Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У нас не двопартійна і не однопартійна система, створювати партії може, і Притула, і Полякова, інша річ, скільки ці партії проіснують і на що будуть впливати.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, я хочу, щоб все було добре для кожного з нас :)
    От тобі зараз добре чи нє?

3. Gyppsy

А шо, нормальна назва :good: :)
    Все одно ж якусь народну назву треба мати ;)

4. Нє

5. Ну що притулісти, тепер є срака, до якої можна притулитись!

А шо слава третій раз не зацвіте?

6. Gyppsy

А шо тобі не так?
    Може тобі чимось допомогти?

7. Німеччина, Франція та Італія ініціюють скасування безвізового режиму з країнами Західних Балкан, Україною, Грузією й Молдовою.

Причина: зловживання безвізом з метою незаконного проживання в ЄС, збільшення клопотань про надання притулку в країнах ЄС (понад 50:wacko:, торгівля людьми.

8. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый и чмырёныш - это классическое "кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку".
    Обсасывают словесно друг друга.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ото вона й буде. Народна назва. І не важливо, яку назву партія Притули матиме в державному реєстрі.

10. Gyppsy

То шо, помогти тобі з візою, чи шо?

11. Gyppsy

Думаю, що варто би Притулі підказати для державного реєстру назву партії "Файна Юкрайна" :scratch_one-s_head:
    А шо, нормально, нє?
    Бо якщо він назве партію "Вар"яти", то то не буде файно, бо я тото "Вар"яти-шоу" не переношу...
    А шо, прикольний мультик, шо нє? :)
    @medwedo berlogsoni, а чим там закінчилася та регата?, бо я вже не пам"ятаю, а дивитися лєнь.

12. Lanktocha

Знову не тих критикуєте, панове порохобти. Як із піною з рота кричать про клоуна Зеленського, так і тут будуть ойкання, що Притула тільки гуморист, шоумен... Але скажіть, багато таких волонтерів та таких, хто допомагає бійцям на передовій та ЗСУ в цілому? Звичайно, це не привезення Порошенком ящика з абрикосами під камери "Прямого".
    Сидіти на дивані і когось критикувати та когось осуджувати легше.

13. Плішивий планктоша. Тобі скільки раз казали не лізти до армії. Ти від скількох повісток відкосив?
    Назви хоч одного волонтера зі Львова? А їх там багато і відомі вони на всю країну.
    Скільки грошей потратив віслюк на армію і скільки снайперських гвинтівок закупив Порошенко?
    Скільки зараз пиріжків дають за згадування Порошенка?

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Скільки раз говорили не гавкати!
    Що таке погіршення стану здоров'я, що в чомусь треба обмежитись невідомо? Сидіти в теплі на дивані, на когось гавкати і когось звинувачувати легше?
    Констатація факту це не стратегія військового нападу чи захисту. Чи нових методичок не прислали, а на когось гавкати і заробляти пиріжок треба.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Колись Ярослав Гашек створив партію, яку назвав "Партія поміркованого поступу в рамках закону". Одним із пунктів програми була націоналізація двірників.
    Партия умеренного прогресса в рамках закона — Википедия

• Безграмотно Безграмотно x 2
    • Смішно Смішно x 1
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Щоб добре було жити циганам? Але я цьго не хочу. І що тепер?

17. Blaberus

Яка малописьменна мавпа!

18. Lanktocha

МАЛОПИСЕМНА

Не вважаю Притулу ідеальним політиком. Але як його запрошували на шабаш Салавйова-разбойніка, хотіли зробити хлопчика для биття і яка була відмова.

19. Blaberus

До чого тут притула і Соловйов, коли мова йде про тупість зебіла medwedo berlogsoni ?

а де твій аватар? :)