Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Два дурачки поставили мені безграмотно, хоча я від себе нічого не писав, а розповів факт із біографії всесвітньо відомого автора всесвітньо відомого роману "Пригоди бравого вояка Швейка".
    Два дурачки мабуть і не чули про письменника Ярослава Гашека.
    Хельгу-Бульгу читають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. medwedo berlogsoni

поміркований.JPG
    Вимушений був глянути, за що Бляберусь поставив безграмотно.
    Бляберусь не знає, що в даному випадку найбільш підходить слово "поміркований".
    Якщо "помірний" має нейтральне зафарбування, то "поміркований" у даному контексті (назва іронічної партії) звучить іронічно. Гашек був сатириком, його твори сповнені іронії і сарказму.
    Але Бляберусям цього не зрозуміти.

• Баян Баян x 1
  3. medwedo berlogsoni

Хомчин ставить негативні оцінки на рівному місці, чим зайвий раз підтверджує, що він - дурний.
    Хомчине, можете поставити мені тут "баян".
    Людина, яка вважає себе українцем і не бачить відтінків слів "помірний" та "поміркований" - або брехло, або тупе.
    ПОМІРКОВАНИЙ – Академічний тлумачний словник української мови

Може бути помірний вітер, але дії без крайнощів називають поміркованими.

До речі, Саркозі отримав рік в"язниці. Порошенку приготуватися.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Хитрый кацалапый, понял свою ошибку. А ведь раньше ты и меня и майора и Михаилов относил к кацапам за подобные ошибки. Потом, видимо, дошло, что ни один из участников форума не поверит в такое обилие кацапов на форуме и ты решил сменить тактику - за ошибку в написании уже не всегда называешь человека кацапом.
    Хитрожопый ты человек, но и на тебя находится управа.

5. medwedo berlogsoni

Хомчине, так за два роки "боротьби" Порошенка з корупцією також прориву не було. Україна сиділа десь біля Непалу та Ірану.
    Індекс сприйняття корупції (СРІ): динаміка останніх 5 років
    У 2017 році Україна отримала позитивні оцінки за активізацію дій НАБУ, яке Ви особисто весь час називали НАєБУ.

Так що протягом усіх п"яти років правління Порошенка Україна залишалася найбільш корумпованою країною в Європі.

6. medwedo berlogsoni

Дурак паря. Ніякої помилки немає. Одна і та ж фраза написана українською та російською мовами.
    помірков-умерен.JPG
    Ідіот Бляберусь ніколи не чув українських слів "поміркований" та "поступ". Бо кацапоязичний. Я йому й пояснив, що означає слово "поміркований", і що таке слово існує в українській, і чим воно відрізняється від "помірний". Це як одне слово "масло" в російській і слова масло, олія, олива, мастило в українській.
    А тобі, паря, можна сказати лише словами Козьми Пруткова.
    До речі, ця фраза стосується також Бляберуся.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Японська мавпа неймовірно тупа, що взагалі властиво зебуїнам. Більш того, вона настільки полюбляє діалект московського улусу, що навіть не поцікавилось, як назва партії пишеться чешською.
    Партія заснована Гашеком мала назву "mírného pokroku v mezích zákona". Слово "mírného" перекладається з чешської мови як "помірний" але на російській мові, без якої Ви жити не взмозі, це слово перекладається як "замедленньій". І в українському і в російському варіанті перекладів немає жодного натяку на "поміркованність" або "продуманность".
    Отже, дурна мавпа японська, я чергового разу ткнув Вас пикою у лайно. Цього разу стосовно лінгвістики, тобто теми, в якої мавпа хизується своїми глибокими, як вона вважає, але насправді жалюгідними знаннями.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Крики із піною з рота, властиві поррохоботам, яке тут можна зробити порівняння, хоча би єврейська сім'я, дитина там може народитись потворною і недорозвинутою, але для всіх будуть кричати про "Самого умного" і "Самого красивого", тобто на широкий загал сімейні проблеми виносити не будуть, а як поступають порохоботи - недоліки влади, нехай знає весь світ.

9. Blaberus

Ні, мавпа японська, дурак це саме Ви. Чому? Читайте попередній допис.
    По-перше, я не ідіот. Це Лактоша позіціонує себе як ідіот. Що таке ідіот? Ви, безумовно, про це і гадки не маєте. Я це неодноразово пояснював вищезгаданому форумчанину. Якшо Ви бажаєте дізнатись щось нове і набратися розуму, уважно вивчіть та законспетуйте мої дописи.
    По-друге, я чудово розумію що таке сіноніми.

10. Blaberus

Вважаєте що мавпа японська є порохоботом?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не вважаю.

12. medwedo berlogsoni

mirny.JPG
    Бляберусь, ви яким словником користувалися?
    Не Гугл-перекладачем випадково? Той спочатку з чеської перекладає на російську, а потім - з російської на українську.

13. Blaberus

Мавпо, Ваша пика в лайні Вашої неписьменності. Чим більше Ви пускаєте бульбашок, тим смішнішою Ви виглядаєте.

14. Blaberus

Чому? Він робить корисну справу. Демонструючі тупість, він показує інтелектуальний рівень бидла, що обрало падлокловуна.

15. medwedo berlogsoni

Смішний Ви. Тому що я Вам довів, наводячи переклад з українсько-чеського словника, що "поміркованого" українською перекладається як "mírného" чеською.
    Слово "mírného" - в родовому відмінку. Але звідки Вам знати такі тонкощі?

Коли Гашек створював цю партію, то мав на увазі також і відтінок слова mírný - що українською найкраще перекладається як "поміркований", тобто, без зайвого фанатизму. Прогрес без зайвого фанатизму.
    замедленный - це сповільнений.
    Ось Вам приклади перекладу речень зі словом "поміркований" на російську, а Ви там пошукайте, щоб воно перекладалося як "замедленный"
    поміркований в русский, перевод, примеры предложений | Glosbe

І, до речі, про японців.
    Приклад - звідти ж.

Чекаю на приклад, де "поміркований" перекладено фахівцями як "замедленный"

І зауважте, що я на Ваші образи не ображаюся. Тому що Ви своєю поведінкою і дописами демонструєте тупість порошенківського електорату.

Стосовно Гашека, то я впевнений, що Ви про такого письменника навіть не чули, не кажучи вже про те, щоб читати його твори.

16. Good man

Good man Обычный человек

Друзья, я просто плакал, когда читал эту новость.

"Слуги народа" решили награждать своих оскандалившихся нардепов премией "Золотая сосна"
    https://strana.news/news/355735-slu...a-ee-budut-vydavat-za-ljapasy-v-politike.html

В этой новости прекрасно всё: и отношение к женщинам и уважение к нашей сосне/борщеварочке.
    Мои труды не пропали даром, не зря я подхватил мотив слуг народа и начал называть борщеварочку сосной, слуги народа решили увековечить мои труды.:hi:

17. У зв'язку з затриманням на Батьківщині кримінального злочинця і алкоголіка Міхуєля незрозумілою є доля реформ і простих рішень за 70 днів в Україні.

Володя, збирай РНБО. Кажи щось, Володя!
    Самольоти лєтят, будєм бомбіть.

18. medwedo berlogsoni

Ну, всьо. Хомчин уже добре повечеряв. Ністегонісцего @Мих - а згадав.

19. Good man

Good man Обычный человек

Что скажешь по поводу золотой сосны?:haha:

а де твій аватар? :)