевірки контролюючими органами, я знаю дуже добре. Колись довелося стояти з руками за головою, коли на офісі вирувало маскі-шоу. А найбільш приємний і культурний контролер свій візит до нас на офіс починав словами: «Хлопці мені треба вас штарфонути на стільки-то. Скажете де, чи я сам знайду?»

Розумієте, наші державні контролюючи органи з перевірками приходять не для того, аби переконатися що у вас працюють хороші хлопці і дівчата, і що з бухгалтерією у вас все тіп-топ. Державні органи – це завжди бюрократія. А бюрократія більше за все хоче не робити нічого. Тому аби контролери не обмежували свій візит до бізнесу самим лише питтям кави (і не тільки), їм згори спускають «план» - скільки порушень вони мусять знайти і на яку суму оштрафувати. Так було завжди, і я не бачу жодних підстав думати, ніби зараз станеться якось інакше.

Ще більше підстав вважати що інакше не буде, в мене через те, що два роки підряд уряди нашої країни мали діри в бюджеті, які вони затикали за допомогою різноманітних махінацій. А цього року їм доведеться витягувати останні запаси, аби не довести країну до тарифних бунтів. Це означатиме, що наступного року уряд матиме величезні проблеми з фінансуванням своїх програм. Простіше кажучи – уряду бракуватиме грошей.

А значить в пошуку коштів уряд вдасться до старого доброго: «Відкривайте амбари, а то прийдемо й заберемо даром!» Простіше кажучи, уряд влаштує бізнесу розкуркулення. У вигляді штрафів кожна компанія буде змушена «скинутися». Крім «правильних» звісно, тих з ким влада перебуває в особливих стосунках. А всі решта…

Цього свого знайомця бізнесмена я з цією новацією привітав, і його мовчанку у відповідь вислухав. Тільки толку? Все що відбудеться далі – зрозуміло і так. Частина прибуткового бізнесу – згорнеться. Люди які можуть виробляти конкурентні товари і послуги почухрають за кордон. Ті хто залишаться, штрафи зняті владою компенсують тим, що недоплатять працівникам. А ціни зростають…

Часи Януковича повертаються в повний зріст. А були ж 5 років, коли я вже повірив, що все це – минуле. Проте частині громадян, в яких природне жлобство дивним чином поєднується з дрімучими ідеалізмом і інфантильністю, того було мало. Їм хотілося аби як на Заході – і зразу. Вони сміялися коли їм казали, що ті хто хоче всього зразу, матиме ні чорта і поступово. Що пошуки чарівників в реальному житті завершуються трагедіями. Тепер все це – реальність.

Шкода лише, що дров наламали вони, а страждатимуть в результаті будуть всі. В т ч ті, хто не вірив у «хорошого хлопчика». Певно, українці мусять пройти через таке. Для історичної пам’яті.

6. Короткий підсумок сьогоднішнього засідання РНБОУ.

Влада розписалася у власному безсиллі і вмінні впливати на ситуацію.
    Не функціонує енергетичний штаб, єдиний вихід, до якого підштовхує Зеленський за підсумками ним же організованої енергетичної кризи - імпортувати енергоносії з Росії.
    Про збільшення транзиту російського газу з 40 до 55 млрд кубів може бути скільки завгодно рішень РНБОУ, але якщо Зеленський не здасть Україну Кремлю - збільшення транзиту не буде. І чому 55, а не 100 млрд кубів? Цифра 100 красивіша!
    Так само, як і з війною, питання якої взагалі не розглядалося.
    Підтримати Молдову власним газом важливо і благородно. Можна їм одразу і Чауса трубою перекачати.
    І можна наші підприємства та соціальна сфера теж отримають зараз газ від держави безкоштовно і повернуть його в такому ж обсязі, коли він буде дешевший?
    І хто підтримає нас усіх?
    Які все ж таки плани?

Щодо пандемії: ми маємо критичну ситуацію з забезпеченням лікарень, насамперед киснем. Не вистачає ліжко-місць і лікарів. До вакцинації поставилися зі злочинною професійною недбалістю.
    Що Степанов, що Ляшко - обоє рябоє.
    Влада багато разів розповідала, що все готово - зараз бачимо, що підготовка до третьої хвилі теж провалена.
    Мавпу простіше навчити працювати, аніж Зеленського.

А в час посилення пандемії треба не полегшувати перехід кпп, а закривати їх взагалі. Це питання точно не є приорітетним зараз і окреме доручення мінцифрі з боку РНБОУ взагалі не потрібне.

