Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, як Ви вважаєте: зрадник відкриє чергову справу проти Порошенко за ліквідацію хєроя ДНР?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Киньте сперечатися з Хомчином. Я колись викладав пряму мову Гройсмана, де він казав, що в 2020 році ціна на газ мала бути 10 гривень.
    Але кожен раз шукати ті слова, щоб вчергове тикнути Хомчина носякою... я вже втомився. І свого часу шкода.
    Тут таке: Або Хомчин, як Юда, працює за срібляки, тоді він писатиме фігню весь час, поки не припиниться фінансування його висерів, або Хомчин - дурень. Але в цьому випадку, як стверджує класика
    View: https://www.youtube.com/watch?v=3zP1th08tWg

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Так я ж вроді як на роботі - втомлюватися не можна, за позаурочний час йде доплата. А де ще знайду такий підробіток?
    Та й Міська шкода, ми трохи колєґи.

4. medwedo berlogsoni

піддував у Христа.
    Вчора бачив, як біля в"їзду в Тальне з боку Умані дорожники ремонтують круг. Товстий шар бетону, потім зверху кластимуть асфальт і ЩМА. Краса, правда доводилося круг бур"янами об"їжджати. Але це - тимчасові незручності.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Типова риса тролів, опонента вивести та примусити розвести срач.
    Не всі виборці такі, як купка нарваних порохоботів.

6. Blaberus

Лактоша, це Ви аргументували свою брехню посиланням на сайт ДНР. Вам від цього ніколи не відмитись.
    І не всі як купка дебілкуватих зебілів. І куди, до речі, вони поділись? Лише одна божевільна та декілька шизиків з інтернету.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суд змусив ДБР розслідувати державну зраду офісу Зеленського через зрив вагнерівської [​IMG]спецоперації.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Blaberus

Тобто, не стосовно самого зрадника, а лише стосовно його контори. На безриб"ї, як кажуть, і рибу раком.

Останнє редагування: 22 лип 2021
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз вискоче циган і запитає: а шо таке венгерівська спецоперація? Це ж вигадка Порошенка.:)))

А потім вискоче Лаптоша зі словами: порохоботи, менше зло, більше зло, а вибори завтра?:)))

10. Blaberus

Вони ж дурні.

11. Lanktocha

Якщо була потрібна інформація, навіть на сайті ворожої організації, це зовсім не доводить, що я прихильник ДиНиРи, це як мати писанки з елементами свастики не говорить про прихильність до ІІІ Рейху чи Гітлера, пити коньяк "Наполеон", не значитьь бути прихильником Наполеона чи його політики. Тролям, бажаючим розвести срач це пояснювати марно.
    Поменшало, але все далеко не так, як у фантазіях Тарася Чорновола та інших порошенкеівських політОЛУХів.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Підіграю львівецю @Мих -уїлу ;)
    Львівець @Мих -уїл, а воно мені тре? :)))
    Я не дуже і не цікавлюся тим бадмінтоном з вагнерами. Там всі брешуть під себе, а до суті не докопається ніхто і ніколи )

13. Blaberus

Але Ви вірите їм. Можливо Ви вірите в розіп"ятого хлопчика в трусіках?
    Ви не уявляєте наскільки поменьшало! Я знаю про що кажу, бо живу в одному з самих бидлячіх, тобто зебільних, міст в Україні.

14. Lanktocha

Давно не було бажання виправляти граматичні помилки "надосвідчених" порохоботів.
    В українській мові немає слова "поменьшало", є "поменшало".
    Поменшало, будь президентські вибори зараз ( що малоймовірно ), Зеленський би переміг Порошенка не 73 на 25, а десь 60 на 40, обрадувало чи далі повно дорікань, ниття і смороду, що всі дурні не так поголосували.
    Має багато мінусів Зеленський, але що кінець світу настав, Порошенко пішов вулицю замітати, що надзвичайне сталося, ні у кого ніяких більше проблем нема, скільки тріпатись?
    Окрема інформація, не значить всьому і що підтримую їх ідеї.
    Аналогічно, чи є довіра та підтримка ідеям СДПУ (о)? Але ж членом партії був Порошенко.

15. Blaberus

Дуже дякую за корисну інформацію.
    Михалич теж, коли роздратований інформацією про цергову зраду падлокловуна теж ставить "безграмотно". Але не має нахабства вигорожувати зрадника.
    Досить видавати бажане за дійсне!(С)
    Дуже висока ймовівність що державі хана. Бидло вбило її як 100 років тому.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Ага, двома твітами

22 липня 2021, 15:00
    НБУ очікує пік інфляції восени. Прогноз погіршили до 9,6%
    З огляду на стрімке зростання світових цін та подальше відновлення попиту Національний банк погіршив прогноз інфляції у 2021 році з 8,0% до 9,6%. Про це заявив голова НБУ Кирило Шевченко під час брифінгу в НБУ.

22 липня 2021, 16:31
    Нацбанк має намір знизити інфляцію до 5% до кінця 2021 року
    Вектор Національного банку щодо зниження інфляції до 5% сьогодні, 22 липня, підтвердив заступник голови Нацбанку Сергій Ніколайчук на монетарному брифінгу регулятора.

Коли права рука не знає, що робить ліва. Подивіться на дату і час заяв.

18. Виплату надбавок до пенсій поліції і військових перенесли на серпень. Уряд знову продає ОВДП - нема грошей.
    Ні, не буде надбавок

19. medwedo berlogsoni

Згадайте ще Васяна, Кацалапого і Прохвесоршу... А то трудодня не зарахують...

Знаємо ми наші суди...

20. medwedo berlogsoni

Яким боком це до ціни на газ? Я ж тикнув Вас у лайно, коли показав, що при Гройсману була ціна на газ по 8 гривень, тобто, дорожче, ніж ми платили минулого місяця. А Ви мені - про надбавки..

а де твій аватар? :)