Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніколи не робив із Зеленського ідола та не чекав чогось надзвичайного.
    Подобається чи не подобається, зараз він на такій посаді.
    Щось незаконно забирали і збагачувались чи не всі президенти, Порошенко в тому числі.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Позавчора мені і сину ввели другу дозу вакцини Модерна. Дві ночі і вчорашній день трохи ковбасило, сьогодні до обіду вже попустило.
    Була ломота в тілі, в м"язах, як при грипові, але не така сильна. Температури не було, або якщо і була, то невелика, в усякому разі я два рази міряв - нормальна.
    Так що я вчора з цього приводу трохи попридурювався: не робив нічого на городі, а вчив у ліжку іспанську.
    Очевидно, що лемент порохободів був намарний. Роблять щеплення всім бажаючим, інша справа, що бажаючих мало. Думають, що перетопчуться.
    І що цікаво: чотири тижні тому нам із сином зробили вакцинацію з нашої ініціативи, не за місцем регістрації, бо ми зараз проживаємо в селі
    І моїй матері зробили вакцинацію (я привозив медсестру додому). Через два тижні сільська медсестра зателефонувала, я її підвіз, щоб зробила друге щеплення матері (КоронаВак), а нам своєчасно зателефонували з райцентра і нагадали про другу дозу.
    Так що все організовано як слід.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Зеленський - Робін Гуд для придурків.
    Він відбирає у них гроші і роздає своїм друзям.
    При цьому придурки люто махають зеленими прапорами і шалено посміхаються

Хай живуть придурки і їх повелитель віслюк.

• Баян Баян x 1
  4. Lanktocha

Не треба копіпастити по 10 раз одне і те саме, раз нових методичок не прислали.
    Я скажу, що може комусь не сподобатись, комусь неприємно чути, але, Зеленський дійсно башгатьох розчарував, але Порошенка із його показухою, договорняками повертати ніхто не хоче, як би не тріпались чорновлохи і форумні боти.

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Основна маса зебілів не була.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Blaberus

Бачіте, яке ганебне падло обрав нарід.

7. Lanktocha

Хотілося би побачити офіційну статистику!

8. Blaberus

На біса Вам сиатистика? Вийдете на вулицю і запитайте у некваліфікованого робітника або базарної баби за кого вони голосували. Щоправда, зараз барани з отари зебілів здебільшого соромляться це визнати. Бо для бидляка найжахливіше це визнати себе лохом.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Blaberus

Я знаю випадки, коли селяни, роботяги голосували за Порошенка, а медики, юристи, підприємці - за Зеленського.
    Та вже сотні раз спростоовували і висміювали, що за цього голосувала інтелігенція, а за цього роботяги і гопота.

10. На фотографії 1961 року - дівчина впала на коліна.

Їй тільки що вдалося перебігти кордон між Східним і Західним Берліном.
    Ще секунда, і її б, напевно, застрелили.
    Але вона встигла.
    Поліцейські з обох сторін тикають один в одного автоматами.

Між ними всього лише намальована риска.
    Потім замість неї буде спіраль Бруно, потім - колючий дріт і, нарешті, триметрова бетонна стіна.

Це фото не про нас. Але є сьогодні уособленням ментальності багатьох українців, яким нарешті треба визначитися, де вони, з ким вони.

Бо не можна одночасно працювати в російській школі і проситися в друзі до українських істориків, дипломатів, письменників , філологів....

Ми або тут, або там. Або з їхнім совком, або з цивілізованим світом.

І нас відділяє риска. Тонка риска нашої ментальності і вибору.

З Україною в серці

View: https://www.facebook.com/100010534627825/posts/1448806658813808/

11. Lanktocha

Неправильна аналогія, таке актуальніше між ОРДЛО і неокупованою частиною України.

12. medwedo berlogsoni

Порохоботи!
    У вас у ваших головах повинні бути літаки, а не мухи.
    Звичайно, розповідається лише про наміри, але пам"ятаємо, що вже зараз виготовляється три літаки, причому саме Зеленський посприяв тому, щоб Антонов почав виготовляти літаки. Для Порошенка головнішими були мухи, бо саме мухи люблять сідати на торти і на гімно.
    Порошенко ж просто хотів знищити завод Антонова.
    Гибель "Антонова"
    Стаття від 31 липня 2017 року.

Цікаво, що означає технічна ліквідація?

Звідти ж
    Що чи хто заважав Міністерству оборони України замовити літаки тоді, в 2017 році?
    А от при Зеленському уже замовили три, і ще, як випливає з ролика нижче, замовлять.
    Так хто руйнував українську державу? Чому тоді Міноборони не замовило такі потрібні для армії літаки?
    А замовило китайські богдани, які нікуди не годяться, та дерев"яні катери на заводі Порошенка?

View: https://www.youtube.com/watch?v=JMI3ujpXUyU
    P.S

Гибель "Антонова"

Останнє редагування: 7 вер 2021
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Що, велике крадівництво скінчилося, що кацалапий на літаки переключення.
    Кацалапий, а може гарні новини для пенсіонерів напишеш чи про зниження тарифів. FB_IMG_1628006932154.jpg

14. Мизансцена: по заколдобистой трассе херачит старый ржавый Икарус. В нём - учителя и дворники, бизнесмены и ITшники, студенты и пенсы. Образованные и те, кто во втором классе скурил Букварь, активные граждане и пофигисты, мызамирыши и УБДшники, в общем каждой твари по паре.

Водитель – весёлый мужичок. Руки заняты двумя АК и велосипедом, на мудях – чёрный квадратик, на ногах – мужественная шерсть и Лабутены.

