Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Ты не правильно расставил акценты. Он берёт. Даже в долг. И берёт безусловно.
    Когда мужчина берёт, то и он сам и мы прекрасно знаем, как такой будет отдавать долг.

Заметь, всё с его слов.:)))

2. Good man

Good man Обычный человек

Прекрасный кадр. Глава Мелкософта наглядно демонстрирует то, как он относится к гостю. Очень почтительно, слегка склонив голову. Смотрит не сверху вниз, а снизу вверх, показывая тем самым максимальное уважение.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли кажуть, що замах на Шефіра - інсценовка, бо стріляли в того, хто за кермом, то хочу нагадати, що мерседес - з тонованими стеклами, і якщо Шефір полюбляв їхати за кермом (а я вважаю, що він має права), то цілком логічно, що стріляли в того, хто за кермом.
    Можливий також варіант, що з тієї сторони дороги простіше заховатися чи здійснити відхід після замаху.
    Варіантів може бути багато. І диванні експерти та їх посіпаки в особі Хомчина краще помовчали б.

Найімовірніше, що мало місце залякування депутатів перед голосуванням закону про олігархів.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Як би там не було, але ж по факту замах вчинено на водія. До чого тут Шефір?

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А пальци вот оні(С)
    Звиняйте, поплутав за ОПЗЖ та За майбутне. Вибачте, але в сортах гівна не розбираюсь.
    Є. Справа в тому, що Зажоп теж не зацікавлений в диктатурі дегенератів, тому що комфортно себе почувати можуть лише в умовах демократії.
    Дуже тонкий гумор. ви, напевне, не пропускали жодного дебільного "кварталу"?

6. Blaberus

Так. Кому взагалі потрібен сценарист жартів для бидла? Набої коштують дорожче ніж його жалюгідне життя.

7. Blaberus

Але ЄС залякати не вдалося.

8. medwedo berlogsoni

Ошибка вышла, вот о чем молчит наука: Хотели кока, а съели Кука.

View: https://www.youtube.com/watch?v=v9O80pSI3t8

9. Gyppsy

Вєнєдіктова заявила, що замах вчинили професіонали.
    А профі таких проколів не роблять ;

Так що справу треба розглядати як замах на вбивство водія, а Шефір - лиш одна з багатьох версій.
    А може водія заказала коханка, котру він кинув? Обманута коханка - це крутіше настрашеного олігарха ;)

10. Good man

Good man Обычный человек

11. medwedo berlogsoni

Ну, тоді це точно не Росія. У Росії в цьому плані прокол на проколі. Згадаймо солсберецьких.

12. Gyppsy

Рашка - атстой. Моссад рулить :rock: :)

13. medwedo berlogsoni

Я думаю, що Моссад може допомогти в плані розслідування цього інциденту. Тим більше, що в Ізраїлі "на четверть бывший наш народ"

14. Gyppsy

А я думаю, що це розслідування нікому не потрібне.
    За кілька днів все стихне. І будуть слідчі лиш папірці перекладати.

Останнє редагування: 24 вер 2021
  15. medwedo berlogsoni

А Ви на карту дивилися? Де стріляли. Я щойно подивився. На тій дорозі, де стріляли, ліс лише з одного боку.
    Так що залишається вияснити, куди їхала машина, в який бік. І тоді стане ясно, на кого намагалися вчинити замах.
    Карти Google

16. Gyppsy

Для чого воно мені?
    Хай стріляються. Вони на роботі.

17. medwedo berlogsoni

Так Ви про це третій день балакаєте, висуваєте версї. Також на роботі?:cools:

А от Герашенко, який Антон, сказав, чому стріляли в шофера, а не Шефіра.
    У МВС пояснили, чому кілер стріляв не по Шефіру, а по його водієві

В цьому є якась логіка, правда?
    Або якщо хотіли взяти Шефіра в заручники і вимагати чогось від Зеленського, га?

Гаразд, поки бувайте, бо і іспанська не вчиться, і робота є (я в ЛФ - не на роботі :dirol: )

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Интересное интервью Христо Грозева газете НВ.
    Охотник за правдой. Интервью с Христо Грозевым из Bellingcat о провале спецоперации по «вагнеровцам» и агентах ФСБ в Украине
    Вот эта "сложившая в обществе оценка" - это Порошенко, гнида, со своими посипаками. Как же он мог упустить такой шанс уничтожить рейтинг новой власти, навести тень на плетень? А там уже неважно, что будет. А Зеленскому кто-то из военных\разведки просто дал неудачный совет -замалчивать операцию. Неопытность, осторожность- и конечно, трудно представить, что ФСБ не знало. А, может, и правильным был совет, а Христо не все знает.
    История со многими неизвестными...
    Но где зрада? ее нет. Покопаться в правлении Порошенко таких мнимых зрад можно накопать вагон, причем с жертвами. Здесь хотя бы никто не погиб...

19. Можна довго і красиво розповідати про дешеві тарифи, зниження цін на електроенергію і фіксовану ціну на газ, але економіка і ринок - річ проста і невблаганна.

Нафтогаз витратив вже всі кошти і йому додатково потрібно ще 123 млрд грн для проходження опалювального сезону.

Після підписання Президентом закону 3608-д, яким списали борги Фірташу і декільком меншим олігархам та повісили на Нафтогаз понад 100 млрд грн, разом із цією дірою - проблем у Нафтогазу вже на чверть трильйона грн…

Де взяти гроші на закупівлю ще мін 3 млрд кубів газу (це якщо зима буде м’яка) і як оплатити популізм Зеленського - тепер має думати сам Зеленський.

Монархія - це не завжди трон, часто це гільйотина…

Як ми і попереджали, «долар по 8» Януковича завершується зруйнованою економікою, багатомільярдними боргами, політичною кризою.

20. Gyppsy

Так, на роботі. Я ж давно про це сказав ;)
    Ну от бачите, ще одна версія про водія.
    Видно, Герашенко, який Антон, мене на ЛФ прочитав і трохи черепком подумав. Не все ж йому тарілки вилизувати :)
    @medwedo berlogsoni, якщо хочете, то є вакансія - потролили москалів. Бо там Володя зі Львова не справляється.
    Платять файно ;

а де твій аватар? :)