Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. #ПолітФанКлуб
    Герман Аксьом:
    Мар'яна має виражені симптоми хворої людини:
    Розлад мислення, ослаблена здатність думати і говорити ясно, логічно і реалістично.
    Безугла відчуває емоційні переживання, які безпосередньо пов'язані зі стусанами та кількістю виданої валюти.
    Вона помилково переконана, що їй вірять.

"Со стороны казалось, что она думает. На самом деле в ее голове бегали тараканы и причитали "Что делать-то, что делать?"

Воно вже справді боїться? Невже справді почало доходити, що сяде? Що підписи на всіх протоколах тск - її, а не ермака, лукашенка, фсб чи Папи Римського?

Валерій Прозапас:
    Треба було бачити вираз обличчя "журналіста" Шустера, коли в прямому ефірі його шоу колишній генпрокурор Рябошапка нагадав, що вважає справи проти Порошенка нікчемними, через що відмовлявся підписувати підозри, і що новий генпрокурор ті справи позакривала.

Замість підхопити цю сенсаційну тему Савік ізмєнівшимся ліцом побіг до чергового маразматичного слугі вислуховувати маячню про збільшення надоїв.
    Ну не цікавить його хто відкривав ті десятки справ та за чиєю командою, скільки десятків мільйонів коштів було витрачено на весь той юридичний непотріб і хто врешті решт має нести за це відповідальність.

Просто колективний Шустер покірна обслуга системи, якому не цікава ніяка держава, ніякий шлях в цивілізований світ, тільки гонорари, навіть якщо в рублях.
    Українське суспільство продовжує бути заручником медійної окупації, де правда звучить скоріше як виключення, і не викликає інтересу у обнаглівших від безкарності лайнометів.

"Вагнергейт":
    Бурба підтвердив, що провал спецоперації стався після наради в кабінеті Зеленського - наказ про перенесення дав Єрмак

Володимир Омелян:
    Ні Шарія, ні Портнова, ні Медведчука, ні Зеленського, шефіра не існує.
    Є КГБ!

"Кортежи - нах/й!..." (с)
    Taras Berezovets:
    Зеленский усилил личную охрану и увеличил количество машин сопровождения в кортеже.
    Это тот «сильный ответ», который обещал гарант.

Шлем:
    Кортеж Зеленского нужно усилить танками, вертолетами и точками У

Выпас Ватоцефалов:
    С каждым днем растет благосостояние народа!!! При Порохе кричали про "зубожіння" и покупали подсолнечное масло по 35 грн. Сегодня покупают почти по 80 и все довольны! И никто не гавкает про пол-вареника!!!
    А гречка в країні гречкосіїв за 70 гривень?

Йозеф Кнехт:
    Простий нарід приносив до офісу Зеленського золоті коронки, щоб заплатити нардепам по 100 тис. доларів за Закон про олігархів. Тепер точно весь нарід заживе в достатку.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Придумайте вдалий приклад, коли обіцяють щось гарне в одному екземплярі, а дають два.
    Я от придумав таке: Ваш кум каже Вам, що коли льоха опороситься, то дасть вам одне порося. А потім приносить двоє поросят.
    Можливо, приклад і не вдалий, придумайте кращий.
    Якщо президент робить щось корисне для держави, дійсно корисне, то хай продовжує в тому ж дусі ще один термін.
    Можливо, якби Порошенко тоді відразу не обіцяв, що буде долар по десять і війну закінчить за пару місяців, а сказав чесно, що дасть кожному попу гармошку (чим він хвалився, балотуючись на другий термін), то може б я за нього і в 2014 році не голосував. Можливо, проголосував би за Рабіновича.

Останнє редагування: 26 вер 2021
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Якщо..., Можливо..., Можливо..., якби...
    Все можливо, якщо... Якби та каби та в роті гриби:)
    Але маємо те що маємо ;)

@medwedo berlogsoni, хочете Зе - просіть його, хай іде на другий термін і голосуйте за Зе, хто ж Вам боронить.

А от мені головне - аби не Порошенко.
    Я би за Притулу голосував. Але він поки що нічого не казав за свої плани.
    Так що буду визначатися пізніше, коли почнуть реєструватися.

