Був Кучма, були янукоїди... могла бути і команда Зеленського, але ботам потрібен ідол. Немає незамінних та безальтернативних. Яке ставлення до когось, не чекай іншого до себе.
Михалич, колишніх медпрацівників не буває. Я не взмозі навести точних цифр, але я чудово знаю що люди вмирають від браку кисню. І їх смерть на Вашій совісті.
Клічко, до речі теж не впав навколішки перед зрадником. Особа гідна поваги. Назвіть мені ім"я будь-якого політика, який взмозі виступити в конгресі США. View: https://www.youtube.com/watch?v=uwUH8SZaCHc А я і не чекаю нічого доброго від бидла.
Має плюси і мінуси. Але не один кумир. Перестаньте ліпити божка. При потребі були всякі виступи. Не треба тактики, як помер Сталін - "Ах, що буде далі, хто буде далі...", було далі..., так і з усуненням Порошенка кінець світу не настав.
Я Вам більше скажу. Я хоч маю початкову медичну підготовку, але чудово знаю, що люди вмирають не тільки від асфіксії. А й від серцево-судинних захворень, від онкологічних захворень... А ще бувають травматичні больові шоки, компресійні травми... Зрештою і від віку вмирають... Так що, містер Очевидність, Я з Вами погоджусь. Від браку кисню людина може вмерти.
Але ж Блінкен із Нуланд однозначно висловилися: Єрмака, він же кремлівський аґент "Козырь", - геть! Не послухалися? Що ж, як то кажуть, suit yourselves! - робіть, як знаєте! Структури НАТО відхилили запит України на відновлення доступу до засобів спостереження і обізнаности із ситуацією на Чорному морі. НАТО вважає, що підтримка з боку Канади, Італії, Іспанії, США та Великої Британії зусиль Румунії та Болгарії, спрямованих на захист повітряного і морського простору Чорноморського басейну, є цілком достатньою для забезпечення безпеки у Чорноморському реґіоні. Як відомо, 19 квітня ц. р. США припинили передачу Генштабові ЗСУ розвідувальних даних космічних систем спостереження з високою роздільною здатністю. Причина: того ж місяця, під час візиту до Великої Британії головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Хомчака, начальник Штабу оборони Великої Британії генерал Nicholas Patrick Carter звернув його увагу на наявні недоліки в роботі з оперативними даними, наданими розвідувальними структурами Великої Британії і США. Яка ганьба й безнадія... Юзер Cheshire cat (Чеширський кіт) коментує: - Оце і є справжня хуцпа: реґулярно зливати ворогові секретну інформацію і паралельно просити Захід про її надання. . А тим часом... Судова влада та ОПУ в особі Єрмака і Веніславського ведуть активні переговори з приводу рішення Верховного Суду щодо Тупицького. ОПУ вимагає затягнути рішення на рік, щоби звільнити Тупицького за законом, але судові вимагають ґарантій і відстрочки судової реформи на цей же час. Взаємні кроки вже зроблено - рішення Верховної Ради щодо судової реформи процесуально заблоковано, а оголошення рішення Верховного Суду щодо Тупицького перенесено на серпень ц. р. Судова реформа, кажете?! . В епоху загальної ґуґлізаціі та Інтернету, що здобув перемогу, сенс існування будь-якої прес-служби зводиться до вміння красиво пояснити дурниці начальства. Пояснення прес-служби Зеленського відсутности згадки про Росію в контексті інформації про збитий MH17, "специфікою соціяльних мереж" - це все одно що пояснювати відсутність згадок про вбивцю у кримінальній справі - специфікою художнього стилю викладу.
Зате зебіли мають куміра! І що цікаво, цей кумір не має жодного плюса. Дякую що нагадали. Ви колись написали що порівнювати Порошенко зі зрадником є лизоблюдством стосовно Порошенко. Але чому не навпаки? Ви так і не відповіли на це запитання.
Дуже дякую за цікаву розповідь. Більш того, можу додати що існує приблизно 86000 засобів вмерти. Івсі вони так чи інакше пов"язані з браком кисню. Але вданому випадку причиню смертей є брак кисню що спричинений недостатньою кількістю кисневих концентраторів, тому що зрадник розікрав короновірусний фонд. А якби нарід буб би не стіль тупим, ці людимогли би вижити. І кисневі концентратори, до речі, падлокловун віддав на халяву ворогу. І це все завдяки Вам! Ви пишаєтесь собою?
Стопудово. Одна з причин смерті - припинення функціонування мозку. Правда є досі непояснений наукою феномен: тупорилі вальцманоїди, що вперто називають себе порохоботами, живуть при повній відсутності мозку... І брешуть.
Дякую! Ви відкрили мені очі! А я не здогадувався. Тобто, Ви не маєте аргументів щодо злочинних дій зрадника.
Будь ласка! Дороги, культура, допомога ФОПам і ще трохи лікарням і лікарям. Куди і скільки витрачено грошей з Фонду боротьби з COVID-19 Бюджетна алхімія: як перерозподілили кошти з утворенням антикоронавірусного фонду Велике будівництво проти коронавірусу. Чому гроші з фонду боротьби з COVID-19 передали на зведення доріг? Куда идут деньги из спецфонда для борьбы с коронавирусом – инфографика Кабмін зобов'язав перевірити, куди витрачають гроші з Фонду COVID-19, бо досі вони йшли на дороги і доплати поліцейським | Громадське телебачення