Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Участь Порошенка в наступних президентських виборах - це гарантія обрання Зеленського на другий термін. Якщо він, Зеленський, вирішить балотоуватися вдруге. Я - за.
    Ну, а Порошенко нехай старається попасти в другий тур, обійшовши, наприклад, ну, не знаю кого. Мураєва, наприклад, на якого зараз робить ставку олігарх Ахметов.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову вибір "меншого зла"?
    Сподіваюсь, на наступних виборах фаворитами будуть не політики "старої генерації"

3. 20210908_044349.jpg

• Баян Баян x 1
  4. Кацалапий вже на підтанцьовках у хуйла:

Хуйло про Порошенка:
    "Кто угодно - только не Порошенко!"

Хуйло про Зеленського:
    "Путин заговорил о возможности переизбрания Зеленского на второй срок".

• Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. medwedo berlogsoni

Чому?
    На минулих виборах я, і вважаю, що багато таких як я, обирали Зеленського, як менше зло, тому що за п"ять років надивилися на Порошенка-брехуна.
    Тепер же я, як і багато інших виборців, голосуватимуть за Зеленського свідомо. Якщо він діятиме в тому ж дусі, що і протягом цих двох років. Армія розбудовується, гривня стабільна, дороги-мости будуються, на міжнародній арені очевидні успіхи (одна лише Кримська платформа, яка об"єднала багато країн проти російського агресора, чого варта). А те, що Зеленський носить не тим боком вишиванку, чи голос не такий як у покійного Козловського, то вже діло десяте.
    Я, наприклад, з нетерпінням чекаю, на скільки позицій Україна підніметься у рейтингу якості автошляхів за результатами поточного року.
    Мені, наприклад, приносить задоволення те, що я, їдучи в район, як включив п"яту передачу, так і на ній і їду весь час. Раніше смикався на третій-четвертій, кермом крутив туди-сюди, але все одно часто стукався підвіскою, аж зуби деренчали.

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брешеш, сучий потрох.
    Не казав путін такого.

• Подобається Подобається x 1
  7. medwedo berlogsoni

Повторюю.
    Якщо Тарас Чорновіл, що перебіг від Ющенка до Януковича, а зараз виступає на Шустері Ахметова, проти Зеленського, то я - за.
    Крапка.
    Це мені нагадує одну казку дядечка Римуса, яку я читав в дитинстві.

Казки дядечка Рімуса — Джоель Чандлер Гарріс, повний текст твору

Знаєте, Хомчине, чому Ви - дурень? Тому що Ви вірите словам Путіна. Слова Путіна абсолютно нічого не важать.
    А Ви придаєте значення отим словам Путіна, як наче це - істина.

І чому це Ви скрізь і повсюду намагаєтеся на ЛФ притягнути Пуйла? Під будь-яким приводом?

8. medwedo berlogsoni

Хомчине, дайте коротку відповідь на запитання: "Хуйло сказало правду чи ні?"

9. Lanktocha

Якщо конкретно, чув таку фразу від порошенківського підгавкувача Герасимова.
    Безальтернативного Порошенка тут немає.
    Невдале і неправильне порівняння Зеленського з "кроликами", які окрім "кролики - это не только ценный мех", майже всі жарти - висміювання українства і проукраїнськосьті, зрештою, стали вони перебіжчиками і запроданцями, як і Таїсія Повалій та Ані Лорак.

10. Про що можна говорит. З зеленими підарасами, що заперечували операцію проти вагнерівців?

Американський CNN підтвердив , що операцію із затримки вагнерівців ( російських найманців, які були причетні до знищення MH 17 і українських військових) готували українські спецслужби. Спецслужби США знали про цю операцію. Це повне спростування слів Володимира Зеленського про те, що ніби то цю операцію організовували іноземні розвідки. Зеленський сам підтвердив, що причетний до зриву операції.
    Фактично це прямий акт державної зради або державної дурості. Або , що гірше- і першого , і другого.
    Канал CNN підтримує демократів, тобто чинну американську владу.
    Відтермінування розслідування Bellingcat до зустрічі Зеленського з Байденом і поява матеріалу на CNN відразу після візиту може означати незадоволення адміністрації США позицією Зеленського під час візиту. М'ягший, але звинувачувальний матеріал на CNN- це сигнал Зеленському. Якщо на нього не буде реакції,якщо Зеленський і далі провадитиме корупційну олігархічно- популістську політику , незабаром з'явиться жорсткий матеріал Bellingcat.

11. Lanktocha

І дійсно, запитання було інше.
    Таку операцію міг зірвати і будь-який інший президент.

12. medwedo berlogsoni

Хомчине, про це розповіли кореспондентам СіЕнЕн неназвані джерела, і Росія відразу почала посилатися на це, як на правду.
    До речі, спецслужби США нічого не говорили, то неназвані джерела щось побулькали.
    Ми чекаємо на докази Беллінгкет, а не на те, що там набалакали неназвані джерела. Неназваними джерелами можуть бути ті, кого відігнали від корит.
    Ви дуже багато написали чужого, а скажіть свою думку: Пуйло каже правду чи ні? Одним словом.

13. medwedo berlogsoni

От з"явиться, тоді і побалакаємо. А поки що неназване джерело повідомило, що у Вас на лобі пуцька почала рости, Ви її капелюхом прикриваєте.

14. Шапітолій каже, американський медіагігант CNN став агентом ФСБ через те що опублікував розслідування про те як клоун і оточення зливали операцію затримання вагнерівців, власне, ФСБ.

Зливаєш операцію ФСБ - ти не агент ФСБ.
    Розповідаєш про це - ти агент ФСБ.

В такій замисловатій "логіці" прямий наскок і бикування, спроби якогось нечистоплотного чинуші звинуватити найвеличнішого лідера світу, патріота нашого Володимира Олександровича Зеленського, який декілька тижнів теж розповідав про те що вчора розповів СNN.

15. Зе може, як Порошенко свого часу подав до суду на ВВС,подати позов до CNN, виграти суд і довести, що не було ніякої справи"вагнерівців". Чи не може? Не може, тому що в суді спливе ще більше брудних деталей. Чекає на клоуна безславний кінець.

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Но зірвав гондон зеленський,це факт. І з цим йому сидіти у тюрмі довги роки.

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так вже ж придурки вибрали нові обличчя. Чи ні? Що б вони вам стали вони вам повилазили.

18. Lanktocha

Деколи актуальні і старі перевірені кадри, але... Вже вибрали, скоро переоберемо, кінець світу не настав.

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А що, падлокловуну не вірите?

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Порошенко не міг. Чи не так?

а де твій аватар? :)