зі
    а за мене, мого кума і порося Ваш приклад невдалий.
    Я мав одного кума, та й той москаль і льох він не тримав.)

Та і нема вже кума... Файний був хлоп...

Останнє редагування: 26 вер 2021
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Аби, яби, гриби...
    На добраніч.

5. Gyppsy

:)
    На добраніч.

6. На самом деле сейчас больше всех от закона о деолигархизации выигрывает фракция «недоГолос», т е «Справедливость». Как говорил покойный Чечетов – оцените красоту игры!

➡️Во-первых, денег заработали. Говорят о 20 миллионах долларов США. В условиях, когда их негласный лидер Сергей Притула никак не может найти деньги на финансирование партии, лишняя копеечка не помешает.

➡️Во-вторых, показали себя несгибаемыми борцами с олигархами. Бывшая шабунистка Устинова об этом теперь кричит по всему Фейсбуку.

➡️В-третьих, выставили весь остальной «Голос» Рудык и Железняка, холуями олигархов. О чем тоже теперь будут много и часто говорить.

И самое главное. Грантоеды со стажем, Устинова и Юрчишин не могли не понимать, какой будет реакция на закон со стороны Венецианской комиссии. А оттуда уже позвонили Зеленскому и попросили представить им текст закона, который Аппарат ВР уже назвал несовершенным, т к нашел там гору ошибок.

То есть, закон будут переголосовывать. То есть, к «борцам с олигархами» снова обратятся. Явно с не меньшей суммой. За меньшую, они с олигархами и всерьез побороться могут.

Не нужно удивляться такой циничной ловкости. «Справедливость» – это все кадры Шабунина и дружественных организаций. А если бы по цинизму и лицемерию проводили чемпионаты, Шабунин был бы председателем жюри. Они себя еще покажут не раз. Даже интересно, сколько с ними такими выдержит, в общем-то, добродушный шоумен Притула? Хотя…

‼️Власть людей развращает кошмарно. Посмотрите на «Слугу народа» и вспомните этих же людей весной-летом 2019 года. Впечатляет разница?
    Печерский холм

7. Gyppsy

Не буду читати

Міську-поц, якщо вже шось пишеш у відповідь на мій допис, то давай на людській мові ;)

8. На насправді зараз більше всіх від закону про деолігархізації виграє фракція «недоГолос», тобто «Справедливість». Як казав покійний Чечетов - оцініть красоту гри!

➡️По-перше, грошей заробили. Кажуть про 20 мільйонів доларів США. В умовах, коли їх негласний лідер Сергій Притула ніяк не може знайти гроші на фінансування партії, зайва копійчина не завадить.

➡️По-друге, показали себе непохитними борцями з олігархами. Колишня шабуністка Устинова про це тепер кричить по всьому Фейсбуку.

➡️В-третє, виставили весь інший «Голос» Рудик і Залізняка, холуями олігархів. Про що теж тепер будуть багато і часто говорити.

І найголовніше. Грантоїди зі стажем, Устинова і Юрчишин не могли не розуміти, якою буде реакція на закон з боку Венеціанської комісії. А звідти вже подзвонили Зеленському та попросили показати їм текст закону, який Апарат ВР вже назвав недосконалим, т до знайшов там гору помилок.

Тобто, закон будуть переголосовувати. Тобто, до «борців з олігархами» знову звернуться. Явно з не меншою сумою. За меншу, вони з олігархами і всерйоз поборотися можуть.

Не потрібно дивуватися такій цинічній спритності. «Справедливість» - це все кадри Шабуніна та дружніх організацій. А якби з цинізму іта лицемірства проводили чемпіонати, Шабунін був би головою журі. Вони себе ще покажуть не раз. Навіть цікаво, скільки з ними такими витримає шоумен Притула? Хоча ...

! Влада людей розбещує жахливо. Подивіться на «слуг народу» і згадайте цих же людей навесні-влітку 2019 року. Вражає різниця?
    Печерський пагорб

9. Gyppsy

О, про Притулу написано :)
    А я якраз про нього нині десь тут згадував.

Міську-поц, я не дуже вникав в твій допис, але якщо за Притулу говорять - то є айс :yahoo:
    Може і справді він захоче булаву потримати, га?

