Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Але ціна на тепло, воду, електрику була менша, кількість субсидій була на порядки більша.
    А газ порахуваємо весною.

2. Електроенергія за рік виросла в ціні на 36,6%.
    Гаряча вода та опалення подорожчали майже на 14 відсотків
    Водовідведення – на 17,5%.

На жаль, зростання тарифів буле продовжуватись.

Вже анонсовано підвищення тарифу на електроенергію з серпня.

З початком опалювального сезону значно зросте вартість опалення та гарячої води. У деяких містах ціни можуть піднятись на 70%.

У столиці прогнозоване подорожчання на 45%.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є протилежна інформація? Може десь якісь чорноволохи сказали, що результат виборів 2019 тепер був би з точністю до навпаки? Це не бажане за дійсне? Як би не розуміли, як би не подобалось, як би не підтримували... Реальність така, проки що Зеленський найрейтинговіший і значно випереджає найблиижчих переслідувачів.
    Ще потріпайтесь, побільше підбурюйте на розкол і ослаблення, вигідне для ворога, тоді дійсно хана.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Михалич ставить без грамотно, коли пишуть про те, про що не мають найменшого уявлення. Про Пастернака...

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо у Вас пам"ять не куряча, то повинні пам"ятати, як я викладав платіжки які були на початку гетьманювання Порошенка, і наприкінці.
    Холодна вода коштувала чотири гривні, а потім - вісім.
    Тарифи на водопостачання (Київ) з 1.05.2015 по 1.08.2016

Тарифи на водопостачання (Київ) з 28.06.2018 по 13.10.2018

За два роки Порошенка у скільки разів піднялася ціна на воду в Києві? У 1,804 рази

Або на 80,4 %

І це ще в Києві по-божому зростало, бо столиця. В інших регіонах ситуація з ціною на воду була ще критичніша. Хай @Blaberus , якщо він чесний, подивиться платіжки за 2016 рік і за 2018 і викладе.
    Але він не викладе, скаже, що то особисті дані. Параноїк.

6. View: https://twitter.com/dAnMBhkDtteLcYr/status/1418248717753257987?s=19

7. Lanktocha

А хто перед виборами 2019 розпинався, що не будемо тикати пальцем, має право на багатство, хто чесно заробив і щось дав людям?

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську ніц не шарить навіть в тому, що сам перепощує. Міську може тільки підсвічувати :)))
    Ну шо, Міську, он @medwedo berlogsoni і за воду на "раз-два" поклав тебе на лопатки #14485
    А ти у відповідь висери про Юзика перепощуєш :)))

Міську, я ті прошу - пий зільонку!!! :ireful1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VasMT

Смоли горечої на кутні зуби.

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy, я тут собі подумав, чи не зробити мені з тиждень перерву на ЛФ?
    Хомчин не лічкується зеленкою, відповідає як у радянському "Перці": Скільки ви центнерів з га зібрали буряків? - А у вашому клубі стільці поламані!

Мих написав, що хотів стати рибою, а став раком... (Чи то бляберусь? - не пам"ятаю).
    Одним словом, пуста інформація, що забирає час.
    Я що мав якесь слово вивчити, читаю бріхні поро-хоботів.
    А все тому, що заглянув, а що вони пишуть.
    Я б казку Уайлда "Велетень-егоїст" дочитав би (іспанською) на кілька днів скоріше.
    Тому вирішив до 1 серпня на ЛФ, в політичні теми не заходити. Хіба що десь промайне інформація. що за українських полоненних Путіну віддали половину (від попереку і нижче) Порошенка. Тоді, звичайно, реакція поро-хоботів мене зацікавить.
    Аста ла віста!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Gyppsy

Може це казав хтось інший, бо львівець @Мих -уїл видав інший перл: він признався, що перед другим туром виборів дуже хотів, щоб переміг Зеленський /якось так, лєнь шукати/.
    А захцянка взяла і матеріалізувалася :)))

А час все одно плине...

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Яке воно тупе!
    Ви що, вважаєте що я повинен шукати платіжки кількарічної давнини щоб задовольнити хворобливу цікавість якогось зебіла?

13. Blaberus

"Безграмотно" пишеться разом!

14. Gyppsy

15. VasMT

Скажіть це моєму Техт оп 9 кеус.

16. Blaberus

Переслідувачів! Зовсім загнали бідного Зєлєчку.
    Але, Лактоша, хочу зробити Вам зауваження. Ви повинні читати мої дописи дуже уважно і навіть конспектувати їх. Чому? Тому що Ви в своєму житті читали небагато розумних речей. І мої дописи є значною частиною того розумного, що Ви взмозі прочитати.
    Я писав що живу в проросійському та бидлячому місті. А поскільки місто проросійське та бидлячє, тут було дуже багато зебілів. Зверніть увагу що я виделив слово "було". Бо зараз вони десь поділись. І я повністю вірю Генадію Москалю, що рейтинг зрадника десь на рівні 10-12%. Але це було до того, як падло зізналося в зраді. Тобто зараз ще меньше.
    Так! Всі повинні злитися в єдиному оргазмі палкої любові до зрадника-падлокловуна!

Останнє редагування: 23 лип 2021
  17. Blaberus

Я з ним особисто незнайомий. Але передайте йому від мене моє обурення.

18. Lanktocha

Забагато нарцисизму!
    Не у російськомовних справа, у 2019 Зеленський переміг в україномовних Луцьку чи Тернополі.
    Може накінекць визнати і якусь свою помилку, а не вічно харкати жовчю на когось? Як рашиська мерзота - щоденно на своїх шабашах поливають брудом Україну, хвалять війну проти України і окупацію, а потім, чому і за що РаССєюшку не люблять?

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой...за такі роки унітаз став рідним) а розетки - то перебор. Мабуть, сам їх ставив та зараз жаба задушила. А взагалі- то жах. З пенсіями суддів такого рангу ганьбитись на всю країну..

а де твій аватар? :)