Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Воскресни, мамо! І вернися
    В світлицю-хату; опочий,
    Бо ти аж надто вже втомилась,
    Гріхи синовні несучи.

Спочивши, скорбная, скажи,
    Прорци своїм лукавим чадам,
    Що пропадуть вони, лихі,
    Що їх безчестіє, і зрада,
    І криводушіє огнем,
    Кровавим, пламенним мечем
    Нарізані на людських душах,
    Що крикне кара невсипуща,
    Що не спасе їх добрий цар,
    Їх кроткий, п’яний господар,
    Не дасть їм пить, не дасть їм їсти,
    Не дасть коня вам охляп сісти
    Та утікать; не втечете
    І не сховаєтеся; всюди
    Вас найде правда-мста; а люде
    Підстережуть вас на тоте ж,
    Уловлять, і судить не будуть,
    В кайдани туго окують,
    В село на зрище приведуть,
    І на хресті отім без ката
    І без царя вас, біснуватих,
    Розтнуть, розірвуть, розіпнуть,
    І вашей кровію, собаки,
    Собак напоять...

Тарас Шевченко. ОСІЯ. ГЛАВА XIV. Подражаніє

2. Реінкарнація режиму Януковича

Печерський суд на замовлення «зеленої влади» кинув за ґрати бойового генерала, організатора оборони Маріуполя в серпні-вересні 2014 року генерала Ігоря Павловського.

Його звинувачують в професійному виконанні службових обов‘язків, а саме: в розробці та виготовленні нового озброєння для української армії.

Безпрецедентні замовні справи і неправосудні рішення – це системна робота зеленої команди, для якої всі, хто захищав і здатні захищати країну, становлять особисту небезпеку. Не випадково, це відбувається напередодні підготовки Офісом президента зустрічі з Путіним.

Найбільшим цинізмом є сума застави, яку схвалив Печерський суд на прохання замовного слідства – 476 млн грн. Це застава, яку має сплатити військовий, що мешкає в орендованій квартирі та не має жодного бізнесу.
    Застава, яка просто неспівставна із заставами для звинувачуваних у державній зраді або у корупційних злочинах. Вона потрібна, щоб не було шансів вирвати із в‘язниці Павловського, Шандру та інших фігурантів замовних справ, які фактично стали заручниками, та з яких хочуть вибити покази на політичних ворогів чинного режиму.

Все це є реінкарнацією режиму Януковича, проти якого ми стояли на Майдані. Все це – незграбне копіювання путінського авторитаризму, проти якого ми воюємо з 2014 року.
    Олександр Турчинов

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Ось для розуміння маразму справи генерала Павловського.

У суді продемонстрували документ за підписом заступника міністра оборони, в якому йдеться про відомі проблеми кораблів і озвучено пропозицію ПРОДОВЖИТИ виготовлення кораблів, з одночасним усуненням проблем.

Один м-а-а-а-л-е-н-ь-к-і-й такий нюанс - лист датований 2020-й роком.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо цей расОвий оранжоїд відкрив свою пельку, значить караван іде в вірному напрямку.
    Стиль вальцманоїдів - перекрутити все.

5. 20210712_211729.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Файна цитата :good:

Міську, давай попробуємо вийти за межі власних стереотипів.
    От якщо зможеш, то візьми і прикинь на мить, що слова Костенко стосуються ВСІХ ідіотів - і помаранчевих, і зелених, і біло-голубих, і червоних, і кольору перетравленого шоколаду, і безбарвних.

Ну як, зміг?

Чи тобі і дальше ідіоти кольору перетравленого шоколаду ПОНАД УСЕ?
    Чи в секті порохоботів нема ідіотів? /во, блін, знову вірш получився :yahoo:/

Останнє редагування: 13 лип 2021
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І що цікаво - може існувати не лише мозговий центр (який "здається" там комусь), але і жопа, із якої на всі ресурси лізе неперетравлений шоколад від порошенківських посіпак.
    По-перше, слід давати посилання, звідки цитата, по-друге, чий лист, ким підписаний, по-третє, чи на даний момент усунуті проблеми, чи їх в принципі можна було усунути (адже, для прикладу, якщо взяти горбатий Запорожець, то дуже проблематично усунути недоліки, щоб він став БМП), по-четверте, на те і суд, щоб розібратися. Суд у нас об"єктивний, Порошенко свого часу провів судову реформу, що там одні незаплямовані фахівці своєї справи сидять.
    Ну, а для Павловського в якості адвоката я би порекомендував все того ж перевіреного на Порошенкові кацапа Новікова. Масква нє падвєдьот.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Міньора обсіли вальцманоїди та оранжоїди... Шо горівка з хлопом робить, нє???

9. Операція "Антибігус" і сім "Вагнергейтів". Як Порошенко контратакує Зеленського — DSnews.ua

10. Дело Павловского по закупке катеров.

А то уже немало людей мне попросили прокомментировать про "резонансный" арест Павловского за закупку катеров.
    По двум причинам. Я бывший член РГК НАБУ.. а еще с деятельностью Павловского пересекался в МО.
    И да, имею свое мнение.
    Так вот.
    Генерал Павловский- гребаный чорт. Чорт которого с МО надо было переть еще давно. Человек который саботировал ряд процессов и реформ.
    Известный по фразе "а мне и в 2701 хорошо, я не понимаю претензий" (хорошо сидеть в плавящейся форме в кабинете МО, а не в окопе", а так же по фразе "сдавайте в Киевскую лабораторию, там будет "нормальный результат".
    И мне как бы удивительно видеть людей еще недавно поддерживающих ГУРЗМО, и Павловского, который сделал все чтоб его закрыть, и таки проиграл.
    Так что вот вам мое мнение. Павловский- чорт.

