Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Возможно, баян. Если даже так, повторю с удовольствием)
    Михаил Подоляк
    19 год ·
    «здравствуйте, я - Пётр...»
    Можно бы и не обратить на это внимания. Можно бы... Но, увы, это какой/то бесконечный «танец врущего скомороха», где каждое па - очередная омерзительная ложь. И это действительно достаёт. Потому что - чистейшая хлестаковщина. «Так немножко прошёлся, думал, не пройдёт ли аппетит — нет, чёрт возьми, не проходит». Ну не проходит у человека аппетит безоглядно врать и забивать соц/сети и собственные пропагандистские рупоры очередными фэйк-фотографиями «грандиозной встречи»...
    ... Политические пенсионеры выстраивают свою жизнь по-разному. Некоторые читают лекции студентам и вообще стараются делать что-то общественно полезное. Некоторые уходят в бизнес или просто обналичивают свои старые связи. А некоторые так уже привыкли к короне на седой голове, что тратят немалые деньги и много-много времени на имитацию якобы продолжающейся бурной политической карьеры, как будто всё для них ещё не закончилось...
    ... К огромному личному сожалению Петра Алексеевича, всё для него таки закончилось. Всё у него уже в прошлом. Но сам он выйти из образа никак не может. Не верит. И потому тщательно выстраивает сам для себя фэнтези-декорации: «я и Ленин!» «я и Пушкин!», «я и Шевченко!» «я и Блинкен!», «я попросил Байдена!», «я и Меркель!», наконец «я и Эрдоган!». Жаль, конечно, что музеи восковых фигур пока не позволяют добиться максимального правдоподобия. В противном случае, Порошенко наверняка бы записал целый видео/урок: «я читаю лекцию о миропорядке членам Совбеза ООН!» Так или иначе, вчера/сегодня этот субъект горку денег и ресурсов тратит, безжалостно юзает каких угодно соратников, безбожно креативит на предмет «из каких кустов ещё можно выпрыгнуть, чтобы всерьёз заЛОМашить на канал честнейших новостей супер фэйк - «состоялась эпическая встреча Порошенко со специально подошедшим господином президентом Эрдоганом»...
    ... А что в реальности? То, что категорически не может осознать сам субъект. Все его нынешние фотографии с мировыми лидерами говорят только о том, что он (господин П.) блестяще умеет стоять где-то возле входа. К примеру, у входа на Анталийский дипломатический (!) форум с участием того же президента Эрдогана. В безупречном ранге - навязчивый «политический турист». Далеко от официальной делегации и без малейших реальных коммуникаций... В реальности Порошенко может попасть на встречу с действительно влиятельными иностранцами только наравне с другими представителями парламента. Как один из членов парламента. А тиснуть после этого фото шестилетней давности с тем же Блинкеном в качестве подтверждения «персональной встречи» - это точно описывает всю грустную суть болезненного честолюбия Порошенко. Соврать, даже не осознавая абсурдность этого... В реальности все попытки Порошенко изобразить контакты «на полях» с еврочиновниками или заявить что-то президенту США в обращениях – это отвратительно карикатурно...
    ... И все бы ничего. Врожденную лживость не исправишь. Но речь же идет не просто о незатихающей личной боли Петра Порошенко. Речь идёт о стране, которую таким постыдным образом и столь оскорбительной лживостью выставляют в непотребном виде

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

После предательства и финансовых афер гниды зеленского, тупой клоуноскот вопит про Порошенко как потерпевший.

3. Silver bullet

Отвратительно карикатурно. Умри, лучше не скажешь)

4. Silver bullet

:))) сходи водички попей, насекомое)

5. Стало відомо про реакцію Байдена на скандал з офшорами, в якому фігурує Зеленський.

Зокрема, Джен Псакі заявила, що фігурування прізвища Зеленського в розслідуванні офшорів, проведених Міжнародним консорціумом журналістів-розслідувачів, не вплине на діалог між Україною і США, але значно підсилює для глави Джо Байдена важливість теми посилення фінансової прозорості в світі. У зв`язку з цим будут проведені певні розслідування.

