Заспокійтесь! Тактика, як у тЮлькоботів, що за прем'єрства Тимошенко був дешевий бензин "И-и-и-и... Юлю поверніть!".
Лактоша, може Ви надасте пояснення: чому рост тарифів при Порошенко це погано, а рост тарифів при зраднику це добре? І якшо це добре, чому зрадник брехав про зниження тарифів?
А де гніздо тих знедолених, можна взнати? Сцуко, тільки вальцманоїдне бидло не має що вдіти, і далі в кучмівському дубку ходить. Слава Вальцману, дебілик...
Чому? Вам шкода грошей для бубачкі, за якого голосувало проросійське бидло та розумово неповноцінні виборці Кошулінського?
Lanktocha, Ви не погоджуєтесь? Вам не шкода грошей для бубачкі, за якого голосувало проросійське бидло та розумово неповноцінні виборці Кошулінського?
А я не знаю про операцію по затримці вагнерівців. А Ви від кого взяли про ОПЕРАЦІЮ? До речі, А кіно вже показали?
Як це не знаєте? Ви що, не вивчаєте ретельно інтерв"ю Вашого президента? Може для Вас ще раз розмістити відосік? Вам недостатньо заяви Вашого президента і головнокомандувача? Ви не вірите йому?
Отак, не знаю... Ні, не вивчаю. На наших політзаняттях цього не вчать. По інерції вивчаємо Апрєльскіє тезіси. А у відосіку щось є про ОПЕРАЦІЮ? Заяву про що? Там жодного слова про нашу т.з. ОПЕРАЦІЮ. Я Вам не вірю. Вальцманоїд завжди бреше.
Дивно. Зеленський знає, а Ви не знаєте. Сподіваюсь Ви в курсі что Ленін вже помер? Так. View: https://www.youtube.com/watch?v=PVAd_3u9CCA Тобто, Ви вважаєте що Зеленський зрадив не лише Україну, але ще нашіх союзників? Що вальцманоїд Зеленський завжди бреше я і так знаю. Але все одно дякую що нагадали.
Лєнін всєгда жівой Ленін всєгда с тобой В горє, в надєждє і радості. Ленін в твоєй вєснє, В каждом счастлівом днє, Лєнін в тєбє і во мнє! Двоє в комнатє. Я і Лєнін - Фотографіей на бєлой стєнє. Тот вздохнул, пожал плєчамі, Лисий, ростом нє вєлік. - Лєнін, - тіхо отвєчаєт... - Лєнін! - Тут і сєл старік.
Тобто, операція наших союзників в наших інтересах. І падло зрадило не лише Україну, але й наших союзників.