Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Буля харківська, ви дурна. Розумієте чому? Поскільки Ви дурна, поясню: в цьму році ще не було врожаю сонячника і кукурудзи.
    Що, готуєтесь до зубожіння і заздалегідь відмазуєте зрадника?

2. Blaberus

Ви маєте сина? Це дещо незрозуміло, враховуючі Вашу ориєнтацію. Можливо це не Ваш син?
    Не дивно. Таку потвору обрати президентом!

Останнє редагування: 5 сер 2021
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:haha:Так, врожаю соняЧника в цьому році не було, тобто олію зараз споживаємо з врожаю того року, дурне ти насєкомоє. Читайте по складах мої слова, остолопе: "за все те літо було тільки 2 дощі". В цьому поливало в червні непогано всюди.
    Де вас набирають, убогих, що навіть читати впевнено не вміють?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Грамацєю!!!! Мішають хіба що суп ложкою. Ну так хто винен у горінні лісів у Туреччині, Зеленський зв'язаний з курдами, які небезпідставно підозрюються у підпалах?
    Так отримали, як після "вадінтур" військові на передовій 1000 в день.
    Не аж так, при всіх розчаруваннях, Зеленський поки що лідирує і переважає всіх найближчих переслідувачів, Порошенка, в тому числі.

5. Але турки чомусь затримали двох кацапів, але не курдів.
    Що планктоша, ти не чув про це? В методичні не написали?

6. Эпиграф : «Бумеранг – это такая злопамятная х…ня, которая непременно возвращается и трахает запустившего её по башке.»
    `````````````````````````````````````````````````````````````````````
    Только что наткнулся на одного своего знакомого. Он бывший мент-прапорщик. Лет десять как отставился, всегда жаловался на маленькую пенсию – 2,5 тыс грн. (Да, не густо, правда.)

При проклятом «барыге» (за которого он, разумеется, не голосовал два года назад) его пенсия потихоньку, но регулярно росла - пока не достигла отметки в 5,5 тыс. (Более-менее, учитывая его невысокий чин и выслугу лет.) Но он всё равно был жутко недоволен "моим Порошенкой". Ну-ну.

И вот сейчас мне пришлось выслушать трагическую историю в его исполнении. Недавно ему пришло письмо с уведомлением о том, что, оказывается : его пенсия в последние годы (при «барыге», то бишь) не росла – а просто индексировалась! (Я, хрен его знает, что это означает. Может специалисты в комментах разъяснят.)

Так вот, как внезапно выяснилось (при новом чудесном презеденте), таким образом, бедная родина переплатила бывшему прапорщику херову тучу денег – и теперь, в течение года, он будет снова получать свои две с половиной тыщи, пока не покроет этот долг!!

(Гыыыы. Честно, мне стоило больших усилий, чтобы не заржать ему в лицо конякой. На ум сразу пришёл Пушкин с его "Сказкой о рыбаке и рыбке". Усилием воли ограничился лишь недоумённой ухмылкой. Мол, как это???)

Далее ещё смешнее : как и следовало ожидать, это не частный случай. Их, таких обиженных «заслуженных ветеранов», уже насобиралось аж штук сто, они нашли адвоката – и сообща накатали в суд групповое исковое заявление в адрес МВД, Пенсионного фонда и, по-моему, Папы римского.

(Мой невинный вопрос, а почему не подают иск сразу против зеленского, поставил его в тупик. Точно, как в известной картинке-меме с обезьяной : «А при чём здесь зеленский?!»)

По Украине, думаю, таких, «обманутых «барыгой» вкладчиков», насчитывается не один десяток тысяч, процент голосовавших #противбарыги среди них наверняка зашкаливает – а впереди, как это ни странно, зима, новые, «улучшенные», тарифы, чудные цены на всё… короче, полный мрак и пиии…ц.

Поэтому напоследок он, едва не плача, сообщил, что ему, очевидно, придётся зимовать с супругой на даче (там у него есть запас дров) – а свою двухкомнатную квартиру сдавать, чтобы хоть как-то свести концы с концами и дотянуть до весны. Супруга, конечно, в шоке от такой перспективки.

(«Дебил. Долбоёб. Дегенерат. Я ж тебе говорил. Сука, какие же вы все идиоты, зебилы. Мать бы вашу всех за ногу. Хоть бы никто из вас не дожил до весны…»)

Примерно такой монолог крутился у меня в голове в течение всей нашей содержательной беседы. Вслух я ему, конечно, ничего этого не сказал. В последнее время пытаюсь довериться известному постулату : «Жизнь мудрее нас».

Так вот пусть эта долбанная жизнь и учит этих дебилов. У меня уже нет ни моральных, ни физических сил на идиотов. Пусть суетятся и судятся. (Хотел написать «и суицидятся» - но передумал. Я не настолько бесчеловечен.))