10. На насправді зараз більше всіх від закону про деолігархізації виграє фракція «недоГолос», тобто «Справедливість». Як казав покійний Чечетов - оцініть красоту гри!

➡️По-перше, грошей заробили. Кажуть про 20 мільйонів доларів США. В умовах, коли їх негласний лідер Сергій Притула ніяк не може знайти гроші на фінансування партії, зайва копійчина не завадить.

11. Gyppsy

Ну то добре, бо я голосував за Голос ;)

12. Грошей заробили. Кажуть продались за 20 мільйонів доларів США.

В умовах, коли їх негласний лідер Сергій Притула ніяк не може знайти гроші на фінансування партії, зайва копійчина не завадить.

13. Gyppsy

Та то все тільки "Кажуть" . А в принципі - най мають, вони ж молоді, їм тре.
    Подивимося, чи їхні мами, цьотки, тещі і свекрухи ні з того ні з сього почнуть скупляти дорогі машини, землю гектарами і шикарні квартири ;)

А Притула якщо захоче, то гроші знайде

14. Злодія до злодія так і тягне. І чому я не здивований

15. Для 73% "українців" ненависть до Порошенка набагато важливіша, ніж любов до України.

16. І що цікаво:
    Багато з них такі щирі патріоти, що зі своєю звичайною проукраїнською позицією поряд з ними навіть соромно себе уявити.
    А спитаєш, кого вони, крім Пороха, бачать РЕАЛЬНИМ лідером проти олігархічно-рашистсього зе-режиму - не говорять!
    Тільки верещать і матюкаються

17. 73% - це результат успішних московського агітпропу і сучасних інформаційних і психологічних технологій РФ.
    На жаль, центр інформаційних і психологічних операцій РФ міцно тримає Україну в культурному, інформаційному, психологічному і ментальному полоні.
    Багато з 73% не дурні, але вони - жертви вікової окупації ордою. Орда перетворила людей на істот, які жиють, думають як свинособаки і вважають себе "адін народ" з ними.
    73% (2019) - то є жертви успішної наступальної інформаційної спецоперації в гібридній війні орди проти України.
    На жаль, ті 73% - майже такі ж свинособаки!.
    Свободи, честь, самоповага - ніщо для цих
    73%. Ці свинособаки з українськими паспортами будуть знову і внову повертати нас в безправний і кривавий "рускій мір".

18. Gyppsy

Йой, Міську-поц, дай си на спокій... Ти тарабаниш шо попало, як то старе відро :)))
    Кажи конкретно - хто і шо вкрав?

Міську-поц, ти попробуй перестати ставити на один щабель Порошенка і любов до України, бо це вже не в моді ;)

19. Я й не ставлю.
    Я ставлю 73% і любов до України як несумісні поняття.

20. Трохи роздумів

За поребриком пройшло голосування, саме голосування а не вибори. Те голосування ще раз показало нам колективного путіна-зюганова.
    Але я зараз не про це, а про "умноє голосованіє", УГ ,чи як я його називаю "угрюмоє гівно".
    Біда в тому, що ця технологія була успішно апробована в Україні ще навесні-влітку 2019: хто завгодно, аби не Порошенко, за кого завгодно, аби не за ЄС. Просували її як мацковські політтехнологи, так і наші попихачі, а також частина псевдоліберальної і псевдопатріотичної тусовки - хто за гроші, хто за посади, хто за власним бажанням, бо щиро вірив у того хто-завгодно. Результати ви знаєте, і вони знають.
    Чому про це пишу? Та тому, що УГ по-українськи нікуди не ділось. Мацковські наративи нікуди не ділись: вони живуть і процвітають. Тепер ми знову чуємо "аби не Порошенко, за кого завгодно, аби не за ЄС". І так само, як в тому угрюмому гівні новоявлені лідери суспільних думок заявляють, що не можуть повідомити ім'я лідера чи назву партії, за яку потрібно голосувати, вони все розкажуть в переддень виборів. Чому мені від цього всього так міцно смердить московськими темниками. Чи це вже навіть не темники?
    Іван Виговський

а де твій аватар? :)