Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Юга Луценко вимолив-випросив у Порошенка цю посаду.
    Чи не навколішках благав. Без юридичної освіти людина!
    І Геращенко як та язиката Феська виставляє себе і свого боса на посміховисько))

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А "жінка тисячоліття" яку впливовість ні з того-ні з сього отримала? Представник президента в Раді!
    А насамперед кума)
    Порошенка запитали про кумівство:
    -генпрокурор - Ваш кум
    -Це не так
    -міністр інормполітики – Ваш кум
    -Ваш син (депутат)…
    -Теж мій кум?

— Українська правда (@ukrpravda_news) June 3, 2016

3. Good man

Good man Обычный человек

Лживый кацалапый снова попался. При Порошенко было так:
    Аваков не его.
    Грицак не его.
    Парубий был на тот момент не его.
    Гройсман был его, но стал не его.

Грубо говоря, Гройсман и Парубий поменялись местами.

В любом случае, такой теплой ванны, как у Зеленского, у Порошенко близко не было.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Аваков може примазатися до того, від кого буде вигода, та і Порошенко таким прославився.

Гройся - спочатку, візьми і приведи мене, а далі розпочну сольну кар'єру. Вчинок, мяко кажучи, не дуже.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прокуратура просить арешту. ВАКС обирає запобіжний захід меру Одеси

Хотілося б, щоб хтось нагадав мені прізвища Президента і Генпрокурора в періоді з 2015 по 2019 роки.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А зараз я маю до Вас запитання. Ви все одно не відповісте, але запитання цікаве.
    Кому одеське зебілоїдне бидло віддало свої голоси крім Труханова? Хто був на другому місці, і якби не було Труханова зайняв би перше місце?

8. Шефір: хотіли вбити, так хотіли вбити, що аж випустили 18 куль. Чи не вбили

Поляков: Всього лише один раз повечеряв в ресторані Тищенко "Велюр" і після цього сів у таксі, забився в конвульсіях і помер.

9. Є інформація, що допитали таксиста, який віз Полякова. Нібито, він повинен був довезти вже несвідоме тіло Полякова за межі Києва - в район Щасливого і там залишити. Отримав за це 1 тис доларів. Каже, що спеціально порушив правила дорожнього руху, щоб його зупинила поліція, так як зрозумів, що потім його можуть прибрати.

Виглядає такий сюжет не дуже правдоподібно, але при цій владі чим все абсурдніше, тим воно реальніше. А якщо врахувати, що завтра Поляков мав давати свідчення в ДБР по грошах в конвертах для "слуг", то такий розвиток подій не є чимось фантастичним.

Недаремно сьогодні депутати переписувалися і давали поради один одному про те, як уникнути отруєння - ох, не дарма.

10. Lanktocha

Окрема розмова. Труханова ніхто не рухав за Порошенка, я тобі недоторканість, ти мені відповідну кількість голсів.
    Якщо не помиляюсь, тоді на виборах в Одесі, "слуга" Філімонов не набрав багато голосів, другий із великим відривом ЗаЖОПівець Скорик.

11. Україна опинилася на 4 місці в світі за смертністю від коронавіру. Більше в світі померло тільки в США, Бразилії та росії. За темпами вакцинації від COVID-19 Україна знаходиться на 152 місці в світі.

"Чемпіони з боротьби проти коронавірусу", як назвав свою команду Зеленський.

12. Валерій Прозапас:
    1. Відмити крадений з Приватбанку 1 мільярд гривень через юридичні особи "Кварталу-95".

2. Потім фіктивно продати ці юридичні особи своєму бізнес-партнеру, призначити його першим радником президента - і отримувати ліві дівіденди.

3. Призначити головою СБУ людину, яка "влаштовувала для нас фінансові схеми".

"А чьто тут такова?", - питає колективний Рома Скрипін і блимає.

Та нічого нового, Рома, війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила, а Скрипін - це Царьов.

Дмитрий:
    Помните Панамагейт?
    - У Порошенка нашли апшор с 3000 доллярив! Пазор!!!! Барыга!!!
    Вчера
    - УЗеленскага нашли офшоры с 40 млн доллярив! Зеленскай борецца с олигархами!

Герман Аксьом:
    От вам наочна різниця: про Порошенка вкидає бігус - аферист з від'ємною репутацією і розносить 1+1 і шарії. Про Зеленського публікує міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів і розповсюджує Гардіан. Добре, що оск..нене населення в нас дивиться 1+1, а не читає Гардіан.