Перекладаю з дипломатичної мови на людську:

✅ Україна залишиться у пріоритетах Білого дома, а те, що її наразі очолює брехливий комік - явище тимчасове.

✅ Відповідні органи США проведуть своє розслідування махінацій Зеленського у прив`язці його дій до відмивання грошей Коломойським. Їх справи будуть об`єднані в одну.

✅ В цілому, після викриття цілої низки кримінальних порушень, які були здійснені із задіянням територій зі спрощеним оподаткуванням, офшорам буде оголошена війна з боку Вашингтона та його партнерів.

Таким чином, можна констатувати, що до зради Зеленського у справі "вагнеревців" додалась справа відмивання грошей у змові з Коломойським. Наразі весь перфоменс з Розумковим - недолуга медійна спроба відволікти увагу від вищезазначених зашкварів. Хоча, це вже не просто зашквари, а привід для кримінальних справ та імпічменту. Не впевнений стосовно імпічменту, але справи будуть. Я не знаю, коли наш мудрий нарід награється зі своєю іграшкою в особі кіношного Голобородька, але рано чи пізно цей персонаж сяде. І не в кіношну буцегарню, а у саму що ні на є справжню. От тільки втраченого для країни часу шкода.

6. Sharp`s
    Движение по Крещатику полностью остановили, чтобы мог проехать президентский велосипедный кортеж. Тот самый кортеж, от которого президент Зеленский обещал отказаться во время предвыборной гонки.

Кортеж весьма внушительный 4 авто полиции, скорая, и несколько машин сопровождения.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, браток. Вони ніколи не були протилежними силами. На люди - так, а між собою дуже навіть розумілися.
    ЗаЖОП завжди тягнув до Москви. Порошенко вдавав, що воює з Путіним, але в дійсності: Жму руку - обнімаю.
    Юля Тимошенко грілася російським газом. І непогано нагрілася. Проти неї було відкрито кримінальну справу в Росії, але дивним чином Мєдвєдєв звозив Юлю в Огарьово до Путіна, і Юлю перестали переслідувати.
    При Юлі Путін назвав президента її країни хануриком, а вона, замість того щоб плюнути Путіну в морду, хіхікала.

Якщо і об"єдналися якісь протилежні сили, так це відповідальні слуги і дехто з "Голосу". І прімкнувшій к нім Майбах.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ваші родичі?

9. Ах підар кацалапий - більше 13 тисяч загинувших - це загравання з Путіним?.
    За таке треба негайно видаляти з ЛФ.
    Ти, блд, ще скажи, що українці самі на себе напали. Відморозок.

10. А ви помітили, як різко й катастрофічно потупішали подолякові позитивні блогери? Як синхронно ці «віртуози аналізу й гієни сарказму» втратили здатність побачити відмінність між структурою, вибудуваною в офшорі заради ефективного продажу з трьома штуками баксів (на реєстраційні видатки) на рахунку - і фірмами, котрі виводили десятки мільйонів доларів для ухиляння від податків чи навіть співучасті в пограбуванні вкладників Привату?
    Погодьтеся, що маємо справу з абсолютно еталонними за рівнем цинічності гнидами

11. А ви помітили, як різко й катастрофічно потупішали подолякові позитивні блогери? Як синхронно ці «віртуози аналізу й гієни сарказму» втратили здатність побачити відмінність між структурою, вибудуваною в офшорі заради ефективного продажу з трьома штуками баксів (на реєстраційні видатки) на рахунку - і фірмами, котрі виводили десятки мільйонів доларів для ухиляння від податків чи навіть співучасті в пограбуванні вкладників Привату?

12. Blaberus

А как тебе процесс уничтожения мразоты зеленского?

13. Blaberus

Ваші.