Перший рік виїжджав на ресурсі, який ми створили за 2014-19 роки, а тепер нарешті маємо наочні приклади «блискучого» управління державою самого Зеленського.

Якщо два з половиною роки брехати і грабувати, тут жоден «геній» не допоможе, навіть Гайдук і Льовочкін…

7. medwedo berlogsoni

А товариш мого сина, старий холостяк, що розміняв уже п"ятий десяток, впевнений, що вакцинація - це стерилізація. Хоча йому то що до того? Ніколи, як здається мені, він уже не одружиться.

8. medwedo berlogsoni

Дуже радий бачити в онлайні парю .
    І повідомити парі, що "рєзіновиє лодочкі" на цей раз не прийшли, а прийшло протитанкове озброєння. Бурятів смажити.
    В Україну прибула третя партія військової допомоги від США

9. Не дивлячись на всі зусилля віслюка і слуг урода протидіяти таким поставкам.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Є справді хороше питання. Але боюся у планктоші поплавляться рештки мозку.

Чому, якщо вірити соцопитуванням і іншим експертам, включно з планктошею, електорат Зеленського перетікає до ОПЗЖ і юлє, а Зеля з ними навіть не думає боротися, а продовжує биковатм на Пороха?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, це тому, що 85% виборців розуміють - головне, аби не Порошенко :)))

• Подобається Подобається x 1
  12. medwedo berlogsoni

Хомчине, Вам не обридло бути ослом?
    Адже ці поставки - завдяки домовленостям саме Зеленського під час недавнього візиту до США, на 60 мільйонів доларів. Безкоштовно. Повертати ці гроші не треба буде. Чи це також Порошенко домовився з Байденом, ще до того, як Байден став президентом США?

Переставайте бути ослом.

13. medwedo berlogsoni

Так саме про це Ланктоша і говорить два роки поспіль ! якщо порохоботи без упину обсирають Зеленського, то електорат перетікає не до Порошенка, а до названих Вами.

А електорат Порошенка - стабільний. 15 відсотків хворих на голови.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурачок, я вакцинировался Пфайзером. Супруга Модерной. Оба переболели после вакцинации ковидом. В легкой форме. У сына на работе заболели ковидом 5 человек. Из них двое вакцинированных.

15. Lanktocha

У всіх вакцин свої особливості, навіть за рекомендаціями деяких лікарів, у кого підвищена алергічність, неврологічні та серцево-судинні захворювання, найкраще підходить китайський "Коронавак", найменше викликає побічних дій, зрештою, як ніщо не зміниться, на другий рік знову вакцинуватись.

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, вже падлокловун і його банда непопулярна у наріда? Треба було раніше думати. І головою, а не сракою.
    Ось бачіте яке падло! І як назвати тих, хто за це лайно голосував?
    Ви брешете, брехлива мавпа. Офіційно хворими або перехворівшими на ковід вважаються ті, хто має або мав позитивний ПЦР.
    Напевне Ви знову збрехали. Бо "до чого тут падлокловун" просте запитання зі зрозумілою відповіддю.

17. Blaberus

І має найнижчю ефективність.

18. Blaberus

Тобто, Ви згодні з той тезою що всі вороги України голосували з падлокловуна.
    Це підтверджує попередню тезу. Бо Ви, як ворог України, не вважаєте прихильників ОПЗЖ хворими на голову.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Звісно бреше. Бо хворіють і вакциновані і невакциновані. Тільки в різній формі, як правило. Але в будь-якому випадку розносять заразу і одні, і інші. Тому всі ці агітки про те що ЗУПИНЕМО COVID ЛИШЕ ВАКЦИНАЦІЯМИ - черговий 3,14здьож і провокація. Зупинити COVID вакцинацією мона лише в одному випадку - коли передохнуть люди. Нема людей - немає кого заражати.

20. medwedo berlogsoni

Хомчине, не забуваймо, що Чауса на Молодову закачали саме порошенківські люди.
    Крім того, очевидно, що Росія хоче задушити прозахідну Молдову. Якщо в Молдові почнуться бунти і до влади знову прийде проросійський лідер, матиметмо геморой ще й на заході України. Задушивши Молдову, Путін візметься за придушення України.
    Тому Молдову слід зараз підтримати. А Чауса посадити тут в одній камері з Порошенком і Медведчуком.
    Молдавия объявила ЧП и безрезультатно поговорила с «Газпромом». Главное

Порошенко заради шкурних інтересів буде штовхати Україну навіть на те, щоб розсварити її з друзями.
    Слава Богу, що Порошенко - свиня безрога (у мене вийшло не гірше сказати в рифму, ніж у парі).

а де твій аватар? :)