Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну ясно, суміш гороху і квасолі.

Ймовірно, із таким президентом в перший і останній раз. Але є "менше зло" та неписаний принцип "Більше нема за кого голосувати".

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я Вам надав посилання. Я зобов"язаний вчити на пам"ять вміст цих сайтів?
    Бидло, безумовно, буде завжди.

3. Lanktocha

Поворюю ще раз, якщо за перші рази не дійшло, Як ставишся до когось, так інші будуть ставитись до тебе.

4. Наймоторошніше усвідомлювати те, що цю деградацію передбачив Путін.

Тому після анексії та окупації витримував обструкцію цивілізованих країн та санкційний тиск, просто очікуючи коли українське населення вчергове доведе світу зневажливе ставлення до своєї ж держави.

Він прорахував "втомлених від війни", "зубожілих", "обурених мародерством", посполитих "найбіднішої найкорумпованішої країни" та їхню зрадливу "еліту" з її саботажниками і пристосуванцями.
    І допоміг їм підсилити ментальне каліцтво меншовартості своєю пропагандою на українських же каналах і змі, діяльністю "активістів", "нових облич", "журналістів-розслідувачів", т.зв. "націоналістів" та іншого ручного непотрібу - їхніми ж руками прибрати державницький кістяк спротиву на чолі з Порошенком.

А одночасно підкуповуючи "найчесніших" європейських політиків, створюючи проблеми всьому світу і примушуючи його на співпрацю з собою, він довів, що по суті всі вони не набагато кращі за нього і даремно вірять у якусь стійкість та здоровий глузд народів - подивіться хоч на українців, як вони віддали шану своїм героям революції та війни.

В результаті замість складного, але сталого руху країни до інтеграції в сучасний світ, ми знову будемо шукати відповідь на питанння хто ми - держава українців або бунтівний улус Московії?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Blaberus

Лактоша, по-перше: бидло мене завжди ненавиділо, тому що я відрізняюсь від нього; я не проросійський, я ненавиджу кацапську попсню і блатняк, я іноді волонтерствую коли є можливість.
    По-друге: якшо бидло почне відноситись до мене як до падлокловуна, чи не буде це казати про те, що я теж бидло?

6. Як пахне зрада
    Ще раз про ситуацію з вагнерівцями.
    Зеленський сам, на весь світ заявив, що злив інформацію про вагнерівців Лукашенку. Той мав би видати їх нам, але повернув Путіну.
    Вова признався у власній політичні наївності та безпорадності.
    І у державній зраді.

Але я про інше.
    У Зеленського влади - як у Людовіка ХV. Наче ж він приймає рішення. Але ним правлять фаворити. Через підлабузництво і лоскотання нарцисизму.

І я думаю, що відбулося таке.
    Була невелика змова. Мосейчук - людина Коломойського та Єрмак - вирішили законтачити Зеленського об зраду.
    Підмовили сказати саме так, як він сказав.

Наводящій вопрос Мосейчучки. І заготовочка для Зе! від Єрмака.
    А сказав він, що нас хотіли втягти в операцію. Натяк явно на американців.
    А він злив це і цим пишається.

По факту, це подарунок Ігарьвалєрічу. Тепер президент теж зашкварений.
    Тепер йому лишається лише боротися до кінця за владу.
    Бо інакше сяде.
    І в цьому інтерес його фаворитів.
    Які відчули смак влади і самі хочуть правити.
    Вони його не відпустять.

Це була підстава, яку Вова не зрозумів.
    Йому тепер явно сидіти, якщо його влада піде на спад.
    І ще. В Америці чітко зрозуміли, хто зірвав операцію, яка готувалася спільними зусиллями українських і американських розвідок.
    Як тепер приймати його у Вашингтоні?
    Ігор Валерійович виграв цю партію.

Але важлива реакція опозиції. Тепер треба включати процедуру імпічменту.
    По діючому закону - відсторонити Зе! неможливо. Бо закон про імпічмент - фуфло.
    Але це потрібно зробити, щоб хоча б патріотичному крилу прихильників Зе! дійшло - на троні зрадник.

7. View: https://twitter.com/hochu_dodomu/status/1409107445390184450?s=19

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Курс долара. У Вашій таблиці - в доларах, в моїй - в "попугаях" (А в попугаях я значительно длиннее"), тобто, в гривнях.

9. Щось новеньке:
    Папуга пише про папуг.
    Бачив папуг, що розмовляють, але щоб писали - вперше. Кіно і німці.

10. Lanktocha

Наслухались у 2019 "Порошенко або Путін", аналогічне "Не Лукашенко - Америка нападе" чи "Янукович або "Козли"", мало хто на це купився.

Останнє редагування: 27 чер 2021
  11. Lanktocha

Хомчин!!!
    При деяких мінусаз Зеленського, світ не чорно-білий, де чорне - Зеленський, біле - Порошенко, є і відтінки, якщо пояснювати на цей лад.

12. Blaberus

Як показала практика це дійсно так.
    Які до біса віддтінки в 111 статті?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Було дуже неприємно. Але з 19-го року, слава Богу, все налагодилось.

14. Lanktocha

І який "прогноз"-страшилка з 2019 справдився?

15. Та хоч оця, дурню.
    FB_IMG_1624817352148.jpg

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я так і думав :)

Тоді нам треба віддавати борги гривнями, шо нє? ;)

17. Blaberus

Який Ви смішний! Майже майже весь день думали як би відмазати Вашого шмарклявого віслюка, твк і не придумали. Хіба що розтелились на примітивний прикол.

18. Blaberus

Наприклад державна зрада.

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, а шо сталося? Ти ж недавно казав, що тобі живеться добре, маєш і на хліб і до хліба
    Може тобі чимось допомогти?

а де твій аватар? :)