Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Значить врятував би і все змінив один чийсь голос за Порошенка? Ніколи не дотримувався позиції, як деякі виборці, що такий і такий хороший кандидат, але не буду за нього голоосувати, бо він не пройде, треба натовпом голосувати за когось, у кому сумніваюсь і він не зовсім подобається.
    Як не крути гірший.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я от дивлюся 'Прямий" і всі такі розумні там, що ой-йой-ой, та звинувачують Зеленського у некомпетентності, недалекоглядності тощо, а про себе тільки лестощі і хвалько женуть. Але ніхто не сказав, що його руйнівна сила чітка і ціленаправлена, навіть містична.
    Хоч би хто перехрестився і попросив урятувати Україну(( а то ми такі були хорші, а такі були розумні, що нас 73% виборців не захтіло більше(
    Все має значення, як і увесь перелік лих, що насуваються на країну і світ.
    І я вам скажу, автор всього цього - вельми гуморний, аби так розвести людей.

Останнє редагування: 24 лип 2021
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я не атеїст. Я єретик.
    Да зрозуміло. "Доляр" це зло. Зате рубль добро.
    Як показує практика, релігійність людини не є показником її порядності.
    А я і не стверджую що я крутіший за Антихриста. Але я розумніший за середнього і навіть вищого за середнього зебіла. Заперечувати це значить виявляти неповагу до себе.

4. Blaberus

Ні. Але Ваша совість була би чистою.
    На виборах 2014 року в першому турі я голосував за іншого кандидата. За Порошенко я збирався проголосувати в другому турі.
    Назвете бодай один параметр?

5. Роман Донік - Все "отпышались" тем, что Михаил Драпатый... | Facebook
    Все "отпышались" тем, что Михаил Драпатый получил в военной академии шпагу, как лучший выпускник? Погордились? Хватит. А теперь немного реальности, которую от нас прячет Руслан Борисыч Хомчак и министр обороны.
    В этом году из военной академии (Інститут державного військового управління у складі Національного університету оборони) оперативно-стратегического уровня выпустилось 90% участников боевых действий. То есть каждый 10 выпускник не УБД. Ещё раз для тех, кто не понимает. На восьмом году войны из академии получив "генеральское" образование выпустилось 10% офицеров, не воевавших вообще. Даже не побывавших в "Изюмском котле". Они не то что окопов или обстрелов не видели, они не пробыли ни одной ротации дальше Изюма. Совсем. Среди 90% УБД я не берусь судить кто там и как воевал и воевал ли вообще. Но они имеют статус участников боевых действий. А каждый десятый нет. Это люди, которые сбежали из армии в начале войны или до войны, которые пересидели войну за печкой и под юбкой и которые призывались и восстанавливались Хомчаком после окончания горячей фазы. Это люди, которых Хомчак подтянул по принципу личной преданности и теперь двигает на руководящие, генеральские должности.
    Но это еще не все. Самое прекрасное нас ждет впереди.
    В этом году в Інститут державного військового управління у складі Національного університету оборони на оперативно-стратегічний рівень (генеральское образование) из "войск", то есть людей непосредственно воевавших в боевых бригадах отправляют аж ..... два человека. Возможно после этого поста и резонанса (если он будет), списки начнут корректировать, как всегда это делают. Но на сегодня из войск идет два человека. Бывший комбат Айдара, комбриг 28 ОМБр Максим Марченко и "лехаебанныекраники"- Оцерклевич. И если даже по Оцерклевичу есть вопросы по клеветнической компании против высшего командования, когда его очередной раз собирались понижать, по получению генеральских погон через два звания, без нужного образования, за личную преданность Богдану и сливания "зрады" коломойско-корбановскому пулу в лице Бутусова и Мысягина, то воевал он все таки нормально. Прошел самую горячую фазу войны в 93 бригаде замом комбата непосредственно под ДАПом, а позже в 54 воевал уже комбатом.
    Все остальные офицеры, которые идут получать генеральскую освіту оперативно-стратегічного рівня, идут из командования СВ, управлений, тылов и так далее. Это люди, которые войну видели на карте в виде стрелочек, которые они рисовали. И я так подозреваю, что процент УБД среди выпускников этого года будет еще ниже. Потому что Хомчаку не нужны боевые офицеры. Комбаты и комбриги, пехотинцы, артиллеристы и танкисты. Ему нужны трусы, преданные лично ему.
    Репост нужен. Это наша армия, которую разрушают.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Lanktocha

Цей збір кодла трохи нервує, майже такий самий, як ватний "Наш", такі ватні дурепи як Бондаренко чи Єгорова кричать, що Зеленський зрадив проросійських, перебивають і не дають слова сказати навіть запрошеним "Слугам народу", у чорноволохів на порошенківських каналаїх тактика така сама, на перших місцях не ідеї, а влада.

