Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В тому то і справа, був... Мало ймовірно, що ще щось подібне буде.
    Будь вибори зараз, результат не був би сильно інший, хіба що з малими коректуваннями.
    Явні проросійські політики, явно тепер би були "більшим злоом" порівняно із Зеленським, як колись Кучма/Симоненко.

2. 20210819_174732.png 20210819_174722.png
    20210819_174732.png

• Подобається Подобається x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вважаєте що тупий нарід довів Україну до політичної кризи? Можливо Ви праві.
    Я в курсі що дебіли нікуди не поділись. Але, на щастя, багато з них впали в депресію.
    Ви про це постійно пишете. Але навіть згідно з офіційними рейтингами, Порошенко випереджує Бойко.
    ..........
    Але Ви вперто ігноруєте моє прохання, охарактеризувати виборців, для яких сцикло з вірогідною наркозалежністю є меньшим злом.

Останнє редагування: 20 сер 2021
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Тиша і спокій :scratch_one-s_head:
    Пропав @Good man

Нині у нас п"ятниця.
    Може, він зі сміху щикати почав на КФ?

Аж мені шкода хлопа стало... Звичайний Обычный человек, і бали є... правда, малувато... )))
    / я на всякий випадок свій номер залишив, може хоч передзвонить, чи СМС пришле.../

5. Lanktocha

Mykhaylo Khomchyn

Не міністр фінансів подавав такі дані, щодо їх достовірності:

View: https://www.youtube.com/watch?v=0DFzsDZMGNM

Накінець, неактуальні такі порівняння і що тепер вони доводять?
    В який раз повторюю, минуле це минуле, не може ще раз повернутись Степан Бандера, не може ще раз прийти Ющенко, оточити себе іншими людьми та проводити іншу політику, це у минулому. Так і наступні вибори, сподіваюсь, підуть на пеннсію і стануть "політичним секонд-хендоми" Зеленський і Порошенко, а наплоджені боти і далі будуть тріпатись: бе-бе-бе, тупий народ, рука Москви...
    Та писав не раз, тут були виборці різних поглядів, не виключаю і таких, кого дістали порошенківські ботоферми, його нахабство і брехня, звідси і "більше зло".

6. Lanktocha

Хто живе минулим:

7. Половец Петков:
    Просто статистика.
    Зеленский украл за два года 300 млрд. гривен:
    Повысил тарифы на газ с 6 грн до 10 грн за куб.
    Повысил тариф на свет с 0.9 грн до 1.44 грн
    Цены при Зеленском поднялись на 40%
    Зеленский просто ворует наши деньги.

Олег Леусенко:
    Тепер зрозуміло, чому за Порошенка парад коштував 300 млн, а у Зеленського розпиляють під виглядом Дня Незалежності майже 6 мільярдів!
    Епоха жадібності скінчилась, почалась ера зубожіння йолопів.
    Під цим брендом Зеленський розтринькає казну, щоб віддати нас агресору знекровленими?

ICTV Пінчука, серпень 2018 р:
    Більшість народу проти параду, краще гроші віддати військовим.
    ICTV, серпень 2021 р:
    Винищувачі в небі, військові в одностроях, дух піднесення! Відчуття неймовірні!
    Так само на ТБ Фірташа, Ахметова, Коломойського.
    Олігархізація Зеленського триває.

Зеленський:
    Є завдання побудувати великий флот
    Половец Петков:
    Да ты даже хрущевку из фанеры не смог построить, дур#лка картонная

Зеленского спросили о втором президентского сроке
    "Хочу некоторые вещи закончить".
    Половец Петков:
    Не наворовался еще?

На второй срок можно и по больше чем на 5 лет и желательно с конфискацией имущества.

Герман Аксьом:
    В свіжому інтерв'ю своїм ручним лизоблюдам зеленський знов перевершив самого себе. Ця тв..ина ЖОДНОГО разу не згадала росія і анексію. Російська анексія - це в нього "кримське питання" і "кримська ситуація". Жалюнідність можна вимірювати в зеленських.

Taras Berezovez:
    1. Перенос визита Владимира Зеленского с 30 на 31 августа на дипломатическом языке означает «вы не в приоритете и сейчас не до вас». Увы, никакие попытки прикрыть смену даты официального визита в последний момент соображениями «расширения повестки встреч», не сработают.

Валерій Прозапас:
    Звідки у "нових ліц" маніакальне бажання впарити нам т.зв. "великий герб" насправді пояснити легко.
    За 2,5 роки у них немає ЖОДНОГО помітного досягнення...і не передбачається.

на чверть нудні коменти:
    Xроніки покращення - вкрали лампочку на етажі (останній раз таке було ще за кучми)

Міністр Зе-культури не бачить проблеми у радянських декораціях на Алеї Героїв Небесної Сотні.

