Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це Індія, чи що?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є таких немало, хто переконався, що не такий страшний Зеленський, а хто проголосує тільки як за "менше зло", будь суперник у ІІ турі гірший і страшніший, таке саме говорили у 2019, стосовно Порошенка.
    Я ставлюся до Зеленського більше нейтрально. Може бути, вибирати "менше зло" та не бути противсіхом.

3. Епохи
    Колись були "коліївщина", "гетьманщина" ... а тепер "пострадянщина". Навіть в написаних кимось промовах і заявах із усіх щілин лізе "есесер" та "Краткий курс...". Тому для нас - це відновлення незалежності в результаті визвольних змагань, а для них "другой советский союз". Між нами ментальна прірва, яка зменшиться лише в результаті тривалої інформаційної війни.

4. Blaberus

А ще більше тих, хто переконався що Зеленсий тупе сцикло і зрадник.

5. Lanktocha

Читаєш виття прохоботів, напевно знову буде зручний спаринг-партнер для Зеленського, для токсичного Бойка ніякого ІІ туру не буде.

6. Lanktocha

7. Blaberus

Який Ви нудний!

8. Друзі з серйозної будівельної компанії розповіли, що один із учасників дорожного картелю (це шість компаній, котрі виграють УСІ тендери Великого будівництва імені Зеленського на мільярди доларів щороку) запропонував їм стати учасником процесу. З простою умовою - відкат 40 (!) відсотків.
    В кінці минулого тижня поїздили з товаришем по країні й мимоволі змушені були милуватися картинами масштабного ремонту шляхів на різних стадіях готовності.
    - Всі шари дорожного «сендвічу» тонші за норму, - сказав він. За таких умов можна й 40 процентів відкотити. Правда, дорогу за пару років доведеться ремонтувати, але хто про це сьогодні переживає?

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Відкрили міст Таврійськ-Каховка, побудований за п"ять місяців.
    Реальні результати Великого Будівництва.
    Люди щиро радіють.

View: https://youtu.be/4f-uVrhTYFo?t=408

• Подобається Подобається x 1
  10. І ось тобі два роки поспіль розумні серйозні люди, що приєдналися до нової влади, розповідають, що він ніякий не ідіот, а«меткий єврейський хлопчик, котрий швидко вчиться», «почав дуже швидко в‘їжджати в тему», «ставить дуже толкові запитання», а потім хлопчик виходить і заявляє, що кожен губернатор будь-що має побудувати в області завод.
    І ти знову переконуєшся, що ті розумні люди, котрі тобі розповідали байки, просто виправдовували (свідомо та несвідомо) факт, що служать повному ідіоту й невігласу.

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську=поц, не бзди. Все буде добре.

12. "Суб'єктивізація України в світі" - це коли "нас не питають"(с) (про зняття санкцій ПАРЄ з Рашки).

Це коли Україна бере на себе зобов'язання по "формулі Штайнмаєра-Лаврова" і не добивається нічого взамін.

Це коли Рашці дозволили добудувати Північний потік-2 в обхід території України і її думки.

Це коли Зімбабве отримує вакцину раніше за Україну.

Це коли від "нічого про Україну без України" при Зеленському відпадає слово "нічого".

Це коли клоун зливає міжнародну операцію по вагнерівцям, щоб не ображати вєлікого путіна перед перемир'ям.

Це коли наші маски на початку пандемії ми бачимо розвантаженими в Іспанії, Німеччині і Словаччині.

Всі ці казки безсуб'єктного клоуна просто тупа сцянина в очі населенню обдертому бенефіцірами цього клоуна і його розжирілими слугами. Нічого окрім холодної ненависті вона вже не викликає.

