Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Був Кучма, були янукоїди... могла бути і команда Зеленського, але ботам потрібен ідол.
    Немає незамінних та безальтернативних.
    Яке ставлення до когось, не чекай іншого до себе.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Михалич, колишніх медпрацівників не буває. Я не взмозі навести точних цифр, але я чудово знаю що люди вмирають від браку кисню. І їх смерть на Вашій совісті.

3. Blaberus

Клічко, до речі теж не впав навколішки перед зрадником. Особа гідна поваги.
    Назвіть мені ім"я будь-якого політика, який взмозі виступити в конгресі США.

View: https://www.youtube.com/watch?v=uwUH8SZaCHc

А я і не чекаю нічого доброго від бидла.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Має плюси і мінуси. Але не один кумир.
    Перестаньте ліпити божка. При потребі були всякі виступи.
    Не треба тактики, як помер Сталін - "Ах, що буде далі, хто буде далі...", було далі..., так і з усуненням Порошенка кінець світу не настав.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я Вам більше скажу.
    Я хоч маю початкову медичну підготовку, але чудово знаю, що люди вмирають не тільки від асфіксії.
    А й від серцево-судинних захворень, від онкологічних захворень...
    А ще бувають травматичні больові шоки, компресійні травми...
    Зрештою і від віку вмирають...
    Так що, містер Очевидність, Я з Вами погоджусь. Від браку кисню людина може вмерти.

6. Але ж Блінкен із Нуланд однозначно висловилися: Єрмака, він же кремлівський аґент "Козырь", - геть! Не послухалися? Що ж, як то кажуть, suit yourselves! - робіть, як знаєте!

Структури НАТО відхилили запит України на відновлення доступу до засобів спостереження і обізнаности із ситуацією на Чорному морі. НАТО вважає, що підтримка з боку Канади, Італії, Іспанії, США та Великої Британії зусиль Румунії та Болгарії, спрямованих на захист повітряного і морського простору Чорноморського басейну, є цілком достатньою для забезпечення безпеки у Чорноморському реґіоні.
    Як відомо, 19 квітня ц. р. США припинили передачу Генштабові ЗСУ розвідувальних даних космічних систем спостереження з високою роздільною здатністю. Причина: того ж місяця, під час візиту до Великої Британії головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Хомчака, начальник Штабу оборони Великої Британії генерал Nicholas Patrick Carter звернув його увагу на наявні недоліки в роботі з оперативними даними, наданими розвідувальними структурами Великої Британії і США.

Яка ганьба й безнадія...
    Юзер Cheshire cat (Чеширський кіт) коментує:
    - Оце і є справжня хуцпа: реґулярно зливати ворогові секретну інформацію і паралельно просити Захід про її надання.

.
    А тим часом...
    Судова влада та ОПУ в особі Єрмака і Веніславського ведуть активні переговори з приводу рішення Верховного Суду щодо Тупицького. ОПУ вимагає затягнути рішення на рік, щоби звільнити Тупицького за законом, але судові вимагають ґарантій і відстрочки судової реформи на цей же час. Взаємні кроки вже зроблено - рішення Верховної Ради щодо судової реформи процесуально заблоковано, а оголошення рішення Верховного Суду щодо Тупицького перенесено на серпень ц. р.
    Судова реформа, кажете?!

.
    В епоху загальної ґуґлізаціі та Інтернету, що здобув перемогу, сенс існування будь-якої прес-служби зводиться до вміння красиво пояснити дурниці начальства.
    Пояснення прес-служби Зеленського відсутности згадки про Росію в контексті інформації про збитий MH17, "специфікою соціяльних мереж" - це все одно що пояснювати відсутність згадок про вбивцю у кримінальній справі - специфікою художнього стилю викладу.

7. VasMT

Сьома річниця скоро.
    Будете святкувати?

8. Blaberus

Зате зебіли мають куміра! І що цікаво, цей кумір не має жодного плюса.
    Дякую що нагадали. Ви колись написали що порівнювати Порошенко зі зрадником є лизоблюдством стосовно Порошенко. Але чому не навпаки? Ви так і не відповіли на це запитання.

9. Blaberus

Дуже дякую за цікаву розповідь. Більш того, можу додати що існує приблизно 86000 засобів вмерти. Івсі вони так чи інакше пов"язані з браком кисню.
    Але вданому випадку причиню смертей є брак кисню що спричинений недостатньою кількістю кисневих концентраторів, тому що зрадник розікрав короновірусний фонд. А якби нарід буб би не стіль тупим, ці людимогли би вижити.
    І кисневі концентратори, до речі, падлокловун віддав на халяву ворогу. І це все завдяки Вам! Ви пишаєтесь собою?

10. Blaberus

Можливо. А що, теж бажаєте хильнути?

11. VasMT

Стопудово.
    Одна з причин смерті - припинення функціонування мозку.
    Правда є досі непояснений наукою феномен: тупорилі вальцманоїди, що вперто називають себе порохоботами, живуть при повній відсутності мозку...
    І брешуть.

12. VasMT

Ні, ні... Боже збав... Давайте самі...

13. Blaberus

Дякую! Ви відкрили мені очі! А я не здогадувався.
    Тобто, Ви не маєте аргументів щодо злочинних дій зрадника.

14. Blaberus

Ну, як хочете. Лишайтесь тверезим і злим.:tongue:

15. VasMT

Я не маю доказів злочинних дій.

16. Blaberus

Ви згодні з тим фактом що гроші з ковідного фонду витрачені не не боротьбу з епідемією?

17. VasMT

А це факт?

18. Blaberus

Так. Зебіли ще намагались виправдати цей злочин. Невже забули? Або робите вигляд що забули?

19. VasMT

Може наведете цифри?

20. Blaberus

а де твій аватар? :)