С госдач в Пуще-Водице по требованию Зеленского не съехал ни один экс-чиновник.

Зеленскай обещал вакцинировать к Дню Независимости 70% взрослого населения.
    Клинический лгун

Hawthorn Healing:
    Напоминаю всем неравнодушным. У нас на должности президента человек уклонившийся от наркологической экспертизы.

Մιtαuskαs:
    Логика ватных имперцев: если мы что-то когда-то оккупировали, значит, это наше и "адиннарод"; кто разговаривает на своём родном языке,, тот русофоб; кто не желает быть подворьем кремлёвской империи, тот фашист.
    Мы воюем не с путиным, наш главный враг—многомиллионное ватное стадо

8. Blaberus

Сподіваєтесь що тупому наріду чергового разу закортить "нових ліц"?
    Нарід тупий, але це не "рука Москви". Це постколоніальний синдром, наслідки негативного штучного відбіру.
    Стосовно наплоджених ботів: скільки порошенківських ботоферм існує на ФБ?

9. Blaberus

Мова йде не про переконання. Мова йде про культуру і інтелектуальний рівень.
    А зараз, припустимо що Порошенко нахабний і брехливий. Припустимо. Але він не шукав миру в очах пуйла, не зраджував Україну, не вилизував дупу Кадирову. Безумовно, якшо людина проросійськи налаштована, вона обере тупого падлокловуна як людину яка завдасть Україні максимальної шкоди.
    Але якшо людина налаштована проукраїнськи, якого інтелектуального і культурного рівню вона повинна бути щоб зробити свій вибір на користь падлокловуна?

10. Lanktocha

А чи був прогноз найоптимістичнішого порохобота, що так скоро буде майже 4 млн. повністю вакцинованих?
    А Цибульки, чорноволохи працюють виключно за ідею?
    Як у Росії, ворог для нас не тільки путінархи, опозиціонери також ватніки, українофоби, кримнашисти... Так і в Україні, ворог для Росії не тільки Порошенко.

11. Blaberus

Типовий прийом демагога - перевод стрілок. Хіба мова йде про порохоботів? Мова йде про брехливого падлокловуна.
    Ви погано зрозуміли запитання? Повторюю:
    Якшо Ви збрехали, так і скажіть. І я не буду Вас тикати пикою в лайно. Принаймі цього разу.
    А хто ще ворог для росії? Принаймі не зеленський, бо воно зрадник.

12. Lanktocha

Хто скиглив, то не такі вакцини, то дуже повільно йде процес вакцинації, без Порошенка і там не обійтись?
    Я не в адміністрації Фейсбуку, є і крім того інші соц.мережі, форуми та обговорення.
    Скоріше, хто друг, сприймають і впускають до себе, як холуїв, хіба що ЗаЖОПців.

13. Blaberus

Я колись писав, що якби Порошенко творив таке лайно як творить падлокловун, він був би ворогом.
    Але про існування порошенківських ботоферм Ви добре обізнані. Чи не так?
    Тобто Порошенко не впускають до себе як холуя і не сприймають.
    А тупі зебіли кажуть що він працює на росію. Чи не бидло?

14. Gyppsy

Ну шо, @Good man так і не появився?

Є така думка (с) від @Lanktocha, що у нього може бути шок внаслідок зниження кров"яного тиску.
    Подібне можливе при потраплянні в організм отрути на основі серотоніну.

Аж мені шкода хлопа стало... Звичайний Обычный человек, і бали є... правда, малувато... )))
    / я на всякий випадок свій номер залишив, може хоч передзвонить, чи СМС пришле.../

Тре разом шукати протиотруту, рятувати ґудmana. Бо він хоча і Обычный человек, але ж людина, нє?

Хто що думає? Може у вуйків спитати, га? :scratch_one-s_head:

зі

@VasMT, а що на цей рахунок думаєте Ви?

Останнє редагування: 21 сер 2021
  15. Lanktocha

Робив щось не те, раз не переобрали, визнвайте свої помилки, а не вічно тріпатись і когось обзивати.

16. Blaberus

Порошенко зробив дві помилки: по-перше, він занадто добре виконував свої обов"язки і тупий нарід забув що зараз війна; по-друге, він переоцінив розум бидла, яке є більшістю населення.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Lanktocha

І далі, винен хто завгодно, тільки не я.
    Тоді, не бунтуйте, бо Путін нападе, тепер бунтуйте!

• Подобається Подобається x 1
  18. Blaberus

Безумовно я не винен в тому, що до влади дірвалось зелене падло.
    Дякую за пораду.

19. Blaberus

Я появився. Тебе це влаштовує?

20. Gyppsy

О, блядьберусь появився! :)))
    Появляється тільки всяка нечисть, всі решта приходять-приїжджають-прибувають :mocking:

Останнє редагування: 21 сер 2021
а де твій аватар? :)