Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Якшо особисто зізнався в зраді, то він є зрадником. Або Ви не довіряєте своєму бубочці? Якшо вважаєте його брехлом, так і напишіть.
    Ваше порівняння некорректне. Воно було би корректиним якби президент Арменії мав бізнес в Азербайджані, продавав країну в Омані Азербайджану, мав нерухомість на території яку контролює Азербайджан, під час горячої фаза їздив в Баку, зраджував країну на користь Азербайджану.
    І що, Вам не подобається що російський юрист працює в Україні? А мені подобається. Зрозуміли чому? Тому що його робота йде на користь Україні.
    І що? Зрадник Зеленський теж має доступ до державної таємниці. Агент Єрмак має. Якшо доступ мають вороги, чому не надати людини, яка працює для України?
    А ким Ви вважаєте це лайно?
    Будь ласка, вчить життю зебілів. Бо вони тупе бидло. А нормальних людей навіть не намагайтесь вчити, це занадто складно для Вас.

2. Blaberus

Quod licet Jovi, non licet bovi.

3. Blaberus

Навіщо?
    Чому? Крім мене є ще порядні і розумні люди. Їх небагато, але вини існують.

• Смішно Смішно x 1
  4. Blaberus

А пам"ятаєте як зебідоїдне бидло верещало: "Враг нє в крємле!!!" Забули? Отже я Вам нагадав.
    Но поскільки я не зебіл, а розумна людина, я кажу наступне: ворог не лише в кремлі.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нехай, рейтинг - річ умовна, жити у своїх ілюзіях, видавати бажане за дійсне, як це робили перед виборами 2019? Всі казали про антирейтинг Порошенка і хто до кого може перекинутись у ІІ турі, але нарвані порохоботи не вірили і жили у рожевих мріях. Щось видумують і тепер, хоч ніяких виборів не буде.

6. Blaberus

Диктатура?

7. Lanktocha

Видаєте бажане за дійсне, шановний.
    Теоретично можливі вибори. Але не сьогодні і вже, скинення Зеленського і Порошенко на бульдозері, як мріють порохоботи.

8. Blaberus

Хіба Ви не бачіте ознак диктатури?
    А я про що?
    До того ж для зрадника альтернатива диктатурі лише тюрма.
    Ще не на часі. Наріду потрібно нажертися халяви, до якої він дуже жадібний.

9. Lanktocha

Хоча би за показником, що можуть вільно гавкати порохоботи, то диктатурою і не пахне.

10. Blaberus

Як Ви вважаєте, при Кучмі мали місце ознаки диктатури?

11. Знаєте,за що я їх ненавиджу найбільше?

За наші вкрадені роки життя. За зіпсовані весну, літо, осінь, зиму, знову весну, знов літо...

За кожен день, коли ми замість радіти життю, намагаємось не збожеволіти та не впадати у відчай. Ми ховаємося в мушлях і вмовляємо себе, що просто дихати - це вже щастя.

Ми не чекаємо нічого доброго від новин.

Ми звикли до того, що навкруги - суцільний щоденний пиздець. І що в країні свято бидла. Бути бидлом - це норма, ба навіть мейнстрім. Влада невігласів та сірості спотворює все, до чого не торкнеться.

І знаєте, я навіть не хочу бажати їм смерті, бо це дуже легко та просто.

Гнити їм за життя, смердіти та ненавидіти власну нікчемність. Бажаю. Щоб кожен новий день для них починався з усвідомлення того, що цей біль назавжди і жодних ліків не існує.

А повішати треба буде медведчуківських. Проявити милосердя до ворогів.

(с) Любов Солох

12. Lanktocha

Не аж такі зміни. Дещо могло бути краще, але що кардинально інше, відсутнє при інших президентах?
    При всіх мінусах Кучми, не йшов він шляхом Лукашенка чи Назар-Бея.

13. Blaberus

Щоб йти цим щляхом повинно мати особлив психіку.
    Але елементи диктатури були. Наприклад в Харкові позакривали типографії які друкували рекламу Мороза. Це було коли Кучма йшов на другий термін.
    Зараз єдине що може врятувати нас від диктатури цього тупого лайна це його неймовірна дурість. Бо елементи диктатури вже впроваджені на рівні законів. Такого не було навіть при Овочі.

14. - що таке операція "Буратіно"?
    - ну це коли очільником держави зробили "дубового" блазня, на усі грошові потоки "присіли" Карабаси", а "мудрий" нарід зарив свої "п'ять золотих" на полі чудес.
    - а винуватий у тому папа Карло?
    - ні, в Україні завжди і в усьому винуватий Порошенко.

15. Lanktocha

Тримався зубами за владу і топив конкурентів за кучмівським сценарієм, якраз Порошенко. Кучма бачив конкурента у Морозі, його усунув і дискредитував, зламав і підкупив Марчука, знищив Чорновола, так і Порошенко з порохоботами дискредитували та потопили Тимошенко, Гриценка... Що хоче Зеленський покаже час, я не думаю, що його переоберуть, може не буде балатуватись, може просунуть "більше зло".

16. Уявіть, якби Блінкен таке заявив про владу Порошенка! Третина розкрадається! Уявіть масштаби.
    Вже б мери йшли пішки, нарід би в палатках з Міхо на троні, гранати, що там ще?
    А так, тихо і мирно, бо тоді то все було несправжнім.
    Де ми справжні? Коли ми вже себе знайдемо?

17. Blaberus

Лактоша, Ви пишете якось по-дебільному. Якось цікаво він тримався зубами. Чому не посадив зелене падло за фінансові махінації або за дизертирство?
    А що їх топити? Вони вже давно на дні.
    Хіба щось не зрозуміло?

18. Lanktocha

Навіть пропагандистка Скабєюшка, сказала, що ми не "братський" народ.

Дивуються у нелюбові до РаССєюшки, аналогічно, звідки антирейтинг у Порошенка? Свої дії і поступки треба аналізувати.
    А поступки Порошенка, майже, як втративший владу і вважає, що багато чого ще міг зробити Трам-пам-пам, виклиикає у когось захоплення та бажання проводити зустрічі - в обмеженого кола осіб.

19. Lanktocha

Садити було за що і було доречніше Бойка, Гепу, Штепу, Труханова.

20. Blaberus

Я щось не розумію. Лактоша, Ви розумієтесь в мистецтві політики та маєте аналітичні здібносні на рівні зрадника Зеленського. Що Ви взагалі робите в політичних темах?
    Припустимо їх посадили. Як Ви вважаєте, які можливі наслідки цих посадок?

а де твій аватар? :)