Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

246924283_163350552665696_2250145589377604210_n.jpg
    18 жовтня о 14:08

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Всяке було. Але при масовій вакцинації, якщо вірити деяким інфекціоністам, кисневі маски і ШВЛ при такому перебігу захворювання не потрібні.
    Чому у Великобританії, яка є одним зі світових лідерів по захворюваності, хоч і вакцинація тут велика. Де крики і протести проти Королеви чи прем'єр-міністра?

3. Lanktocha

Є різні настрої, але ніяких робітничих страйків поки що нема.

4. Lanktocha

Такі вибори будуть не сьогодні і не завтра, може ще більше впасти рейтинг "слуг", але чи всі перекинуться до крикливих агресивних ботів.

5. Знову ці два срачогона проявилися на форумі

• Баян Баян x 1
  6. Lanktocha

Мавпо, як нових методичок нема і більшості ці чорноволохи і десяте повторення НЕ ЦІКАВЕ!

7. Кілька реальностей
    Сьогодні Вітренко заявив, що нам повезло. І під мудрим керівництвом Зеленського ми за п’ять років вже ЗОВСІМ не потребуватимемо російського газу. Ну-ну.

Для цього ми збільшимо видобуток, на своїх родючих чорноземах виростимо багато біомаси на перетворення в паливо і сильно скоротимо споживання.
    Нарешті. Я плачу і радуюсь. Не буде ГТС (труби) але і газу свого вистачатиме.

А натомість ми бачимо , що за 2,5 рочки Зеленського поки що скорочення видобутку.
    Нам би населенню пільгові кредити під 0% на утеплення домівок. Але ж з Великого будівництва відкати , а з утеплення – ні.
    Отже: одне по телевізору, інше в реальності.

І ще з теми газу. Голосно підписали меморандуми з місцевими громадами. Що їм по 13 000/ гривень за тисячу кубів дадуть газ на бюджетну сферу. Скільки сюжетів у телевізорі, скільки щастя у посполитих від виважених і мудрих рішень Зеленського. Ось він, спасітєль. Чєловєчіще.

А насправді – газ із доставкою – не менше 17 тисяч. І поки-що ЖОДНОЇ угоди з Нафтогазом. Принаймні, у Сумській області точно і перевірено станом на сьогодні.
    В дитячих садках холодно. Школи благополучно відправили на канікули.
    І це ви називаєте підготовкою до опалювального сезону?

Але найгірше інше. Підприємства, які зорієнтовані на бюджет – зараз усі або збанкрутують, або не зможуть виконувати підряди.
    Наприклад ви – якийся хлібзавод у колишньому райцентрі. Така собі, спроможна ОТГ.

І вам зараз луплять газ по 32-35 тисяч. А ви печете на десяток шкіл пиріжки і хліб. Ви давно виграли тендер. Але зараз ви не можете нічого постачати, бо у вас золотий газ. І собівартість вже вища за майбутні поставки.
    І ви відмовляєтесь від замовлень. І закриваєтесь.

І щось про це – нічого в сюжетах на телебаченні.
    Про Зеленського в новинах, або добре, або нічого. Як на поминках.
    Ми живемо у кількох реальностях. І та, що в новинній стрічці – точно паралельна.

Анекдот про маленького хлопчика з Кривоо Рогу у 80-ті:
    Вихователька в садочку:
    - Діти, Радянський союз – це країна, де у діток усе є: і гарні іграшки, і смачний пломбір, і корисна манка. Усевсевсе. Вовочка, чому ти плачеш???
    - Хочу в Радянський союз.
    Століття змінюються, вовочки виростають, а анекдоти досі актуальні.
    Віктор Бобиренко

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А ось це брехня! Страйкував "Електротяжимаш", страйкував філіал "Малишева.
    Отже, Ви збрехали, незважаючі на "дєтскій сад колокольчік". Тим більше, Ваша відповідь не має жодного відношення до питання. Таким чином Вт не лише збрехали, Ви намагались мене, розумного порохобота, заплутати в павутинні своєї брехні. Але, як бачіте, вам не вдалося. Я чергового разу ткнув Вас пикою в лайно.
    А зараз, переходимо до другої тези:
    Ви взмозі спровергнути?

9. Blaberus

Отже, Ви згодні з тим фактом, що злодій Зеленський вкрав ковідний фонд і віддав концентратори ворогові. Яке падло! І яке тільки бидло його обрало?
    Я якшо вірити мені, людині яка має відношення до медицини, це обладнання потрібно завжди. І не лише при пандемії.
    Їх немає. Винникає питання, чому? Можливо тому що королева і прем"єр не розкрадали гроші, які були спрямовані на боротьбу з вірусом і не віддавали кисневі концентратори ворогу?

10. Lanktocha

На 2 підприємствах - це на масовість. Свого часу - протии Кучми могло бути більше бунтів.
    Члени "Слуги народу" - симпатії, як і сама партія не викликають. Але і неактуальне - погані, всі "агенти Кремля", хороший тільки Порошенко.
    Скільки ще тріпатись і харкати жовчю?

11. Нардепы СН "обмениваются" родственниками, устраивая их своими помощниками на зарплату из бюджета - почти 4,5 млн гривен потратили за два года работы ВР на 12 родственников депутатов, работающих помощниками у других депутатов.