Вокруг водителя толпа людей в спортивных костюмах фирмы Похуй, в косоворотках, в вышиванках, парочка в кипах, один трансвестит и один волонтёр, похожий на азовского бычка.

- А почему водитель в Лабутенах? Это запрещено ПДД!
    - Мы новое ПДД напишем по такому случаю.
    - Я тут дико извиняюсь, но билет покупался в Европу, а на горизонте – звёзды Кремля…
    - А, пардон, то случайно, ща мы обратно вырулим. Войдите в положение, мальчик впервые за рулём.
    - Мальчик? 42 годика – это в каком месте он мальчик?
    - У него юношеский оптимизм!
    - И поллюции?
    - Это не поллюции, это энурез. Он вырос в Кривом Роге, надо ж понимать!

Один из ближнего круга выхватывает руль и с криком «Йо-хо!» начинает съезжать в кювет. В салоне паника. Пока пассажиры матерятся и молятся, один в кипе сливает бензин. Второй пишет объявление «Продается аккумулятор» и законопроект о возмещении затрат из бюджета.

- А когда обед?
    - Я еще даже и не завтракал…
    - Почему мы опять едем в другую сторону? Почему рулит кудрявая бабулька? Я за неё не голосовал!
    - По ходу тормоза не работают…Кто выпил тормозную жидкость?
    - Это или БЮТ или ОПЗЖ.
    - А при чем тут ОПЗЖ? Шо за намёки? И вапще. Давайте посадим за руль крепкого хозяйственника!
    - Отличная идея!
    - Ты лучше молчи. Ты в гудок подуди лучше. В поддержку.

- Тормозная жидкость, стекломой, бензин и шторочки с кистями…Где все это делось, еще утром было, мамой клянусь?
    - Я стесняюсь спросить почему сразу Беня? Чуть что сразу Беня…Там где прошел Ринат, Бене делать нечего, шоб я уже так жил, как вы тут сидите и врёте!

- АААА, где водитель?
    - Где надо. Видосик пишет, «Накачай жопку с президентом», важное дело.
    - Ой, смотрите, дорога какая ровная. А по ней – ледокол идёт на всех парусах!
    - Огосподи… Зачем нам ледокол?
    - Вдруг спросят, а у нас ни одного ледокола…И вапще, мы науку будем двигать. И в космос полетим!
    - На ледоколе?
    - Не нагнетайте! Дайте ему еще 100 км!
    - Да нате, все ваши. Только у нас уже хвост подбит, бок горит и машина летит на честном слове. Де запаска и половина сидений, сцк?

- А давайте вырастим нового водителя! У меня как раз семена есть.
    - Это семена кабачка…
    - Давайте вырастим нового водителя из кабачка!
    - Так. Я теперь понял, кто спиздил мой кокс.
    - А откуда у тебя незадекларированный кокс?
    - Мама любит. И бабушка.
    - А бабло на кокс откуда?
    - Выиграл в лотерею.
    - Это была не лотерея, а выборы.
    - Но выиграл же! Значит лотерея.

- Как вы все затрахали…Смотрите, у меня есть котики!
    - А я грибы собрал вчера!

- А что это за куча хлама в углу? Зачем мы её везем?
    - Это Голос со Славой. Потом Голос без Славы. Потом два голоса и оба без Славы. В целом - условная партия Притулы. Понял?
    - Конечно понял! Я шо – дебил? Красивое…Таки когда там обед?

- А почему водитель едет вперёд спиной?
    - Это метода пришла из Офиса простых решений: чтоб не видеть трындец на горизонте, надо смотреть назад.
    - Вы там ебанулись все что-ли?
    - Это не мы. Это тяжёлое наследие империализма и барыг.
    - А почему у водителя на коленях Юля крутится? На же мешает! Мало нам лабутенов…
    - Это не Юля, это Серёжа. Хотя какая в опу разница…

- А давайте автобус переименуем в троллейбус!
    * все внямчиво пиздят трансвестита

15. СКІЛЬКИ Кацапів можна знищити одним транспортним літаком?
    А скільки можна знищити сотнями "Стугн"

View: https://www.facebook.com/100063510071059/posts/250492997077701/

16. medwedo berlogsoni

Будуються власні літаки для армії, отримуються військові катери для ВМС України. В Туреччині будують новий військовий корабель. Мовою порохоботів це означає "Зеленський розвалює армію"

View: https://www.youtube.com/watch?v=joDN-25HZ2I

17. Lanktocha

А припиняється виробництво "Стугн"?

Неактуальне правило, як у США, перед виборами ресспубліканці і демократи можуть сваритися, після виборів, хто би не переміг, живуть мирно і працюють в інтересах країни, порохоботи вже живуть виборами, які ще нескоро будуть і, напевно, з іншими кандидатами.

18. Якої зброї не вистачає і на яку непотрібну влада витрачає гроші. Стаття Турчинова
    ФРАГМЕНТИ

2021-09-03
    "Джавелін" заборонений до застосування на першій лінії оборони. Єдиними ефективними засобами протитанкової боротьби в Збройних Силах України є комплекси "Стугна-П" та "Корсар" вітчизняного виробництва. Забезпеченість Збройних Сил України ракетами для комплексу "Корсар" становить 10% від потреби, ракетами "Стугна-П" - 50% від потреби. Потреба обрахована на засадах заявленої "тиші" на фронті і є дуже заниженою.
    Якої зброї не вистачає і на яку непотрібну влада витрачає гроші. Стаття Турчинова

а де твій аватар? :)