Сметанат борщу:
    Тобто #зеленський висміював на весь світ корупцію, політиків, а сам крав, не платив податки, грабував Україну?
    #офшор95

Yes! Dopeless:
    Коротше, олігарх з мільйонами в офшорах став президентом, бо звинуватив неолігарха без мільйонів в офшорах в тому, що той - олігарх з мільйонами в офшорах.

Дід Микола:
    Виявилось, що барига Порошенко чесно сплачував усі податки, щоб було з чого платити пенсії, зарплати і т.і., а Зеленський через офшори усіляко ухилявся від сплати податків, щоб збагачувати себе. Але він небарига і прастой чєстний парєнь іс народа.
    Не переплутайте.

Найголосніше про "тримай злодія" кричить сам злодій.
    Найголосніше про баригу і корупціонера Порошенка кричав барига і корупціонер Зе у шкурі прастова чєстнава парня іс народа.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, даю надійне джерело - Прямий канал.
    В крови Антона Полякова обнаружили алкоголь: в МВД сообщили подробности последних часов жизни нардепа

Почитайте далі за посиланням. Хто така "співмешканка" і з ким випивав.

14. Lanktocha

Хоч є недопрацювання Зеленського по медицині, але... якщо раніше не було вакцин, казали, поганий Зеленський, бо не закупив, тепер є для бажаючих, але бажаючих мало, я вакцинувався, попри хронічне захворювання і застереження деяких лікарів, але скільки вакцин списали через неправильне зберігання та протермінування, зауважував у деяких лікарів, зауваження комусь, а самі приймають пацієнтів без "намордника", на ринку продавала жінка при антисанітарії, зі словами "Що має бути, те буде", говорив із однокласницею, боїться вакцинуватись через густу кров, у деяких церквах стоять у натовпах, без " намордників", можуть смаркати, ригати... у поширенні епідемії зараз у дечому винні самі люди, такими методами гірше Зеленському точно не зробите.

15. Blaberus

Дуже цікаво. Яв Ви уявляєте собі реалізацію цієї домовленності? Це принципове питання. Як би мені шеф сказав "голосуй за падлокловуна", я, можливо, навіть погодився би. Але у нас таємне голосування. І за тварюку я не став би голосувати.
    Що, невже близість до тіла вождя вже не є ознакою політичної мудрості?
    Але на другому місці був Скорик. І логічно перепустити, що якби Труханов був знищений, скорик був би на першому місці. І Скорик не просто Зажопівець. Він один з зісновників одеської народної республіки.

16. Blaberus

І що?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Blaberus

Сам факт існування Зеленського і отари зебуїнів це недопрацювання природи.
    Ось бачіте який тупий нарід! Не дивно що вони обрали Зеленського.

18. Lanktocha

Не все тут так просто. Не захотів, не проголосував, потім який підсумковий результат? Мера на килим і як ми домовлялись?
    Звичайно, більший авторитет і підтримку здобув би в інший спосіб.
    Довго мжна фантазувати, але могли вибираючі "менше зло" у ІІ турі перекинутися до когось іншого, як на славнозвісних президентських виборах 2019.
    Я стикався з противниками вакцинації, які, хоч у якості "меншого зла" голосували за Порошенка.

19. 1. Один депутат заявляє, що депутатам платять за "потрібні" голосування у конвертах.
    2. Він дає покази НАБУ хто, як, і скільки платив депутатам за підтримку "антиолігархічного закону".
    3. Згодом він "вечеряє" з інкогніто у сумнозвісному ЗЕленому "Велюрі".
    4. Після того він помирає в таксі. Перед смертю його нудить. Але причиною смерті називають хворобу серця.

Якби подібне сталося на московії - ніхто б не здивувався.
    Але це відтепер у нас, в Україні.
    Ще хтось сумнівається у тому, що Буратіно в Україні вибудовує аналог московії?

20. Blaberus

А я до чого? Все одно я проголосую так, як вважаю за потрібне. Думка (циркуляр, вказівка, наказ) шефа я взмозі проігнорувати: у нас таємне голосування.
    Тим більше, я не на зоні. Це у місцях позбавлення волі керівництво примушувало ув"язнених голосувати за падлокловуна.
    Лактоша, що тут фантазувати? Більшість одеситів є зебілами. Тобто, або дебіли, або вороги, аьо дебільні вороги. Вони обрали Труханова. Чому би їм за вітсутністю Труханова не обрати Скорика?
    Всі мої знайомі противники вакцінації є зебілами.

а де твій аватар? :)