Больше всего - более 754 тыс. гривен - за это время заработала Виктория Улиганець, жена "слуги народа", председателя парламентского комитета по вопросам внешней политики и вице-президента ПАСЕ Александра Мережко. С января 2020 году она работает помощницей по трудовому договору у его коллеги по фракции - "слуги народа" Игоря Марчука. В среднем ее заработная плата - 41 800 гривен в месяц, но в июле и августе этого года благодаря премиям по 50 000 гривен, которые назначил ей Игорь Марчук, женщина получила вдвое больше - почти по 92 000. Подробнее здесь: Депутати «обмінюються» родичами, влаштовуючи їх своїми помічниками на зарплату з бюджету – «Схеми»

12. Blaberus

Це лише те, що я знаю особисто і лише в Харкові. Вважаєте що Г+Г будуть про це розповідати? При Порошенко, до речі, такого не було.
    ...а могло не бути.
    Ось бачіте як просто писати правду! Ви згодні з тією правдою, що всі слуги є потворами. Отже слід сробити висновок що за них голосували потворні дегенерати.
    Дуже цікаво. Я Вже прохав Вас назвати бодай одного проукраїнського політика крім Порошенко. І що, Ви назвали? Ні. Я чергового разу ткнув Вас пикою в лайно.
    .....................
    Таким чином, переходимо до питання №3:
    Як Ви вважаєте, чи є розумним рішення роздати державні посади падлюкам, які нічого не вміють, окрім того щоб розважати дебілів?

13. Gyppsy

Ну нарешті :yahoo:
    Міську-поц, спізнюєшся, про це горобці вже відцвірінькали по всіх усюдах :)))

Міську-поц, а як з тими помічниками і радниками вирішують в інших політсилах?
    Ти там ближче до ПЄСів - міг би й розказати про народних обранців Синютку, Парубія, Княжицького і, прости Господи, про Соню Федину ;)

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а Ви впевнені, що там молоко? Навіть в часи расцвєта камунізма, коли були ферми і здавалося б було з кого доїти, там замість молока були пісісіроткіасі. І це я Вам кажу як безпосередній свідок, який вирос в селі і який власними очима бачив, які помиї вже відправлялися з колгоспної ферми на молокозавод. Плюс ще на молзаводі бадяжилося далі. А деякі продукти (сметана) - бадяжилися ще й в магазині. Що стосується магазину, то це я знаю від своєї матері, яка в ті часи (1974-1984 р.р.р) працювала в сфері торгівлі і розповідала як вони (продавці) брали собі сметану з бідонів, а потім доливали туди воду, все це діло перемішували і...жріть на здоров'я!!!

Останнє редагування: 22 жов 2021
  15. Gyppsy

Нє, не впевнений. Навіть зовсім навпаки :)
    Тому молоко-сир-сметану ми беремо у знайомих селян, котрі ще тримають корову.
    А для внуків сусідська коза Кізка кожний дає по горнятку свіженького молока.

16. Lanktocha

Blaberus

Скільки ще тріпатися? Замість сказати, Порошенко, як великий бізнесмен, може робити речі, які на даний момент вигідні йому, може збрехати чи когось усунути. Була вигода, фабрику у Липецьку перенесли, відкрили у Калузі:
    Кроме того, известно, что "Roshen" хочет увеличить количество региональных представительств в России. При этом в соответствии с данными, опубликованными на официальном сайте предприятия, у "Roshen" уже есть филиалы в таких городах РФ, как: Москва, Владивосток, Волгоград, Красноярск, Курск, Нижний Новгород, Новосибирск, Ростов-на-Дону, Самара, Санкт-Петербург, Челябинск.
    Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/119384-v_rf_pojavitsja_eshche_odna_fabrika_roshen
    https://antikor.com.ua/articles/119384-v_rf_pojavitsja_eshche_odna_fabrika_roshen
    Психологія бізнесмена, а не робити ідола та ще може ставити заряджати воду, як Порошенко виступає.
    Уважно треба читати, проросійські у нас ЗаЖОПівці, мураєвці, Шарій і всякі фекалії.
    Не всі роблять показуху і не у всіх є такі аналоги Жиріновського, як Федина.

17. Путч:
    За 2 роки президентства Зеленського більшість українців відчули погіршення фінансового становища

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.

Зокрема, 55,5% опитаних вважають, що фінансове становище їхньої родини за останні 2 роки погіршилося.

Про покращення говорять 10,7%, а ще 32,9% стверджують, що нічого не змінилося.

Рекорди коронавірусу стають просто катастрофічноми.
    Ситуація загалом близька до катастрофи.
    Станом на ранок:

❗️виявлено - 23 785 (абсолютний максимум за весь час)
    ❗️померло - 614 (абсолютний максимум).

За всіма прогнозами на наступному тижні ми проб‘ємо 25-26 тисяч за добу.

18. Lanktocha

Досить тріпатись! Припустим і ймовірно, Зеленський президентом більше не буде. А те, що поповняться ряди прихильників ЗаЖОП, з якої радості і хто стане прихильником Порошенка і наскільки може піднятися його рейтинг і невже підняття рейтингу тільки за рахунок обвалу інших, методом виборів 2019?

19. Ти лох і платити будеш вічно

Останнє редагування: 22 жов 2021
а де твій аватар? :)