P.s. И, плииз, не нужно писать в комментах, що ці виборці в следующий раз проголосуют ещё за какого-нибудь морального урода. Не мешайте мне наслаждаться злорадством и упиваться своим здоровым цинизмом. Я живу здесь и сейчас. Завтра будет завтра.

Благодарю за понимание. Пошёл готовить ужин
    Отто Йорк

7. Lanktocha

Скільки ще буде копіпасти?
    Цей пенссіонер не бідував при ЖОДНОМУ президенті. Це, як зарплати у Греції - 1000 євро до кризи і впала аж до 800 у час кризи.

8. FB_IMG_1628185263547.jpg

9. Зелейобику, читай Конституцію

10. Silver bullet

самое здравое, что смог сказать Отто)

11. Silver bullet

Про забезпечення солдат. А яке воно повинно бути? Врівень з середньою зарплатою?:))) Хомчин, а ти можеш сам задуматись на 5 хвилин?

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По-перше, вальцманоїди і тут збрехали.
    Ось оригінал публікації:
    upload_2021-8-5_21-44-38.png

Грошове забезпечення солдата на 27% менше середньої зарплати по Україні

Але це не головне. Уявіть собі, як би звучала інформація, -
    Збройні Сили України стають все менше конкурентоспроможними на ринку праці – грошове забезпечення солдата, яке в кінці 2018 року відповідало середньої зарплати, на сьогодні складає лише 73%.

Правда чомусь наприкінці 18-го їм було не до фінансування Армії.
    Далі. Розрахунок робиться з мінімального грошового забезпечення військового. Це 10500.
    При цьому за підписання контракту військовий додатково отримує від 18 160 грн. Розбивши на рік маємо додатково по півтори тисячі до мінімілки.
    А це вже 12 тисяч і відповідно інші відсотки.
    І при найгіршому розкладі зарплата військового через рік збільшується на 25 відсотків за вислугу.
    В ООС додаткові виплати.
    6 000 за другу лінію і 17 000 за першу.
    Плюс 5 000 за відсутність грубих порушень дисципліни.
    Командири більше.
    Так що все нормально.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. А вона здатна думати?

14. Blaberus

По-перше, це не факт. Навіть в своєму бидлячому місті я особисто знаю лише одну людину, яка збирається голосувати за зрадника. Що це за людина, я писав раніше. По-друге, Ви самі неодноразово стверджували що вибори не завтра.
    Його переслідують! Не дивно що потерпілий витрачає мої гроші на цілу орду охорони.
    Ну ніяк без Порошенко.

15. ДеБіл, цивільні шпаки всю ту фігню, що ти тут наваяв, сприймуть за чисту монету. Але не відрізняти 136% від мінімальної і 73% відсотки від мінімальної, то треба бути дебілом твого рівня.

16. Lanktocha

Без безпідставних і недолугих ярликів, лизоблюде!
    Одне місто не показник, можливо культурно цивілізовано офіційно переберуть у зазначений термін, сюрпризи можливі, традиційна технологія, вибір "меншого зла", тут Зеленський переважає будь-кого, в тому числі, будь він із відвертопроросійським Бойком, як Кучма/Симоненко, Івано-Франківська область на виборах 1994 його підтримало 3% і 93 у 1999. Сценарій 2004, що, порівняно із Януковичем Тимошенко "менше зло" породило багато противсіхів, дехто злом бачив 2 кандидатури.
    Не у тому розумінні, малося на увазі політичні конкуренти.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вмієш, ти, Васілій залізти в дупу без омасти. Кого не запитаю, всі кажуть - мало платять, а тобі все добре, лиш би клоун керував парадом. Їдь краще в Ростов, не баламуть воду своїми казочками.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Починають будувати велику окружну навколо Києва.
    І от такі дороги будують зараз. В усякому випадку такі дороги стелять, де я їжджу. І я ніколи не бачив такої роботи раніше, хоча накатав за останні 15 років більше 400 тис. км. При Гройсману точно так не стелили.

Гроші вже є: коли почнуть будувати нову окружну дорогу навколо Києва - Auto24

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  19. Silver bullet

Та звісно. Їдь аби куди подалі, аби нічого не знав, і не доносив правду до форумів. Будуть баламутити Мих з Блаберусом, та копирайтер Хомчин) Вони брешуть як дихають.
    Зеленському смерті подібно відлякувати військових від служби. Кого-кого, а військових тримати на голодній пайці він не буде, і не робить цього. Я теж знаю, що все нормально, все вчасно виплачують. Якщо десь якийсь мізер додатковий не дали в цьому місяці, то в наступному буде. Ніхто з військових, яких знає мій син, не скаржиться на нестачу грошей.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо їм мало платять, хай валять з Армії.
    Бо мало платять лише неукам і дармоїдам.
    Хто хоче служити, А відповідно І більше отримувати, підвищує кваліфікацію, піднімається по карєрним щаблям, йде вчитись тощо.
    А хто скиглить - нах на шоколадну фабрику хай йдуть. Там платять добре І робити нічого не треба.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)