14. Silver bullet

:facepalm::)
    Порохобботи, а про Панамський шкандаль Порошенка забули? Не чули?))
    Усі ці розслідування - таке..гора народила мишу))
    Але матеріал є, печатати треба, хоч і суми смішні)
    Дуже цікаво, як Зеленский пояснить офшори, які указав три роки назад в своїй декларацїї? Ну це шкандаль гг))

Декларації: Зеленський Володимир Олександрович від НАЗК

Знову порохоботи сіли в калюжу - як і з вагнергейтом - після інтерв'ю Грозева)день-два і теж попустить.
    Кричать алярм, що Коломойський відмивав гроші через Зеленського і платив йому частку, замість того, щоб самому за десять тисяч відкрити офшор?:))) Все одно не сховати ж в сучасному світі нічого)
    І так вийшло, що відмивав-відмивав і залишив на рахунках офшору Зеленського)) який сенс в цьому відмиванні?:))) )
    Певно, років на 100 залишив "покиснути", ну щоб краще відмились. Логіка п...ць.
    ну сміх, придурки.

Останнє редагування: 5 жов 2021
  15. Silver bullet

Щоб Коломойський 40 мільйонів баксов комусь подарував?? ну це вже така дурість, прохоботи.
    Треба знати Коломойського - для нього бог-це гроші. Як і для Пороха..

16. Подивився фільм-розслідування «Офшор 95»

Шо я можу сказать.
    Я в захваті від Зеленського.
    Правда.

Раніше я захоплювався аферистами типу Джозефа Вейла, що продав самому Муссоліні неіснуючі права на розробку шахт в США за кілька мільонів баксів.

Або Віктором Люстігом, що продав цілу Ейфелеву вежу.
    Двічі.
    Так, оту сяючу вежу в Парижі, гордість французів.

Найвеличнійший же лідер сучасності їх всіх обійшов.
    Він не тільки продав дурням через серіал великого сяючого прутня.

Він не тільки повільно його встромляє їм же через комунальні платежі та фіскальні покращення.

Він не тільки створив Партію регіонів 2.0, понапризначав в міністерствах табачників і системно руйнує інституції, формуючи всі передумови для керування країною вручну, як це робить лукашенко.

Він не тільки назавжди зруйнував навіть гіпотетичну ідею, що навіть наче проста людина з народу, що потрапила у владу, може лишитися нормальною.

Він - і це головне - генеруючи цю діч, просто продовжував мутити бабло, не сплачуючи податків.

Просто продовжував прикривати своїх бізнес-партнерів від Феміди руками інших бізнес-партнерів, яких посадив на чолі спецслужби, що мала б берегти Україну, а на ділі…

Дуже смішно було дивитися на скиглення поюзаного рябошапки, який підмахував найвеличнішому свого часу (скоро, відчуваю, скиглитиме разумков).
    Гидко було слухати про все решту.

Загалом, на місці тих, хто голосував по приколу, я б подивився це кіно і знову ліпив собі наліпки на авто Зе+1.

Побачимо, скіки їх.

Насправді, ми знаємо, що вони не дивитимуться, бо за нього ніхто не голосував.

І цікаво, що будуть писати пригодовані блогери.
    Документи не ті? Фейк? Там нічого кримінального немає?

Ні, буде інакше.
    Буде знову дурний інфопривід, що відволіче увагу - як це було з латинкою, неймовірним замахом на шофера шефіра (кстаті, чого всі вирішили, що метою був шефір? Може таки і був шофер?), мільярдом дерев тощо.

І піпл схаває.
    Але не будьте піплом.
    Гляньте цей шедевр

View: https://youtu.be/Pp0WWZbNGq4

Ех, як же він красиво всіх кинув.
    Млію.

Майте гарну ніч.
    Якщо заснете.

17. А ви помітили, як різко й катастрофічно потупішали подолякові позитивні блогери? Як синхронно ці «віртуози аналізу й гієни сарказму» втратили здатність побачити відмінність між структурою, вибудуваною в офшорі заради ефективного продажу з трьома штуками баксів (на реєстраційні видатки) на рахунку - і фірмами, котрі виводили десятки мільйонів доларів для ухиляння від податків чи навіть співучасті в пограбуванні вкладників Привату?

18. View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/1494020924318190/

19. Silver bullet

Блогосфера каже таке:

а де твій аватар? :)