Но!

Та хрень что ему инкриминируют- НАБУ, ну серьезно??? Ладно там САП, ДБР, но вы то чего? Чтоб в своих KPI перед западными партнерами отчитаться что вы расследуете дело АЖ НА 1.8 МЛРД.ГРН.!!!!?
    Да, закупали катера. Были другие варианты? Лучше, дешевле? Ах, нет...
    Так в чем проблемы закупки?
    В том что вы до₽&%лись до процедурных вопросов и вкатили в убыток всю сумму закупки?
    А напомнить вам когда вы точно так же обосрались?
    С делом "коррупционера" генерала Юрия Мельника с танковыми двигателями.
    Столько пафоса было, в в "парке коррупции" вы ставили одним из стендов именно один из этих двигателей утверждая что вот, коррупция и успешный кейс НАБУ. И ....отсосали, не так ли?
    Вот уже фото генерала Мельника в 2020 году на Радио Свобода рассказывающем про наши танки и их апгрейд. Но как же так, он же коррупционер, успешный кейс НАБУ...
    Вы боевого генерала прошедшего Иловайск продержали в СИЗО ради того чтоб еще один "успешный кейс" продемонстрировать. Продемонстрировали? Чего молчим?

Мне очень не нравится тенденция когда за крупные закупки которые нужны нашей армии, через несколько лет могут прибежать наши антикоррупционные органы и ввалить просто так, ради красивой цифры. Дело умрет так как юридической перспективы в нем нет, зато сколько хайпа!!! Потому по итогу самый лучший министр обороны для вас- это Таран. Покупает мало, глобальных закупок нет, стратегии нет, ДОЗ не выполнен, ну и похер. Будет армия без ничего, зато к нему через пять лет НАБУ и ДБР не прийдет. Идеальный же министр. Министр Н₽@уя.
    И в МО сейчас, поверьте, эту тенденцию намотали на ус. А принцип "лучше ничего не сделать, чтоб тебя потом за сделанное не отодрали" известен в армии. И вы и его дальше масштабируете, молодцы то какие.
    В общем свое мнение по ситуации я сказал.
    Побольше вам KPI, разных и красивых. Так и победим.

U.P.D. Только что разобрались, НАБУ вроде как отказалось от этого дела, это тема ДБР уже. Ну хоть тут хлеб. По НАБУ забираю слова назад. НАБУ тут молодцы. ДБР и САП- ну вы поняли, да?
    U.P.D.2 НАБУ, у меня хорошая память по делу Мельника. Он боевой генерал, прошел Иловайск, по нему и его деятельности очень хорошие отзывы от людей которым я верю. Потому как бы я к вам не относился- но по этому делу буду информировать общественность.
    Serg Marco - Дело Павловского по закупке катеров. А то... | Facebook

11. Gyppsy

Хрєнь якась...

Я на свій хлопський розум взяв і поганяв вуйків на рахунок підсудності Президента.
    Все вперлося в тлущ Президент України знаходиться під крилом ВР, і ніхто не може без згоди ВР щось йому зробити погане
    Ну а ВР у нас хоч вже і пошарпана, але коли дуже тре, то суцільний моноліт.
    А враховуючи, що Бігуса об"єднали з Зеленським, то і Бігусу на цей позов можна подивитися і розтерти.
    Получається, що той весь кіпіш від самого початку не має ніякої перспективи. Будуть судді папірці перекладати з місця на місце та й все заглохне на холостих оборотах.
    В плюсах будуть хіба що адвокати і всякі клєрки.

Хіба би...:scratch_one-s_head: Але навряд ;)

Зрешта, побачимо. Нам спішити нікуди, і так на дворі жара)

:popcorm1:

12. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, а що то таке є "неперетравлений шоколад"?
    /Бо шо таке перетравлений шоколад я знаю...:blush:/

13. medwedo berlogsoni

Взагалі-то, правоохоронні органи мали подати позов у суд на Порошенка і Бігуса. Очевидно, що оті всі розмови Медведчука (державна зрада чистої води) відбувалися під час президентства Порошенка.
    Тому виникає питання (у мене, між іншим - ні): куди дивився тодішній гарант, що у нього під самісіньким носом таке робилося? Чому ті плівки не були оприлюдненні, скажімо, в 2016 році? (Це питання - також риторичне, у мене таке питання не виникає).
    Чому Порошенко не вжив відповідних заходів проти Медведчука тоді, по свіжих слідах державної зради? Чому не відрізав Медведучку трубу по самі помідори? (Джіпсі, не чіплятеся до образних висловлювань.)

Але, я думаю, що дійсно не всі плівки оприлюдені. Під час суду над Медведчуком має прозвучати щось, що ще не оприлюднювалося.

Стосовно неперетравленого шоколаду... У мої студентські роки один мій однокурсник називав свого друга (жартома, звичайно), "повідлом". Причому, мав він на увазі, виходячи із інтонації, зовсім не повидло.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дякуємо за роботу! Але досить вдавати із себе незамінного та безальтернативного. Майже, як Філарет. Порошенку доречніше думати про пенсію, а не зрушення у країні, шкоду комусь та пропихання до влади.

16. medwedo berlogsoni

... сушити сухарі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)