7. Lanktocha

Тю... Не вважаю оптимальною кандидатурою, ні одного, ні другого.
    Я дотримувався подібного, писав, що Порошенко може бути "меншим злом" та ідеально при цьому підійде суперник Бойко, але не так склалися обставини.
    Не один. Політиика, міжжнародні зустрічі, співпраця з медведопутінською педерацією...

8. Блаберус, а ви що лежите з планктошею в сусідніх палатах на Кульпарківській?
    Чи разом відробляєте грошики слуг урода.
    Переходьте в приватну переписку і з'ясовуйте там хто з вас наполеон.

• Тупо Тупо x 1
  9. Blaberus

Лактоша, Ви такий смішний коли Вас трусить від ненависті до опонентів зрадника!

10. Blaberus

Я вже писав, хто з нас Наполеон а хто Жозефіна.

11. Blaberus

Але одна кандитатура не ідеальна, інша катастрофічна і не виключно що приведе до знищення держави.
    100 років тому теж склалися обставини. І чим все закінчилось?
    Лактоша, принципова відмінність овочем в ді падлокловуна розумієте яка?

12. Коммунарец

Я дивуюся, чого то Гройсман ( тільки Розенко, Рева, Луценко, по яких тюрьма плаче) не доводить свої колишні успіхи. Такі, як шулірське будівництво доріг, фальшивого зіскочення з газової російської голки чи підвищення комунальних тарифів та мінзарплати, що призвело до грабіжу через субсідії, звільнення працівників, та врешті привезли на хвості цього клоуна.

Розплодили корупцію, купу очільників, купу структур, а зиску ніякого. Бо як.би воно було добре, то ніяіка би холера не зрушила би, принаймні боялася би щось зробити погане українцям.

А так маємо те, що маємо(с).
    Як завжди.

Та нічого, настане свяо і на нашій вулиці. Ніхто не уникне суду і покарання.

Останнє редагування: 24 лип 2021
  13. Коммунарец

Чукча знає, хто у нас Наполеон.:hunter:

14. Blaberus

Ви щось маєте проти північних народів? Ви нацист?

15. Blaberus

Куди не кину оком стомленим —
    Кругом хуйня. Заябують мене питання сучі:
    Шо лучше – бездуховність, розпатлана самиця злоїбуча,
    Шо верхи на скаженім бугаї
    Шаленим чвалом мчить в пампасах предранкових
    У нікуда? Або духовність смирна, шо перстами,
    Покрученими від поліартріту,
    Показує нам, де дорога к храму?
    В храмі тім залізо ржаве лежить у різних позах
    І гнила картопля…
    О, блядський смисл життя, якщо ти єсть!..(С)
    Слід перепуститити що Ви вважаєте що уникните покарання. Або самі бажаєте карати тих, чий світогляд відрізняється від Вашого?
    Гординя це один з семи вмертних гріхів.

16. Коммунарец

Ні, то анекдот про чукчі.)
    Чукча спрашивает мужика: тьі кто?
    - Я начальник партии!
    Чукча бабахкает в него из ружья и говорит: чукча умньій, чукча знает, кто у нас начальник партии!

17. Blaberus

Це нацистський анекдот. Анекдот, що висміює певну групу людей згідно національної ознаки.
    Подивіться на себе у джеркало і плюньте.

18. Коммунарец

Вам то чого боятися? Хібащо над вами покарання буде без суду і слідства(.
    Якто: "ви мене не визнали і я вас не знаю."

19. Коммунарец

Слава Україні!
    Героям слава!
    Україна понад усе!
    Смерть ворогам!

20. Blaberus

Ви не перший хто мені погрожує. Коли була небезпека виникненя ХНР, я чув багато подібних погроз на свою адресу.

а де твій аватар? :)