Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Спокійно, по такій причині не було ще в історії України якогось бунту, набільші революції - викликані зміною геополітичного курсу. Хіба що подібне кричить ЗаЖОПівець Кива, що вийдуть на протест проти Зеленського і заявлять про ворогування з РаССєюшкою та високі тарифи.

Скільки протиставляти та порівнювати Порошенка і Зеленського? Я сподіваюсь і хочу, щоб йшли на пенсію обоє.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли по хаті повзають таргани, винні не вони, а господарі.
    Ми не центр Всесвіту.

3. "Ви мені байдужі, тому я бігла за вами через все місто, щоб сказати вам про те,"

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У липні в Україні було виготовлено 704 одиниці автотранспортних засобів. Це більше ніж в три рази, якщо порівнювати з липнем минулого року.

Так, легкових автомобілів у липні було виготовлено 617 од., що у 3,6 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Однак відносно червня відбулося падіння на 11 відсотків.

Виробництво автобусів у липні показало результат в 85 одиниць. Це на 42% більше, ніж у липні 2020 року.

Усього з початку року в Україні виготовлено 5247 одиниць автотранспортних засобів, що у 2,5 рази більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене в київській квартирі тепер тарганів немає, бо маю Вайфай-роутер. А в глиняних хатах по селах таргани не водяться.
    Так що залежить все не завжди від хазяїв, а від оточення, в якому ті хазяї проживають.

Колись у сусіда через дорогу (мова йде про моє село) були свині. По-перше, смерділо і в нашій хаті, якщо була відповідна троянда вітрів, по-друге, мухи літали роями.
    Тепер сусід десь купив інше помешкання і переїхав, а його син, що залишився проживати, не те що свиней чи курей не тримає - на городі нічого не садить.
    І тепер у нас і повітря чисте, і мух - одна-дві випадкові.
    Так що мораль така: якщо у сусіда свині, то і у Вас у хаті смердітиме.

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ось і скажить це зебілам.

8. Blaberus

Це геніально!!!:rock::haha::crazy::yahoo:
    Які ці зебіли тупі!
    Запам"ятайте, зебіл, просту істину. Ви зебіл. Істота розумово неповноцінна. Зрадник може в чомусь переконати лише вас, отару дегенератів. І хто такий Байден? Він політик з величезним досвідом. Він вів перемови ще з Громико. В цей час у зрадника навіть не вирісло те, чим воно грає на піаніно.
    До вас дішла ступінь Вашої дурості?

Останнє редагування: 10 сер 2021
  9. Lanktocha

Скільки ще буде харкання жовчю?
    Нічого ще не сталося і ярих прихильників Зеленського я тут не бачив.

10. Blaberus

Чому? Не всі зебіли харкаються жовчу. Ось Буля харківська харкається. Дебілкувата японська мавпа лише шизує потроху і постить фотки будівництва доріг у Франції.
    Ви такий смішний!

11. Blaberus

Бойко закортіло?

12. Lanktocha

Можливо, найбільше це характерно порохоботам.
    Нехай іде на пенсію, якщо не у тюрму. Вибір куди більший.

13. Blaberus

Тобто Ви не впевнені?

14. Lanktocha

Ну, хоча би цей форум, ймовірно в інших обговорення картина інша, хто тут найбільшбуйний?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хоч би скоріше та Меркель подохла.

Чому?
    Бо Піонтковський так думає, а Таран - так.

А чого насправді хоче Меркель?

- Фіг її знає!
    Але нехай подохне.

Зебобіки, ви хворі на голову.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Blaberus

Кожен зебіл шизує по своїй технології. Важко відповісти.
    Але всі зебіли тупі і брехливі.

17. Lanktocha

Стрілочник ви, однако.

18. Blaberus

Драстє! Це Ви поставили запитання:

19. Blaberus

Можливо тому, що порохоботи розуміють в яку небезпеку зебіли завели країну. А зебілам на країну насрати. Іх бісить що е люди, які з ними незгодні. Можливо вони, десь на рівні підсвідомості, відчувають себе лохами. Але для бидляка найжахливіше визнати себе лохом. Тому вони ненавидять тих, хто виявився розумнішим за них.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ракета-носитель с украинскими двигателями успешно вывела на орбиту корабль с грузом для МКС
    Працюють люди, працюють.
    Якось нічого не валиться в Україні, попри те, що сивочолого усунули від президентського крісла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)