Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ви стрілочник? Батєнька?

Mykhaylo Khomchyn

Тут сновне гасло - поверніть владу, ми ж стільки вклали і так старалися. Але пішло не по сценірію, не ті були суперниками, залишається тільки нити і тріпатися.

2. View: https://twitter.com/sashkof2/status/1439850251725201412?s=19

3. Lanktocha

І що?
    Робити перевибори, за принципом боксерського матчу-реваншу? Такого не буде, а теоретично, навіть, якби таке провели, не дуже інший був би результат, як у 2019. Знову ойкання та гівнометання порохоботів.

4. Господи, яке ж бо воно тупе і дурне

5. Lanktocha

Скоріше одержимі і зациклені інші. Нехай світ валиться, але владу поверніть!
    У кого поки що найвищий рейтинг і антирейтинг?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, а Петро дальше без маски і рукавиць ходить. Потім знову будете скиглити, що геть-man шмарклями обмальований :)))

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що таке? Тема Арєстовіча Вам чимось незручна?

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Валовой внешний долг Украины вырос более чем на $2 миллиарда
    Класно, да?
    А чому не написати в заголовку
    В сравнении с январем уровень государственной задолженности снизился на $0,4 млрд

Чому в заголовок не винести

относительно валового внутреннего продукта госдолг сократился до 75,9% с 78,61% на конец первого квартала (на начало года долг составлял 81,2%

Тобто, державний борг на початок року складав 81 відсоток від ВВП, а потім скоротився до 76 відсотків.

Для тупих порохоботів пояснюю на пальцях.
    Якщо в мене була зарплата 1000 гривень, і я винен був 800, то це - дуже плачевно.
    А якщо у мене зарплата стала 10000 гривень, а я винен - 1600, то це вже не так і плачевно.
    Так, можна сказати, що мій борг зріс у два рази, а можна сказати, що мій борг складав 80 відсотків від моєї зарплати, а тепер складає 16 відсотків. Я взяв для прикладу надумані цифри, щоб було зрозуміліше.
    Що таке тисяча боргу для людини, у якої зарплата тисяча, і що таке десять тисяч боргу для людини, у якої зарплата сто тисяч?

9. medwedo berlogsoni

@Gyppsy , Вас також стосується
    Що б Ви хотіли, щоб Ваш борг виріс у півтора раза, а зарплата - у три рази, чи щоб Ваш борг зменшився на десять відсотків, а зарплата залишилася як і була?
    Мається на увазі - щомісячний борг (комуналка) і щомісячний дохід (зарплата або пенсія).
    Те що борг зростає - не страшно, якщо більшими темпами зростає ВВП.

10. Lanktocha

Взагалі то, не про нього йшла мова. Не забороняється згадати, хоч Папу Римського, хоч Пушкіна... але тоді це буде викручування, як вуж на сковорідці.

11. Gyppsy

:)
    Це не до мене.
    Я якщо і беру в борг, то точно знаю з чого я буду його віддавати. Також я не перезичую, щоб віддати попередній борг. І ніколи я не беру в борг під відсотки чи якісь умови.

Дайте цифри динаміки держ. боргу і ВВП

12. Тільки обережно з цифрами. Я все переглянув.
    Державний борг України [2021] ᐈ Мінфін

13. Gyppsy

Міську-поц, тут не переглядати треба, а привести динаміку держ. боргу і ВВП.
    Так що покури ;)

14. А ти відкрий і там динаміка з 2012 року, лопух

15. Gyppsy

Ціхо, Міську-поц. Сказано - покури, значить покури.
    Чо сі пхаєш?

16. Blaberus

Але зараз йде.

17. Blaberus

А навіщо тобі брати в борг, якшо ти крадеш та жебракуєш?

18. Blaberus

Стосовно рейтингу не в курсі, але найвищій антирейтинг має шмарклява потвора.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

Я навів учора цитату, де сказано, що ВВП зріс, і у процентному відношенні держборг до ВВП зменшився.
    Якщо запитаєте мене, з чого починати вивчення іноземних мов, я із задоволенням відповім, а шукати графіки у мене на другому чи навіть на третьому плані. Гугл Вам допоможе, якщо цікаво.
    Мені ж просто досить знати, що Зеленський - кращий президент, ніж Порошенко, та й інші попередники. (Ющенко, наприклад, був ставленикои Порошенка, а Янукович - Ахметова).

20. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, в доповнення.
    І, крім того, порівнювати свої особисті борги з боргами держави некоректно.
    Нинішня влада віддає борги і відсотки, створені попередниками.
    І Ви ніде б не ділися, якби Ваші дід та батько залишили Вам у спадок борги під заставу будинку, в якому Ви живете, то і Ви б віддавали відсотки, і перепозичали, і думали б, як би заробити більше, щоб віддати ті борги, в які Ви не влазили особисто.
    Є маса прикладів, коли змушений віддавати борги, так би мовити, чужі.

а де твій аватар? :)