Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тому і перепитую, хто знає більше тодішні події.
    Звичайно легше, тоді утерти руки, а тепер кричати, що хотів і міг.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А може свідомо брешете.
    Він міг хоч дупу підставляти особам кавказської національності. Але він на дебатах брехав що с початку війни не був в росії.
    Тупий нарід любить дегенератів і брехунів. Тому його обрали, незважаючі на вірогідну наркозалежність.

3. Легше накинути на Порошенка, ніж пошукати інформацію в інтернеті.

4. Blaberus

Тобто Ви не маєте інформацію, стосовно того, чи відмовився Порошенко чи ні.
    Точі що Ви мали на увазі, коли писали це:

5. Lanktocha

Доведіть протилежне, що Порошенко прямо рвався на спікера і в.о. президента, рятувати від окупації Крим і частину України?
    Що було, те було. Скільки пояснювати, вибір не тому, що ймовірний наркоман, а простіше "менше зло".

6. Blaberus

Навіщо я повинен щось доводити? Ви звинувачуєте, тому згідно з презумпцією повинні довести саме Ви.
    Мені досить того, що під його керівництвом Україна врятована від окупації і звільнена частина окупованих територій. За що, до речі, зрадник відкрив проти нього кримінальне впровадження.
    Ваажаєте що бидлу слід пробачити жахливу і, можливо, фатальну дурість? Зрозуміти їх? Самому стати таким бидлом як вони?
    І чергового разу я прошу Вас надати характеристику осіб, для яких вірогідний наркоман є меньшим злом.

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. Років 4-5 тому, в цей день вся новинна стрічка була встелена завиванням про те що парад не потрібен.
    Бо то:
    - совєцка показуха
    - парад потрібен тілько після перемоги
    - хлопчиків на передку залишають без танків, які везуть на парад
    - танки поцарапають бруківку в Києві
    - на парад виділяється охуліард дєніг і за ті гроші можна було б накупити мільярди картоплин для зубожілих дєдушок.
    ... і багато іншої чухні, вилітало з дурних голів людей, які звали себе патріотами.

То є добре, і слава Богу, що сьогодні від них ми вже того не чуємо. Як не чуємо їхніх обурень про просто огидне марнотратство "простого вчителя Голобородько" на фоні реального зубожіння і пздца.

Але погано те, що парад той буде приймати той, хто ті всі огидні байки про його непотрібність продукував, плекав і ніс в дурні голови простого наріду.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

"Не все так плгано в нашому домі."
    )

Якщо для людини цей вік вважається вже цілком серйозним і зрілим, то для біографії країни — це ще зовсім «юнацькі» роки. Ми часто любимо порівнювати Україну з сусідньою Польщею, некоректно запевняючи, що у 1991 році ми були майже в однакових, якщо навіть не в кращих, стартових умовах. При цьому засмучуючись, наскільки далеко поляки зараз помчали від нас вперед, ми забуваємо, що Польща як незалежна держава була відтворена у 1918 році, і свої 30 років незалежності поляки відзначали ще у далекому 1938-му.

При цьому в українців є унікальна національна риса, яка завдяки телеведучому Майклу Щуру стала мемом: «люди бідкаються, а влада розводить руками». Ми, як нація любимо прибіднятися, не помічаючи своїх дійсно реальних досягнень.

Тридцять років незалежності України та міф про «топтання на місці»: цифри та факти

• Подобається Подобається x 1
  10. Lanktocha

Я ж чітко написав, що відмова Порошенка від посади спікера - версія, а не 100% істина. Раз крикливі боти люблять дорікати, дивне дорікання тільки що не переобрали у 2019, а де дорікання, що не обрали спікером у 2014? Такий політик, Крим би зберегли і війни на Донбасі би не було?

11. Blaberus

Але Ви пишите це як про абсолютну істину. Як зараз:
    Ні. Щоб стати варлордом треба пройти деяку психічну еволюцію.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я - вкотре про те ж. Сьогодні на параді над Хрещатиком пролетить "Мрія".
    А міг би уже пролетіти і перший Ан-178, що належить ЗСУ, якби Порошенко "розчухався" із його виготовленням під час своєї каденції.
    Тому що міг би за 5 своїх років посприяти запуску цього чудового літака в серійне виробництво. А так Ан-178, що належатиме ЗСУ, буде готовий лише в середині наступного року. І дуже хотілося б, щоб він пролетів над Хрещатиком 24 серпня наступного року.
    Одним словом, Зеленському буде чим гордитися, коли закінчиться його каденція: відроджене авіабудівництво, побудовані дороги і мости, міжнародна спільнота всерйоз звернула увагу на проблему Криму і ще багато чого.
    Я скажу тихенько, але нікому не кажіть: Зеленський хоче повернути Крим Україні, бо там у нього є квартира. Не хоче дати добру пропасти. Хазяйська дитина.

• Смішно Смішно x 1
  13. Gyppsy

Крим атстой.
    У нього мусет є хати і на нормальних курортних узбережжях. Може навіть поряд і з Пєтькою, десь в іспаніях ;)

14. Кацалапий, обережно, залишиш віслюка без сраки, облизуючи.

15. 20210819_174722.png 20210819_174732.png

16. Gyppsy

17. 20210824_063918.jpg 20210824_063914.jpg 20210824_063911.jpg 20210824_063906.jpg

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Із принципа.
    Якби там, в Ялті, було дуже погано, чи став би хтось купувати там елітну квартиру?
    Я думаю, що якби при Зеленському повернули Крим Україні, там із Криму зробили б лялечку. Подивіться на якість доріг та мостів, що будуються зараз. І якість відпочинку з часом могла би стати в Криму іншою.

А стосовно хат на курортах Європи... Думаю, якби було щось подібне до хати Порошенка в Гишпанії, про це давно б уже знали.

19. "Зродились ми великої години" офіційний марш Збройних сил України, ви сьогодні чули? Я також, НІ!
    24 серпня 2018 року марш українських націоналістів, став маршем ЗСУ на параді до дня Незалежності України, тут вперше було офіційно використано «Слава Україні!» — «Героям Слава!».

а де твій аватар? :)