Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І що, Бєнє не западло фінансувати цих дебілів?

2. Blaberus

Приємно дивитись, як Зеленського повільно душать. Його смерть не за горами.

3. Blaberus

І більш того, пхає Вашу мавпячу пику в лайно, силою своїх суворих аргументів.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Открою тайну- та тепленькая субстанция, в которой находятся зебуины- вовсе не источник.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Аргументація, що у Порошенка був маленький офшорик на три тисячі баксів нагадує одну популярну приказку "один раз - не підарас".
    Порошенко, будучи президентом, мав офшори. А це заборонено законом. І неважливо, скільки там було баксів.

Хоча було доведено, що через офшори Порошенка прокручувалися десятки мільйонів отих самих баксів.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я не знаю достеменно, що Розумков дуже крамольного накоїв, крім того, що дуже намагався бути незалежним, "мати особисту думку"...Інколи таке і треба.
    А може, він хотів свою політичну арію заспівати, то хто ж таке дозволить?
    Коли у спікера парламенту пішло врізнобій з президентом і правлячою партією не раз, не два, і не три, то велика ймовірність, що проголосують за більш лойяльного...Хоча мені Розумков до душі більше, ніж Арахамія з Стефанчуком. Я, звісно, можу помилятися, бо не дивлюся телевізор зовсім.

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки у 2019 було поливання брудом та максимальне обвалюванння рейтингу у тих, хто здавався основним конкурентом - Гриценко, Тимошенко, але ой як невгадали і помилились, тепер треба надолужувати втрачене?

8. MayorMayor

Что, "анал-табу"?

9. medwedo berlogsoni

От тепер і буде незалежним. Він на СНБО не хотів голосувати проти Медведчука.
    Гальмував прийняття антиолігархічного закону. Вчора на погоджувальній раді відмовився ставити на голосування пропозиції стосовно регламенту засідань на цей тиждень. Ще раніше гальмував прийняття закону про ренту на видобуток залізної руди. При ціні на руду у 200 доларів Ахметов платив три долари ренти (від собівартості). Через Разумкова бюджет недоотримав сотні мільйонів доларів.
    І ще багато чого.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. medwedo berlogsoni

Майор таки хворий. У кожному дописі намагається продемонструвати свою небайдужість до деяких органів людського організму.

Якби у майора-майора був аватар, він мав би такий вигляд.

Ото в одній пробірці один майор, в другій - другий.
    Копрограма :: Міський лікувально-діагностичний центр м.Вінниця (МЛДЦ Вінниця)

11. Silver bullet

А справи в Україні по вірусу погані.

Сравните данные по регионам, выделенным красным цветом.

Киевская область за день выросла в 4,5 раза (а вся Украина только в полтора), Ровенская в пять а Полтавская в 8 раз. Это за день. Т.е. вирус может совершать внезапные рывки. И вчера благополучные области могут очень быстро стать угрожаемыми. И в красной зоне к пятнице будут как минимум 6-7 регионов. Но скорее всего их станет больше.

12. Silver bullet

Підіть проспіться, майори

13. Silver bullet

тоді слушно. В такій запеклій боротьбі мати у себе в тилу "гальма". Таку хлібну посаду втратила людина, і з цієї сторони дадуть, і з тієї готові дати)
    Тепер буде сидіти тихо, як депутат, і нікому не буде потрібен.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про інше, чи любить хтось перебіжчиків та тих, хто немає постійної точки зору. Як деякі порохоботи кричать, що Гончаренко і Порошенко після СДПУ(о) та ПР одумалися і стали на вірну дорогу, як приклад, Разенбаум, Арбеніна, які спочатку підтримали Україну та осудили дії Росії, зламали їх у своїй країні - вже Кримнаш, Путін цар... Чи не викликають більшу симпатію, хто не змінює своїх поглядів, як Ахеджекова чи Макаревич?

15. Good man

Good man Обычный человек

Ещё раз для тех, кто не знает математику.

Зеленский пришёл как внесистемный политик. Система в данном случае включала в себя откаты, взятки, рейдерство, оффшоры, ложь и т.д. Он пришёл с нулевой толерантностью к коррупции. Именно за это люди его выбрали, они голосовали не столько за Зеленского, сколько против системы.
    И ты, двуличный урод, всё это прекрасно знаешь. И тупая борщеварочка, которая поддержала твоё сообщение, тоже об этом знает.
    А в итоге люди получили следующее:
    На таможне люди берут, как раньше.
    В МВД люди берут, как раньше.
    В СБУ люди берут, как раньше.
    В медицине люди берут, как раньше.
    И в итоге самый главный, кто призывал вкладывать деньги в отечество, сам воспользовался оффшорами. Да не просто оффшорами, а через фирмы Коломойского.

Твои тупорылые высказывания в стиле "оффшоры не запрещены" можешь выкинуть на помойку истории. Все знают, оффшоры используют для неуплаты налогов у себя в стране.
    Наша компания работает с Европой и я точно знаю, что абы кто за границу деньги не может перевести, как об этом врёт Лещенко. И также я точно знаю, что отправка денег за границу и обнал, который точно не законен, идут всегда рядом. Т.е. эта одна большая тема. Да, кто-то ближе к обналу, кто-то к переводам, но это одно болото. Именно поэтому там фигурируют фирмы Коломойского. Зеленский просто сел на рабочую схему. А у Коломойского эта схема, конечно, включала в себя и обнал и оффшоры и другие незаконные финансовые операции. У Коломойского оффшоры были просто небольшой частью его большой схемы.
    Поэтому фразочки "ой, только оффшор, подумаешь" годны только для простого народа. Люди в теме прекрасно знают, что только оффшоров не бывает.

16. Good man

Good man Обычный человек

А России и МВД и ФСБ и Госдума и президент - все едины, у всех одна точка зрения. В Европе почти во всех странах МВД одно, глава государства другое, парламент третье и т.д. Так на кого ты будешь похожей с увольнением Разумкова: на Россию или на Европу?

17. MayorMayor

Что такое?Вам не по нутру возможный будущий спикер, соратник презика Стефанчишин?

18. Blaberus

Зате мразота розікрала короновірусний фонд.

19. Blaberus

Вважаєте що порохоботи будуть захищати Разумкова? Ви справді настільки дурний, або придурюєтесь?

20. Blaberus

Що так?

а де твій аватар? :)