Вот что значит человек имеет отношение к медицине, сразу ключевую фразу борщеварочки заметил. Всем известно, что женщины могут любого насильника, убийцу и мошенника оправдать, даже если есть видео и анализ ДНК. И всё под благовидным предлогом - он мне по душе.
Я о других случаях, когда убийца это сын, брат, сват и т.д. Женщина может оправдать любого при любых доказательствах, лишь бы он по душе ей был.
А ви помітили, як різко й катастрофічно потупішали подолякові позитивні блогери? Як синхронно ці «віртуози аналізу й гієни сарказму» втратили здатність побачити відмінність між структурою, вибудуваною в офшорі заради ефективного продажу з трьома штуками баксів (на реєстраційні видатки) на рахунку - і фірмами, котрі виводили десятки мільйонів доларів для ухиляння від податків чи навіть співучасті в пограбуванні вкладників Привату? Погодьтеся, що маємо справу з абсолютно еталонними за рівнем цинічності гнидами
Ласкаво просимо в тоталітаризм Виступом слуги олігархів Потураєва М.Р., тільки що було про це оголошено. Він сказав, цитую: "Ми маємо право, дане нам народом України, приймати ті рішення, які ми вважаємо за потрібне... Коли шановні опоненти у вас буде більшість, спойлер - не буде, тоді ви зможете приймати власні рішення. Сьогодні волю парламенту України формує фракція партії "Слуга Народу". Ласкаво просимо в однопартійну систему із ОПою замість політбюро. Тобто, не верховенство закону, не Конституція, а лише бажанням більшості депутатів. "Демократія під нашим захистом" - каже він. Відповім словами Сергія Жадана: "демократія, думав я, ... я таку демократію" Я нагадаю вам один документ від 1977 року: "Статья 6. Руководящей и направляющей силой советского общества, ядром его политической системы, государственных и общественных организаций является Коммунистическая партия Советского Союза. КПСС существует для народа и служит народу." Ось і ми маємо партію, яка "служит народу". Народ хотів, народ отримає...
Маєте на увазі тих що розповідав по зомбоящику казки про Порошенко? Найсмішніше що зараз падлокловуна знищують. І повірте, всі його злочини ретельно фіксуються. І якшо бидло про них забуде, йому нагадають.
На який підставі Ви це стверджуете? Ви були присутні при вбивстві Порошенком брата і при тому, як він примусив Зеленського їсти труп?