13. Lanktocha

Можна подумати, введення санкцій залежить виключно від України, чи проходить порошенківське "Ви вводьте санкції, а я буду із ними торгувати"?
    Комусь бракує масок? У всіх є можливості міняти "намордник" мало не щодня.
    Бажаючі вакциновані.
    Хто ще недавно розпинався, що так повільно вакцинують, що без Порошенка ніяк, вже декілька міліонів повністю вакцинованих, до колективного імунітету ще далеко, як і від захисту від нових штамів, але є багато таких, хто принципово не хоче вакцинуватись, його Зеленський чи Порошенко за руку не поведуть.

14. Blaberus

Якшо санкції введені за агресію проти України, то їх введення залежить виключно від України.
    Я щось не зрозумів: це Порошенко купує зараз електроенергію у кацапів?
    А пам"ятаєте як зрадник продав маски в Італію і їх нам продавали по 20-30 гривень? І штраф 17000?
    Моє підприємство досі не вакциноване. Хоч я записався декілька місяців тому.

15. Lanktocha

Не тільки. Із санкціями активізувалися після збиття малазійського боїнга.
    Не про це йшла мова, Порошенко не вів торгівлю із Росією та окупованими територіями?
    Чесно не чув про таке.
    І я раніше чекав, як кажуть Від Бога підсрачника, підказали, можна у якийсь центр вакцинації, переважно у торгових центрах йти і ставати у живу чергу, можна реєструватись через "Дію", чув про вакцинацію на підприємствх, на деяких було бажаючих може 2 -3%.

16. Blaberus

Ви брешете, що до МН-17 не було санкцій.
    А чому про це не йде мова? Чому при Порошенко ми еспортували електроенергію, а зараз зрадник фінансує вбивства нашіх людей закуповуючі її у ворога?
    А що, зараз президент Порошенко?
    Не брешіть. Це загальновідомі факти.
    Коли я ловлю японську мавпу на тупості або брехні, вона намагається відмазатись що це у неї жарти такі. Ви же намагаєтесь зробити вигляд що вчрра народились.
    Стосовно пунктів вакцинації: в Харкові "Файзеру" нема. Китайським шмурдяком нехай вакцинується зебілоїдне било.
    "Дія" це афера падлокловуна, яка дає можливість для афер з персональними даними громадян.
    Нехай навіть 0,1%! Я записаний.

17. Lanktocha

Були "занепокоєння" та "співчуття" після анексії Криму, після збиття Боїнга більше заворушились, але зовсім не через Порошенка.
    Стояло інше запитання, як так, я освідомлюю, що не президент, але порохоботи це не освідомлюють.
    Недоречно тут бути гурманом. Щодо "Файзеру", якого важко зберігати, приймав від цієї фірми ліки, уколи і крапельницю - асоціації не найкращі, чув від інфекціоністів ( не порохоботів ), найбільше побічних дій поки що фіксували при застосуванні американських вакцин, а саме "АстраЗенека" та той же "Файзер". Я не вакцинувався би хіба що "Спутником".

Останнє редагування: 28 сер 2021
  18. А ви дивуєтеся чому у нас існують планктоші
    20210828_035313.jpg

19. Blaberus

І знов Ви брешете. Перший пакет санкцій був введений в березні 2014 року. МН-17 був збитий в середині липня 2014 року.
    Не соромно брехати?
    Хіба запитання
    Вас не цікавить?
    Взагалі це не освідомлюють зебіли. Бо вини постійно верещать про Порошенко, а про існування падлокловуна вже забули.
    Дречно.
    Ви вірусолог або імунолог?

...............
    І, до речі, Ви не посміли спростовувати факт афери падлокловуна з масками. Отже брешете, все Ви пам"ятаєте.

Останнє редагування: 28 сер 2021
  20. Lanktocha

Було таке. У березні 2014 щось ввели не завдяки Порошенку. Був мінімум, більше активізувалися саме після збиття Боїнга.
    Я не міністр енергетики, якщо надходить електрика з Білоруської АЕС - я проти.
    Особливості будь-якої протиковідної вакцини не скаже, напевно жоден лаборант у світі, хіба що порохобот, я особливостей і характеристик не назвав, так, загальні речі.

а де твій аватар? :)