Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хто зна чи платить добре сквалига Порох) У всякому разі поїсти шоколаду там не можна. Нюхати бескоштовно шоколадні аромати можна)

2. І чому я не здивований. Крадуть все. Навіть фото.
    Le Matin - Voie express Tiznit-Dakhla: livraison prévue en 2022

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. В СРСР сексу нема!

4. Silver bullet

5. Silver bullet

Так почему Порох враг и коррупционер?
    Преступлением является как действие так и бездействие.
    Выше приведен пример масштабной коррупции на таможне, опубликованный в расследовании немецкими журналистами в 2018 году. Я думаю, что известный факт, чьими креатурами являлись на тот момент главы ведомств, крышующих схемы на таможне. Раз реакции по поводу ~ $5,- млрд. годовых теневых средств, осевших по карманам, последовало аж никакой, то есть все основания полагать, что Гарант являлся обыкновенным соучастником, т.к. в любой европейской стране подобные факты вызвали бы очень бурные разборы полётов, отставки и посадки.
    Любой человек, работающий с таможней всё это легко подтвердит.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Яскравий приклад німецького журнаглиста:
    Автор: Валерий Сааков.
    Сам таваріщ Сааков напісяв. Справжній арієць.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тупому недоофіцерику в його тупу макітру не влазить прочитати декілька рядків, щоби зрозуміти, що автор з ДВ в своїй статті виклав факти розслідування іншої газети - Süddeutsche Zeitung. А там і автор інший.
    Тупий вальцманоїд.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все це можна б було б зарахувати до позитиву, але є одне просте запитання: чому виконавця вибрали ПОЗА Прозоро?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таких жадібних, як ви, на жаль чимало в Україні.
    Жалієте грошей воїнам, котрі захищають ваші дупи?
    Дєдушка-майор часом не отримує премію із-за поребрика?

Ось що каже ЗМІ:

Зарплати в Україні 2021 – Зарплата військових на чверть менше середньої зарплати » Слово і Діло (slovoidilo.ua)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайло, я зрозумів чому Косолапий не бачив, щоб так клали асфальт. Він не був у Франції.:))):))):))):))):))):))):)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

товаріщ із Ташкента, много работал в Масквє, однако!:)))

Много знаєт о Порохе, однако.:))):))):)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайло, ви уявляєте, як глибоко тре запихати пальці в дупу, щоб витягнути хоч щось проти Порошенка, але все мимо і мимо.

13. Французику, а ти ДеБіл.
    Сааков посилається на -
    Автор: Дмитрий Вачедин | 06.08.2018

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, Ви щось незрозуміли? Я живу в бидлячому місті. Поскільки місто бидляче, більшість його населення проросійське налаштоване і голосувала за падлокловуна, поскільки мріяло про халяву. І серед цього лайна особисто я знаю лише одну людину яка збирається і далі голосувати за падлокловуна. Ця людина психічно неуравноважена. Що не зрозуміло?
    Тобто, воно не є жертвою переслідування. Тоді чому воно витрачає мої гроші на орду охорони?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Все таки "менше зло", порівняно з Бойком чи всякими Лесиками-Телесиками, за таким принципом можуть і проукраїнські патріотичні проголосувати. Так багато проросійських, результат виборів - невихід Бойка у ІІ тур, не пнерше місце у ЗаЖОП - цьому підтвердження.

16. Blaberus

Кого або що Ви маєте на увазі під "патріотичними силами"?

17. Blaberus

Щось давно мавпа японська про дороги не писала. Я вже навіть перепустив що зрадник нажерся.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нема тільки одних, це як совок, має бути одна ком.партія, інші вороги народу, є приказка "Де 2 українціі - там 3 гетьмани", світ клином на Порошенку і його партії з перебіжчиками і крикунами не зійшовся.
    Та навіть із діючих, що у парламенті, Батьківщина чи Голос - за співпрацю з РФ, підтримують комуніістичні ідеї чи совок?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Змініть дислокацію. У Львів чи Дрогобич.

а де твій аватар? :)