Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не треба переводити стрілки!Легко критикувати в опозиції, а самі то при владі що робили?

2. IMG_20211019_125354_955.jpg

3. Lanktocha

Прямо омріяний рашистами "холодомор", на шабаші Салавйова-разбойніка чи Скабєюшки опдувала би студія.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви також тішитеся, що холодно в садочках?
    Не тіштеся - в садочках не холодно.

Опалення в Києві почнуть вмикати 23 жовтня
    А післязавтра в Києві буде від десяти до вісімнадцяти градусів тепла.
    Погода у Києві
    Навіщо вмикати зараз опалення в квартирах? Особливо тепер, коли Путін крутить-вертить трубою?
    Я розумію, що ці витівки Путіна для порохоботів - радість, але не радійте, кізяками Україна грітися не буде, як щозими кажуть наші "брати-сусіди з півночі".

Останнє редагування: 19 жов 2021
    • Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, сорок п"ятого калібру це пушка часів 2СВ )))
    У ПСМ калібр 5,45.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Gyppsy

В нашій школі для молодших класів уроки скоротили на 15 хв. Бо холодно.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ось бачіте, як падлокловун виконує бажання росіян! Його виборці люблять братній кацапський нарід.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. Lanktocha

Там можуть бути інші причини.

9. Blaberus

Нехай цим тішаться виборці падлокловуна. Бо вони обрали цю коросту.
    А циганське рило в брудних штанях каже що ви брешете:

10. Blaberus

Маєте на увазі тупість?

11. FB_IMG_1634686364339.jpg
    А ніхто не в курсі, вже розпочалося будівництво Київської обхідної дороги, як обіцяли УЗеленського напередодні місцевих виборів у 2020 році?

Бо, казав Тимошенко, що «в 2021 почнеться будівництво першої ділянки!».

Як проект - готовий, де можна побачити?

Що там ЕPC+F?

Вже обрали генпідрядника поза Прозорро?

Чи як з М-30, Н-19 і Запорізьким мостом? Будували, будуємо і будувати будемо, поки всі гроші не закінчаться?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не фахівець, мені просто сподобався вираз, який я колись десь читав і він засів в голові.
    А ось що я знайшов.
    История калибра: .45 - легендарный «сорок пятый» | Kalashnikov.Media
    А так чи не так, я не знаю.

13. Gyppsy

Так то ж в американців)))
    А хіба дружині того хлопа видали кольт?

Мені там @VasMT поставив "безграмотно". Мабуть я щось з пушкою зблудив:scratch_one-s_head:

14. Під Іловайськом загинули біля 400 осіб. Це - національна трагедія, "Порошенко винуватий" і "не забудемо - не пробачимо".

Щойно за добу від КОВІД померли 538 українців. І... тиша. Ані протестів родичів під МОЗ. Ані акцій під ОПУ. Нічого.

538 людей померли не на війні, коли ворог цілеспрямовано тебе нищить. Вони померли в тилу, де часу на лікування - до біса. Вони померли через ДВА роки боротьби з пандемією. Коли готове мусило бути ну от просто все. А реально...

Мабуть то Порошенко винний - бо мало придбав апаратів ШВЛ та кисневих концентраторів. Справді, не може ж бути винний Вова Зеленський? Він же хороший!

400 під Іловайськом і 538 за добу. Після того як весною в нас кілька тижнів було по "Іловайську" на день.

Чому ж така різна реакція?!

15. Gyppsy

Міську-поц, у всьому поганому, що зараз відбувається в Україні, винен Порошенко і тільки Порошенко.
    От тобі і вся реакція)))

16. Blaberus

Навіть дурні зебіли вважають свого падлокловуна порожнім місцем.

17. Та ні, циган. Свою лоповухість сховати за звинуваченням Порошенка в тому що він не дав тобі розуму не вийде.
    Якщо Бог не дав розуму, рахуй каліка.

18. Циган, подивись розслідування Bihus.Info (зверни увагу, що вже й вони зливають віслючка) і не питайте чому за 2 роки пандемії у нас й досі велика Ж у медицині. Бо десятки мільярдів із "ковідних" коштів пішли "наліво"

Майже половина коштів із 35 мільярдів гривень, які витратили на "ковідні закупівлі", пішла на товари й послуги, які до боротьби з пандемією не мають жодного стосунку.

Журналісти відзначили, що окремі структури процедуру "ковідних закупівель" використовували для закупівлі палива, кормів для тварин, спортивного інвентаря, новорічних подарунків чи продуктів харчування.
    Крім цього, експерти регулярно фіксували факти суттєвих переплат.
    Зокрема, в один і той самий період одні й ті ж китайські концентратори OLV-10 купували і по 30 і по 60 тис. грн.

Аудитори Держаудитслужби за період дії "нових правил" нарахували порушень на 407 мільйонів гривень.
    Путч

19. Gyppsy

Міську-поц, а чому ж твій каліка і дальше бігає по заправках, мітингах і базарах? Невже він не розуміє, що з нього президент як з лайна куля?
    Він може тільки ошиватися БІЛЯ когось на хлібних посадах, незважаючи на якісь принципи і мораль.
    От дивися:
    Порошенко
    1998 - 2002 рр. - народний депутат України III скликання.
    2000 -2004 рр. - Національний Банк України - заступник голови ради.
    2002 - 2005 рр. - народний депутат України IV скликання.
    8.02.2005 р. - 8.09.2005 р. - Рада національної безпеки і оборони України - секретар.
    2006 - 2007 рр. - народний депутат України V скликання.
    2007 - 2012 рр. - Рада Національного банку України - голова.
    2009 - 2010 рр. - міністр закордонних справ України.
    23.03.2012 р. - 12.12.2012 р. - міністр економічного розвитку і торгівлі України.
    12.12.2012 р. - 03.06.2014 р. - народний депутат України VII скликання.

Він весь час біля корита. І завжди під кимось.
    А коли сталося так, що Петро очолив державу, то його хватило лише на п"ять років. І в результаті українці оцінили його гетьманство у 15% :)))
    Ха, Bihus.Info :)))
    Міську-поц, ти згадай, що цей Bihus.Info говорив про Пороха з його баригами ;)
    І згадай, що ти тоді казав за цей Бігус ;

А велика Ж у медицині у нас виросла не тільки за 2 роки пандемії. Цю Ж ростили всі влади без винятку.
    А найбільше долучилася до розвалу медицини гідна влада Пороха/Гройсмана і славна Супрун.

20. Циган, тупість не лікується. Це діагноз. З чим вас і поздоровляю

а де твій аватар? :)